Месечната прогноза на нумерологията за месец март

Нумерологичен хороскоп

За да разберете какво предвижда за вас нумерологията през месец март, трябва да сметнете личното си число. То представлява сбора между датата ви на раждане, месеца и годината.

1 – Месецът е подходящ да се погрижите за бизнеса си. Вместо да гоните потенциални клиенти, се съсредоточете върху належащите задачи. Наваксайте с домакинската работа, документацията и кореспонденцията. Това ще свали голям товар от раменете ви. На активни хора като вас понякога е трудно да се справят със скучните задачи. За щастие, март ще успокои неспокойната ви енергия и ще ви позволи да се съсредоточите. Когато се примирите с рутината, ще усетите комфорта на спокойния график. Когато става дума за работа, се фокусирайте върху качеството, не върху количеството.

2 - Предпочитате и залагате на комфорта на рутината пред непознатите преживявания. Това ще се промени през март, когато духът ви за приключения ще се запали. Позволете си да задавате въпроси, да пътувате и да изследвате. Бъдете по настоятелни относно нуждите си и се освободете от потисничеството. Промяната на темпото ще ви издигне и ще ви вдъхнови. Вместо претоварени най-накрая ще се почувствате енергични. Добрите резултати ще бъдат награда за усилията ви. Що се отнася до романтичните възможности, то месец март ви помага да разширите хоризонтите си.

3 - Не бъдете твърде ентусиазирани през следващия месец. Не натрапвайте убежденията си на околните, особено ако те са политически. Убедени сте, че е наложително да поемете по точно определен път. Може и да сте прави, но това не ви дава право да сте безчувствени. Ако постоянно се карате на хората, които не са съгласни с вас, може силно да увредите отношенията си с тях. Не бързайте да взимате крайни решения. Стремете се повече да слушате, отколкото да говорите. Търсете допирни точки с всеки срещнат. Наблегнете на положителното и премахнете всичко отрицателно. Това ще ви помогне да използвате идеалистичната енергия на март. Ако искате да направите промяна, то се включете в хуманитарна група.

4 - Март ви подканва да свършете всички задачи и да обърнете внимание на детайлите. Ако искате да сте максимално ползотворни, се погрижете да сте добре информирани. Предстои ви взимането на важни решения. Ще впечатлите колегите и началниците, като докажете, че без проблем работите с фактите и информацията. Твърде вероятно е да срещнете някой, който ускорява пулса ви. Демонстрирайте желание да се запознаете с любимите му занимания и хобита. Това ще го впечатли. В същото време обърнете внимание и на вътрешното си аз и неговите желания.

5 - Космическата енергия ви дава шанс да внесете ред в хаоса. Обикновено не обичате да поставяте граници и да налагате правила, но ако ги пренебрегнете, е твърде възможно всичките ви проекти да претърпят провал. Работете над стила си на ръководител. Тъй като обичате да ви обичат, вместо да се страхуват от вас, е добре да оцените таланта на всеки член на екипа си и да му гласувате нужната признателност. В същото време поставете срокове на хората, които не са си свършили работата. За да не си помислят някои, че могат да действат, без да има последствия, ще се наложи да накажете всеки опит за създаването на размирици. Бъдете твърди, но и справедливи.

6 - За вас месец март идва с мрачна и доста импулсивна енергия. Най-добрият начин да заобиколите депресията, е чрез благотворителни дела. Няма да ви е трудно, тъй като сте доста състрадателна личност. За вас е непосилно да приемете, че по света има толкова много страдания. Избягвайте телевизията, тъй като там нещата са преувеличени и могат да ви разстроят допълнително. Не прекарвайте времето си в социалните сайтове. Вместо това се отдайте на благотворителни дейности и се обградете с колеги филантропи. Внесете светлина в тъмнината и не позволявайте да паднете жертва на отчаянието.

7 - Март ви дава възможността да упражните лидерските си способности. Последните няколко месеца упражнявахте уменията и познанията си и изследвахте фактите. Днес е време за взимане на решения. Ако някой се осмели да оспорва избора ви, ще сте в състояние да ги обсипете с факти и реномирани проучвания в своя полза. Важно е да заемете твърда позиция по въпрос, който е скъп на сърцето ви. Ще създадете група или процедура, която ще улесни достъпа на повече хора до нещо важно. Така ще се възползвате максимално от енергията на този месец. Ще ви се даде възможност да направите света едно по-добро място за уязвимата част от общността.

8 - Способността да убеждавате ще е особено силна праз месец Март. Ще сте способни да убедите всеки във всичко. Внимавайте обаче кои битки избирате. Ще постигнете положителна промяна, ако заложите на добротата и най-вече – искреността. Ако се опитвате да манипулирате околните с егоистични мотиви, репутацията ви ще пострада. Изберете каузата, която ви е на сърце, и се борете за нея. Независимо какво е предизвикателството – да вземете заем, да стартирате бизнес или да отидете на среща, трябва да направите хода си на момента. Заложете на чара си, не на способността да принуждавате. Ще е трудно да се устои на харизмата ви. Може дори да се сприятелите със стар враг. Използвайте максимално тази магия.

9 - Вкарайте в действие умението си да общувате. Ако сте безработен, сега е моментът да подадете заявление за работа. Ще сте способни да направите особено добро впечатление на интервютата. Ако ли търсите любовта, то си създайте убедителен профил в сайт за онлайн запознанства. Ще получите повече отговори, отколкото сте очаквали. Ако пък въображението ви е във вихъра си, то отделете време от натоварения си график, за да пишете, композирате или майсторите нещо. Най-важното през март е да си поставите точна и ясна цел. Ако тя липсва, ще станете неспокойни и раздразнителни. Възползвайте се максимално от експанзивната енергия.

11 - Този месец вие ще сте този, който ще мотивира околните. Способността ви да привличате енергията ще се цени от всеки член на екипа. Насърчавайки хората да се обединяват и да работят в хармония, ще постигнете впечатляващи резултати. Ако имате колеги или роднини, които винаги са се карали, то се превърнете в посредника между тях. Изслушайте всички страни и не поставяйте присъди. Подканете ги да видят доброто и човечното у другия. Накарайте всеки от тях да каже по три хубави неща за другия. Така ще развиете състрадателната им страна и ще им помогнете да изгладят неразбирателствата. Промяната ще е от полза за всички.

Нумерология

22 - Март Ви предлага рядката възможност да укрепите социалните си връзки. Прекарвайте повече време с хора, които ви възвисяват, вдъхновяват и насърчават. Ограничете контактите си с всички, които винаги поставят под въпрос мотивите ви, подкопават доверието ви в собствените ви възможности и не ви позволяват да мечтаете. Спрете да се чувствате задължени да поддържате връзки с хора, които не ви подкрепят. Енергията този месец ще е ограничена, така че я използвайте разумно. Ще е истинско разточителство, ако я дадете за хора, които не ви мислят нищо добро. Ако се чувствате самотни и отчуждени, се включете в клуб, посветен на любимото ви хоби. Там ще срещнете прекрасни хора, които ще извадят най-доброто от вас.

4
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати