Какво предстои до 17 април според хороскопа?

Какво предстои до 17 април според хороскопа?

Венера и Марс ще са в хармоничен аспект през цялата седмица, което дава зелена светлина за хората, които са готови да рискуват, за да променят ежедневието си. Първата половина на седмицата може да поднесе сериозни изненади в любовта за някои.

Овен – Предстои голям скок в кариерата

През тази седмица ще имате шанс за голям скок в кариерата си. Очакват ви големи постижения, ако не разпилявате енергията си, а бъдете целенасочени в действията. Приемайте всеки проект, който ви предложат, за да докажете, че сте отговорен човек. Време е да рискувате повече и да подходите по-смело към мечтите си. Не се колебайте, когато пред вас се отворят нови възможности, а се заемайте с тях, защото те ще ви отведат към търсения успех.

Какво предстои до 17 април според хороскопа?

Телец – Търсете подкрепа

Не крийте плановете си през тази седмица, а намерете хора, които ще посрещнат с разбиране идеите ви и ще ви подкрепят. Макар че в широк план мнението ви често ще бъде критикувано, най-вече от колеги, това не означава да се изолирате. Дори един човек на ваша страна ще ви дава мотивация, за да вървите напред. В любовния живот ще се наложи да направите някои жертви или да простите грешка на любимия човек, направена в миналото.

Близнаци – Интелектът и комуникацията са вашите оръжия

Интелектуалният труд ще ви носи големи постижения през тази седмица. С творческата си нагласа и идеи ще направите добро впечатление на вашите началници и ще се чувствате по-полезни на работното си място. Интуицията също ще ви води в правилната посока през тази седмица и е възможно да разкриете дълго пазена тайна. С романтичната половинка ще се радвате на отлична комуникация в дните до 17 март.

Рак – Неспазени обещания ще ви разочароват

Внимавайте с обещанията, които ви дават през тази седмица, и не си правете планове според тях, защото е възможно горчиво да се разочаровате. В никакъв случай не си създавайте въображаеми идеали само от думи, дори да идват и от най-близките ви хора. На работа е нужно да бъдете по-упорити и да не се отказвате пред първата пречка, за да направите добро впечатление на шефовете си.

Лъв – Поискайте повишение от шефовете

Какво предстои до 17 април според хороскопа?

Ако имате нужда от повишение на заплатата или определени привилегии на работното място, тази седмица е най-подходяща, за да поговорите за тях с началниците си. Не се притеснявайте да поставите на масата успешните си проекти. Едно признание от шефовете ще ви донесе огромно удовлетворение и в същото време чувствително ще увеличи доходите ви. Очаквайте и романтични приключения през тази седмица.

Дева – Обогатете знанията и опита си

Седмицата е отлична за обучение и пътувания, които ще ви зареждат с енергия. В дните до 17 април може да проучването нови теми, които да обогатят знанията си, да посетите нови места и да се срещнете с нови хора. Имате пълната свобода за действия, така че не се ограничавайте от определени стандарти, а правете това, което ви се иска. През седмицата е възможно да срещнете финансови затруднения, но член на семейството ще ви помогне с проблема.

Везни – Ще се простите със стари навици

През тази седмица ще имате шанса да разберете нещо повече за себе си като се върнете назад във времето и анализирате собственото си поведение. Подобно упражнение ще ви позволи да тръгнете по нов път като се простите със стари навици или фантазии, които сте пазели в себе си и които никога няма да се осъществят. В любовния живот ви очаква един хармоничен период, когато ще цари пълно разбиране с половинката.

Скорпион – Бъдете открити

Комутацията ви с обкръжението ще върви гладко през тази седмица и може да се осмелите и да споделите някои от творческите си идеи. Ако изпитване по-силни чувства към някои от вашите познати, не е време да се криете, а открито му покажете симпатиите си. Контактите и съветите от приятели ще ви помагат да се справяте по-успешно на работа. Имате възможността да се учите от другите. Очаква ви и сигурен финансов напредък.

Стрелец – Рискувайте повече

Ако работите в творческата сфера, през тази седмица видимо ще израснете в професията. Дори да не се занимавате с креативни проекти, опитайте да рискувате повече на работа и успехът ще дойде по-бързо. През тази седмица ще се радвате на голямо внимание от страна на противоположния пол. Стремете се да се забавлявате повече и не правете планове за далечното бъдеше с новите си ухажори.

Какво предстои до 17 април според хороскопа?

Козирог – Забавления и нови творчески проекти

Тази седмица ще сте търсена компания, защото чувството ви за хумор и креативната ви страна ще взимат превес над останалите ви черти. Лесно ще откривате веселото във всяка ситуация и така ще забавлявате и всички около себе си. Изразявайте се чрез творчество и може да откриете отриете много интересни неща за себе си. Не отказвайте творческите проекти, които ви предложат през тези дни. На любовния фронт през тази седмицата ще се наложи да решавате проблем от миналото.

Водолей – Споделянето ще ви донесе облекчение

И най-добре прикриваните ви чувства ще излязат на показ през тази седмица. Ще трябва да говорите по теми, които до момента целенасочено сте избягвали и въпреки че в началото ще ви е неприятно, след това ще почувствате голямо облекчение. Време е да преодолеете старите си рани и да започнете начисто. Ще получите нужната подкрепа от приятелите и семейството, които ще посрещнат изповедта ви с разбиране.

Риби – Ще преследвате цели, свързани с пари

Използвайте творчество, за да изразите своите мисли и чувства през тази седмица. Чрез креативност на преден план могат да излязат ваши силни страни, които до сега сте потискали. Ако изпитвате затруднения, задължително ги споделете с най-близките си хора. Голяма подкрепа ще получите от братя и сестри. През тази седмица усилено ще преследвате финансово благополучие и е възможно да пренебрегнете партньора.

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията