Пророчицата от Златица: Предстоят 2 г световна криза

Пророчества

Станка Ангелова, известна като ясновидката от Златица, която предсказва политическото бъдеще на България, заяви, че само ако изберем жена за президент, у нас ще се живее по-добре.

Това се е казвало още е пророчествата на баба Ванга и ако българите приемем тази идея, сътресенията във всяко отношение ще започнат да се решават.

За предстоящите президентски избори пророчицата каза, че ще има две жени, които ще са силни конкурентки, но отказва да каже точни имена, защото в миналото е била заплашвана от хора, свързани с нейните предсказания.

Пътят за по-добро бъдеще на България е свързан и с затопляне на отношенията с Русия, която ще ни помогне да се справим с предстоящия кризисен период.

Ясновидката от Златица предвещава и сериозна криза от тази година до 2018-та, която ще се усети в цял свят. За България обаче това ще е шанс да тръгне напред. Станка Англелова казва, че населението в страната ни ще се увеличи, като много от сънародниците ни се върнат в родината.

Трета световна война пророчицата е убедена, че няма да има, но ще сме свидетели на нови терористични атаки, заяви тя пред вестник Шоу. В следващите години ще плъзне нов вирус, който ще убие много хора.

Разцепването на ДПС и отделянето на Лютви Местан от партията пророчицата определи като театър, а истинската причина за конфликта между Доган и Местан е личностна криза между двамата.

За турска намеса в политиката на България обаче не може и да става дума.

В годините напред ни очакват много изпитания - дори кармичната карта на България е предопределена с много препятствия. Всичко, през което преминем обаче, ще бъде за добро и ще ни направи по-мъдри.

Политиците не само у нас, а и по-цял свят ще улегнат и ще започнат да ни водят по нов и по-мирен път.

Рейтинг

4.3
Общо 6 гласували
5 3
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

pandy
pandy
29.04.2016 10:13
Ала бала портокала. Кризата беше предсказана да започне през 2000г. и потвърдено от баба Ванга, което всъщност е истина, защото от 2000 до 2008 беше първата част - надуването на финансовия балон, през 2008 финансовия балон се спука и започна съществената част - фалити, банкрути, масови уволнения, петролни войни, розови революции, разширяване на ЕС и др., нещата са предсказвани многократно от баба Ванга, сега е следващата част - ДЕФЛАЦИЯТА - когато цените на стоките започват да падат заради ниските доходи, края на кризата ще дойде с нашата смърт. Всички араби ще разберат че проблема им идва от Израел и вкупом ще го нападнат и т.н. пише го в Библията, следва III св.война , ще бъде ад на Земята, ще остане 1/4 от населението, Европа ще опустее и накрая след подписването на световния мирен договор следва "Изненадаа" - АПОКАЛИПСИС - Останалите живи ще викат "Станете мъртви да легнеме ние" - Хората вече няма да може да умират, духовете на умрелите ще се движат наоколо, всичко ще бъде разрушено, ще има много катаклизми-мощни земетресения, наводнения, навсякъде ще гори, потъване и издигане на планини и части от континенти и тогава идва Финала - Божия съд - " И нова Земя и ново небе" ще бъде създадено за праведните. Това е , никой от сегашните властимащи копаещи бункери, трупащи злато , диаманти и храни няма да оцелее. Ще посетят АДА, където ще прекарат 1000 години за изкупване на греховете си.
5
1
леля ти
леля ти
31.03.2016 18:46
Това и аз мога да го кажа..айде чао!
5
18
Д
Д
31.03.2016 15:40
Ще има 3та световна,сама да поогледа положението,ще види че няма как да се избегне!Америка и Русия ще застанат един срещу друг и войната ще е ядрена.Между другото от доста време в Америка се строят бункери и нещата се знаят.Проблем ще имаме обаче,ако не застанем зад Русия,защото тя ще спечели.Главният проблем ще тръгнр от Сирия.Ванга го е казала същото.
7
19
gogo
gogo
02.04.2016 18:52
bravo edin da kaze istinata
2
17
44902
44902
31.03.2016 12:04
Ха, какво ще зависи от президента, като България е с парламентарно управление?
13
6