Месечен хороскоп

Какво предстои през месец април според хороскопа?

От 18 април Марс ще се движи ретроградно, като обратното му движение, погледнато от Земята, ще започне от зодия Стрелец и ще продължи в Скорпион. В тези дни е най-голяма вероятността от инциденти и провали.

Овен – Бъдете разумни и не взимайте прибързани решения

През април трябва да сте по-предпазливи от обикновено, като стоите далеч от рисковани занимания, които могат да ви наранят. Ако мечтаете да скочите с бънджи или парашут, отложете го за друг месец. Не е препоръчително също да взимате крайни решение относно работата, местоживеенето, любовната връзка. По-лесно ще се поддавате на емоциите си, а точно през април те няма да ви насочват във вярната посока. За да избегнете големи грешки, бъдете по-разумни и по-малко импулсивни.

Марс

Телец – Не взимайте големи заеми

През месеца ще трябва да взимате сериозни решения относно финансовото си бъдеще. Сериозно ще се колебаете, преди да похарчите и лев, защото не се очертават възможности за допълнителни приходи, докато разходите ви ще стават все по-големи. Въпреки че тревогите с финанси няма да са малко, организирайте се добре и се постарайте да не взимате големи заеми. Дълговете през този период ще се връщат по-трудно.

Близнаци – Внимавайте да не загубите работата си

Април ще е ключов месец за вашето професионално развитие. Пригответе се за големи изненади, голяма част от които ще бъдат неприятни. Дали обаче това ще се отрази радикално на кариерата ви, зависи от вашата гъвкавост към промените и способностите ви да работите под напрежение. Потискайки гнева си и реагирайки спокойно, ще запазите стабилността си. Но ако се поддаде на емоционалните реакции, има сериозна опасност да се сбогувате с работата си.

Рак - Не пътувайте

Не предприемайте важни пътувания през месец април, защото ретроградният Марс ще създава пречки за всяко едно от тях. Рискът от инциденти през този месец е голям и макар че тръгвате с идеята да се забавлявате, това няма да се случи, а напротив – ще си създадете големи тревоги. Старайте се да поддържате баланса на работа и в любовните отношения и не избухвайте при всяко несъгласие, защото това ще се отрази негативно на отношенията ви с останалите хора.

Лъв – Очаквайте промени на работа

Работата ви през април ще изисква по-сериозни усилия, ако искате да довършите проектите си успешно. През следващите дни се съсредоточете върху личните си ангажименти и не бързайте да помагате на другите, преди да сте приключили със задачите си. Ще получите нужната подкрепа от приятелите и семейството, за да преминете през по-ангажирания период на работа. Внимавайте да не пропускате важни детайли в проектите си и се подгответе за промени, които ще преобърнат ежедневието ви.

Скорпион

Дева – С разумно отношение ще избегнете проблемите

През новия месец ще се занимавате основно с любовни въпроси и е вероятно да пренебрегнете други важни сфери от вашия живот. Възможно е да се появяват недоразумения между вас и половинката, които ще е важно да изясните, но това не означава да не обръщате внимание на работата и финансите си. Може да разчитате на разумната си природа и до края на месеца благодарение на нея да решите проблемите си. Любовният ви живот ще цъфти в края на месеца.

Везни – Не се заемайте с няколко задачи наведнъж

Имате големи планове през този месец, но за да се справите успешно с всичко, ще трябва да ги подредите според приоритета им. Няма да се справите, ако работите по няколко неща наведнъж, а само ще увеличите напрежението. Освен това всеки един от проектите ви изисква голямо внимание, а не бърз преглед. През следващите дни няма да се появяват големи спънки пред вас, като дори недоброжелателите ще ви оставят да работите на спокойствие.

Скорпион – Отварят се възможности за забогатяване

През месец април ще ви се отворят великолепни възможности за увеличаване на финансите и имуществото си. Печалбите обаче няма да се появят от нищото и е нужно сериозно да се потрудите за тях. Всяко ваше усилие обаче ще бъде двойно наградено и до края на месеца видимо ще увеличите състоянието си. В семейната среда не се очертават сериозни конфликти и за първи път от дълго време ще се радвате на мирен и спокоен период.

Стрелец – Доверявайте се на своето, а не на чуждото мнение

Още от началото на този месец ще се забелязва, че късметът ви напуска. Не предприемайте рисковани задачи, докато Марс се движи на обратен ход във вашия знак, защото вероятността да завършат злополучно е голяма. Разчитайте само на своята преценка и не се доверявайте на мнението на другите, понеже то ще е подвеждащо през април. Ако спазите препоръките на ретроградния Марс, месецът няма да протече с големи сътресения.

Стрелец

Козирог – Очаквайте възможности за професионално израстване

Ще се появят възможности да израснете в кариерата и да увеличите материалното си състояние през месец април. За израстването ще ви помогнат семейството и близки приятели, като разкрият пред вас шансове, които не сте забелязвали досега. През следващите дни ще се радвате на разбиране с хората около себе си, а приятелите ще ви сервират различни приятни изненади. През този месец не е подходящо да сменяте адреса си и дори да сте сигурни в решението си, изчакате началото на лятото, за да се преместите на ново място.

Водолей – Ще поучите бонус за труда си

Този месец може да разчитате на късмета си, особено във финансово отношение, защото е възможно да получите изненадващ и солиден бонус за труда си. Въпреки че и разходите ви няма да са никак малки през новия месец, ще имате достатъчно пари, за да ги покриете и да не изпадате във финансови затруднения. Спокоен период се очертава в любовта и семейната среда, като дори и да се появят неприятности, те ще се решават още същия ден;

Риби – Работете отговорно и с хъс

Ако работите с отдаденост и хъс, пред месец април ще жънете големи успехи в кариерата. За да израствате в професионално отношение обаче, се налага сериозно да се потрудите и да не отказвате работа. Само така ще направите добро впечатление на началниците си и ще получите увеличение на заплатата. В семейните отношения предстои спокоен месец, като ще се радвате на взаимна подкрепа и разбиране.

3.7
Общо 3 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Juja
Juja
06.04.2016 09:41
А дано ще видим
0
0

Водещи от категорията