Нумерология

Нумерологичната прогноза до 24 януари

За да видите какво е предвидила нумерологията за вас през предстоящата седмица, е нужно да пресметнете личното си число. За целта е нужно просто да съберете числата от датата ви на раждане, месеца и годината.

1 - Предстои ви една късметлийска седмица. Срещите с нови хора и новите възможности могат да бъдат възпрепятствани от страх или гордост. Не се притеснявайте да бъдете засрамени или да изглеждате комично. Общественото мнение не е всичко в живота. Ще успеете да излезете от всяка неловка ситуация с широка усмивка и дори ще се осмелите да завържете разговор с непознат. Уикендът е време да се сближите с най-любимите си хора.

2 - Търпението и духовната нагласа ще ви помогнат да покажете най-доброто от себе си тази седмица. Жизненоважно за вас е да се погрижите за тялото си. Хранете се здравословно и правете упражнения. Малките промени в ежедневни навици ще доведат до големи промени. Грижите за децата и домашните любимци са голяма отговорност, но носят важни житейски уроци. Постарайте се да видите нещата през техните очи. Те ще се нуждаят от твърдост, дисциплина и особено внимание.

3 - Рутинните ви занимания ще бъдат рязко прекъснати. Ако се опитате да се борите срещу течението, това ще ви стресира дори още повече. Налага ви се да правите нещата по по-различен начин. В началото това ще ви извади извън релси, но промените носят със себе си важни уроци. Постарайте се да си осигурявате достатъчно почивка и сън. Масажите, горещите вани и времето с любимия под завивките ще ви помогне да бъдете по-балансирани. Това ще ви даде сили да се справите с това, което предстои. Уикендът е подходящ за любовни авантюри.

4 - Връзка, която не ви дава това, от което имате нужда, не заслужава повече жертви и търпение от ваша страна. Нужно е да промените това как реагирате и действате във всяка една ситуация. Радялата никога не е лесна и в началото може да ви се стори като доста лоша идея. Послушате сърцето си и ще вземете правилното решение. Отделете повече време за външния си вид. Околните веднага ще оценят това.

5 - Дългогодишните семейни проблеми ще излязат на дневен ред тази седмица. Може да се наложи да се посъветвате с някого. Обмислете каква е вашата вина в ситуацията. Трудно е да говорите за старите болки и дрязги, но бездействието не е решение. Окуражавайте околните да говорят – това ще помогне за разрешаване на ситуацията. Не търсете кой е прав и кой не, важното е чувствата на всички да бъдат уважени.

Лично число

6 - Нещата, които изглеждат невъзможни, всъщност не са. Вие сте на ръба на промяна, която ще донесе огромно щастие за напред в живота. Тайната е да визуализирате нещата, които искате да ви се случат и те ще дойдат при вас. Избистрете ума и сърцето си и задайте конкретна посока, в която искате да се движите. Мислете за това всеки ден и скоро ще забележите уникалните резултати.

7 - Седмицата е перфектна за почивка и пътувания. Разширете кръгозора си и открийте нови хоризонти. Ако не може да оставите работата си, то се разходете из града си и открийте места, които никога не сте виждали до момента. Говорете с непознатите по улиците – това може да се окаже много забавно и приятно. Обадете се на възрастните хора в семейството или ги посетете.

8 - Може да се чувствате така, сякаш не се откроявате особено от тълпата, но това не е така. Всичко което е необходимо, за да направи добро впечатление тази седмица, е голямата усмивка и желанието да споделяте истории от живота си с другите. Това ще ги предразположи да се разкрият пред вас. Способни сте накарате всички да се чувстват по-приети и надеждни. Може да се изненадате от позитивното им отношение към вас.

9 - Бъдете благодарни за всичко, което ви се случва тази седмица. Притесненията за бъдещето са безпочвени и могат да възпрепятстват здравия сън. Приемете живота такъв, какъвто е. Раждането и смъртта са двете най-големи загадки на нашето съществуване, но не трябва да ви стряскат прекалено. Когато времето за промяна настъпи, ще преобърне живота ви и ще отвори очите и сърцето ви за мъдростта. Тя ще ви донесе истинския и желан мир на съзнанието и ума.

11 - Седмицата ви предоставя възможност да правите много от нещата, които ви карат да се чувствате щастливи. Ще ви води силната творческа енергия, която ще насърчава хобитата, художествените проекти и прекарването на повече време с интересни приятели. Времето е идеално да стартирате или завършите строителен или друг проект. Направете всичко възможно, за да подобрите уменията си. Креативното себеизразяване, включващо музика, ще направи живота много по-интересен и пъстър. Споделете интересите си с околните и ще се изненадате колко съмишнелици имате.

22 - Това, че времената са трудни, не трябва да ви натъжава, да ви депресира или безпокои. Всичко се свежда до перспективата. Представете си себе си високо в небето, в балон от любов и светлина. Всичко останало е по-долу, тъй като любовта е вечна и може да преодолее всяко изпитание. Разпръсквайте любов и съчувствие. Да бъдеш безкористен отнема доста енергия, но резултатът се заслужава. Имайте смелостта да преглътнете старите болки и неразбирателства.

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията