Три от зодиите ще са най-големи късметлии през месец март

Хороскоп

Три зодиакални знака ще са на гребена на вълната през март. За тях предстои успешен месец във всяко едно отношение. Няма да им липсват вдъхновение и желание да осъществят всяка една от целите си.

Овен

Ще засияете в пълния си блясък през месец март. Благодарение на гениалните си идеи, които ще идват една след друга, на работното място няма да имате конкуренция. Ще е нужно съвсем малко, за да постигате целите и да бъдете успешни.

Овен

Щастливи ще сте и в любовен план, ако оставите събитията да се развиват от само себе си и не се опитвайте да контролирате любимия си човек или обстоятелствата. Възползвайте се от положителните аспекти на месец март, за да бъдете по-инициативни в любовта и да покажете на половинката, колкото я цените.

Лъв

Любовта ще ви завърти главата още през първите дни на месец март и до края на първия пролетен месец усмивката няма да слиза от лицето ви. Въпреки че ще бъдете влюбени до уши, няма да изневерите на природата си и ще държите вие да сте човекът, който дава тон на връзката.

Ще ви се отвори възможност за реализиране на една от големите ви мечти. Подобно постижение ще ви даде самочувствие до края на годината.

Стрелец

Нищо няма да застава между вас и целите ви през месец март. С нечувана лекота ще постигате това, което сте си наумили, и ще впечатлявате другите с успехите, които за нула време ще натрупате.

Волята ви за действие ще бъде желязна и е възможно да направите силно впечатление на човек, който да ви предложи ново работно място с отлични условия.

4
Общо 9 гласували
5 3
4 3
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати