Зодиакалният хороскоп за месец март

Хороскоп

Аспектите на планетите през месец март ще изискват от всички зодии да бъдат по-търпеливи и внимателни в делата си. На 9 март е първото от двете слънчеви затъмнения за 2016-та, които според астрологията поставят начало на нов цикъл.

Овен – Предстои напрегнат и изнервен месец

Ще ви липсва спокойствието и предвидимото ежедневие през месец март. Макар че няма да ви е никак скучно, повечето събития ще са тежък товар върху емоционалния ви живот. По-раздразнителни и напрегнати ще бъдете през предстоящия месец, но не бива да предприемате крайни действия. Опитайте се да облекчите агресията и напрежението в ежедневието си с повече търпение и вяра, че предстоят и по-мирни времена.

Телец – Говоренето зад гърба ще ви спъва

Телец

Месец март ще извади наяве желанието ви да се харесате на всички около себе си. Ще избягвате директните конфликти и спорове, но няма да спестявате мнението за другите, а просто ще го изразявате зад гърба им. С подобно поведение обаче ще си навредите и колкото и да не ви се иска да бъдете по-открити, ще се наложи да го направите. През месеца обърнете повече внимание на любовния си живот и забравете за кратко за приятелите.

Близнаци – Старите ви грешки ще ви дадат важен урок

През месеца ще имате възможността да се поучите от старите си грешни, но ще се наложи да изслушате някои неприятни критики за поведението си. Дори и да сте много себелюбиви, изслушайте мнението на близките си хора и се постарайте да коригирате това, което можете. През март ще бъдете стабилни във финансово отношение, ако дадете приоритет на работата.

Рак – Най-добре ще бъдете в семейната среда

Новият месец няма да поощрява социалния ви живот, а и ще се чувствате по-добре, ако за кратко ограничите срещите с приятели и новите запознанства. Спокойствие ще намирате у дома и сред семейството си и затова може да прекарвате свободното си време само сред най-близките. Забравете за създаването на контакти, тъй като новите хора в живота ви няма да бъдат това, което сте очаквали.

Лъв – Бъдете по-общителни и пътувайте

Новите контакти и пътуванията ще бъдат много успешни през месеца. Срещайте се с повече хора и се включвайте на различни социални събития и мероприятия, защото те ще ви дават вдъхновение и мотивация през целия март. Бързо ще виждате положителните резултати от работа и ще се чувствате оценени. Следващите дни трудно ще владеете емоциите си и някои от реакциите ви ще идват не на време и не на място.

Дева – Не се заемайте с много задачи

Марс

Не надценявайте възможностите си през месеца и се заемайте само с работа, за която сте убедени, че ще свършите коректно и от начало до край. Дори да вярвате, че може да се ангажирате с повече задачи, не се фокусирайте само върху работа. Отделете време за почивка и възстановяване от работния процес чрез забавления.

Везни – Ще работите по старите си проекти

През целия месец ще се наложи да довършвате старите си проекти и да отделите повечето си време на работа. Макар че няма да ви е никак приятно да се връщате към стари неща, ще се наложи да го направите. Бъдете по-смели в изборите и действията си, защото нерешителността само ще ви забави. Работата ще превземе напълно ежедневието ви, от което ще пострадат отношенията ви с най-близките хора. Когато ви остане свободно време, прекарайте го с тях и се извинете, че сте ги пренебрегвали.

Скорпион – Ще довършвате работата на колегите

Този месец заедно със своите задължения ще трябва да довършвате и работата на колегите си, което никак няма да ви хареса. От една страна, ще ви се иска да покажете пред ръководството, че сте по-отговорни от останалите служители, но от друга - отделянето на повече време за работа ще ви изнервя. Новото положение в работната среда ще ви накара да мислите относно професионалната си реализация и дали не е време да смените работодателя.

Стрелец – Не предприемайте нищо ново

По-изнервени ще бъдете през март, защото очакванията от вас ще са големи. Не предприемайте нищо ново и не правете услуги, защото тези действия ще провокират напрежение и ще забавите собствените си ангажименти. Слушайте се в съветите на близките си хора и не създавайте излишни конфликти, като се стараете да бъдете по-умерени с думите си.

Козирог – Бъдете по-търпеливи

Повече време с близките и приятелите ще ви носи най-голямо удоволствие този месец. Ще ви се иска да помагате на хората около себе си, но не пренебрегвайте собствените си проблеми в старанието си да решите чуждите. Втората половина от месеца ще е по-успешна за работа от първата. Бъдете по-търпеливи и очаквайте резултати от усилията си към края на месеца.

Водолей – Ще бъдете по-разсеяни

Риби

Този месец ще бъдете по-разсеяни и ще си създадете проблеми, ако се заемете със сериозни задачи. Въпреки че няма да ви липсват инициативност и решителност, се фокусирайте върху по-дребни ангажименти, с които може да се справите. През втората половина от месеца обърнете повече внимание на семейството си и се постарайте да изпълните обещанията, които сте дали на близките си хора.

Риби – Подхождайте търпеливо към проблемите

И март, както първите два месеца от годината, ще е по-труден за вас. Ако обаче бъдете по-търпеливи и полагате усилия, за да решите проблемите си, активността ви ще даде резултатите. Въпреки че няма да ви липсва работа, не забравяйте приятелите си и организирайте повече срещи с тях. Разговорите ще ви зареждат с енергия и ще ви дават идеи, за да преминете през по-трудния период от годината.

4.2
Общо 6 гласували
5 2
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати