Нумерологичната прогноза до 10 април

Нумерология

За да разберете какво е предвидила нумерологията за вас през предстоящата седмица, пресметнете личното си число. То представлява сбор между числата от датата ви на раждане, месеца и годината.

1 - Тази седмица ще ви споходи невиждана социална енергия, която ще кара всеки да се влюбва във вас от пръв поглед. Запитайте се защо се чувствате срамежливи в компанията на даден човек или в определена ситуация. Прекарвайте повече време с хора, които ви подкрепят и насърчават. Колкото по-освободени и мотивирани сте, толкова повече неща ще постигате. Седмицата ви позволява да направите ревизия на постигнатото, да простите грешките от миналото и да продължите напред.

2 - Тази седмица ще сте в състояние да изясните и подобрите взаимоотношенията с близките си. Ако искате да сте истински щастливи, дайте предимство на собствените си нужди и желания. Негативните и нещастни хора ви дърпат надолу. Търсете ситуации, в които да се чувствате удобно и ще може спокойно да изразявате себе си. Някои от вас ще се лутат във връзка, в която може да има или химия, или приятелство, но никога и двете. Съветът на звездите е да цените преди всичко себе си.

3 - Ще ви се наложи да сте силни, защото ще се сблъскате лице в лице с реална или въображаема критика тази седмица. Спрете да се съмнявате в себе си и потърсете хора, които ще ви подкрепят и ще са истински загрижени за вас. Вземете се в ръце, организирайте се и правете дори повече от това, което се очаква от вас. Четвъртък ще е денят за ревизия на всичко постигнато. Около вас витае късметлийска енергия, която ще ви помогне да решите правните въпроси и да вземете мъдри решения относно споделените ресурси.

4 - В началото на седмицата ще ви обземе невероятно чувство за безкрайни възможности. Прекарвайте повече време с хора, мили и отзивчиви като вас. Търсете приятели и ситуации, които ще ви помогнат да забравите за себе си. Ставайки част от група, ще намерите най-големите възможности и ще се почувствате удовлетворени. Седмицата е подходяща за планиране на партита, за излизания с приятели и доброволческа дейност. Музиката и духовните занимания ще ви помогнат да се почувствате по-спокойни и съсредоточени.

5 - Тази седмица ще бъдете изправени пред избор дали да оставите бизнеса и работата, както до момента, или да се адаптирате към неизбежните промени. Много по-лесно е да не правите нищо, но истинският прогрес идва, когато сте готови да направите стъпка напред, без да се притеснявате да признаете пред себе си и света своите страхове и най-дълбоки нужди и желания. Хора, които ви насърчават да сте честни и по-малко предпазливи, ще са най-добрият ви ресурс тази седмица. Бъдете смели да говорите за трудните истини в живота.

6 - Вселената ще ви побутне малко, тъй като от известно време се придържате към точно определено положение и отказвате да се промените. Бъдете готови да се отворите и да опитате нови неща. Ако сте склонни да преосмислят това, което е наистина важно за вас, ще успеете да вземете наистина добри решения. Спрете да съдите строго околните, защото може да ви се губят определени моменти от цялата картинка. Седмицата е подходяща за пътуване, свързано с работата, или вземане на допълнителна квалификация за повишаване на способностите.

Лично число 7

7 - Ще имате възможност да направите света едно по-спокойно и красиво място, като през целия процес ще се забавлявате. Приоритет за вас тази седмица трябва да са рутинните отговорности. Важно е да се научите да балансирате между работните задължения и активния социален живот. Защитавайте уверено всеки, към когото смятате, че не се отнасят подобаващо. Мнението ви е много по-влиятелно, отколкото предполагате. Връзките се задълбочават и узряват за нов етап само когато хората се отворят за истинските си чувства.

8 - Тази седмица ще трябва да сте много силни заради динамично променящите се обстоятелства. Лесно ще губите фокуса за това какво е най-важното. Би било грешка да позволите на чувството на страх или вина да променят начина, по който виждате света. Вие сте по-големи от проблемите си и тревогите за бъдещето. Хуморът, добротата и повечето време с любимите хора ще донесат мир на ума ви.

9 - Продължавате да се придържате към навици, които не работят във ваша полза. Логичният въпрос е защо. Автоматичният отказ да се вслушате в думите и съветите на околните винаги е пропусната възможност. Освен това така наранявате хората, които наистина ви обичат и искат да ви помогнат. Вселенската енергия ще закриля всеки, който разширява хоризонтите си. Планирайте пътувания или срещи с хора, които живеят далеч. Магическият свят на книгите може да ви разсее от вашия обикновен живот.

11 - Ще ви се струва, че всичко е твърде предсказуемо и скучно. Под спокойната повърхност обаче ще бушува мощна енергия. Тя ще ви помогне да поставите ясни граници и да изградите стабилни отношения и дори любовна връзка, без значение какво предстои. Ако вече имате любим човек, бъдете готови да го подкрепите да сбъдне мечтите си. Постоянството е пътят към мъдростта и добрите резултати.

22 - Общувайте колкото се може повече тази седмица. Само така ще откриете полезни идеи, които ще ви помогнат да се справите с проблемите и ще освободят сърцето ви. Чувството на разочарование ще изчезне. Постарайте се да сте по-организирани. Не се разпилявайте. Движението в твърде много посоки ще подкопае способностите да бъдете ефективни и щастливи. Обърнете внимание на сериозните и предпазливи хора. Те могат да са ви от полза в конкретен напрегнат момент.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари