Нумерология

Нумерологичната прогноза до 17 януари

Пресметнете личното си число, за да разберете какво е предвидила нумерологията за вас през предстоящата седмица. За целта просто трябва да съберете числата от датата ви на раждане, месеца и годината.

1 – Повишеното внимание и усърдната работа са ключът към успеха тази седмица. Ако ви е отнело години да овладеете определено умение, то сега е моментът да го усъвършенствате, като се запишете на допълнително обучение или заложите на самостоятелната подготовка. В един момент може да се окажете в позицията на учител за околните. Не залагайте на съвършенството – това може да подкопае усилията и самочувствието ви. Просто правете всичко с най-внимателния и сериозен подход, на който сте способни. Уикендът е добър за срещи с приятели и семейство.

2 - Една доста вятърничава и разсеяна енергия ще владее седмицата ви. Това е причината да се чувствате така, сякаш нищо не върви в правилната посока. За да се справите, е нужно да се адаптирате към ситуацията и да продължите да общувате с околните както и до сега. Бъдете внимателни, когато ви се налага да правите няколко неща наведнъж, като да пишете текстови съобщения в колата например. Ако се опитате да жонглирате с няколко неща наведнъж, може да се стигне до грешки, аварии и пропуснати ангажименти. Опитайте се да се отпуснете и да се забавлявате през уикенда. Не се колебайте да приемете поканите, дошли в последната минута.

3 - Енергията на тази седмица се фокусира върху споделените ресурси. Бъдете внимателни с кого споделяте парите и вещите, които са ви поверени и с които разполагате. Вземете предвид всички аргументи в подкрепа и против на това кой какво заслужава. Може да се нуждаете от някои експертни съвети. Уикендът ще е доста натоварен от страната на социални ангажименти и семейни тържества. Времето е подходящо да поработите благотворително, за да помогнете на хората, които не са имали вашия късмет. Ежедневен разговор ще ви донесе изключително неочаквана новина.

4 - Седмицата може да ви донесе доста разочарования, които ще ви разстроят. Ако сте по-нетърпеливи и взискателни, ще ви бъде доста скучно и ще бъдете доста по-неефективно от обикновено. Опитайте се да се задоволите с по-малко ресурси и средства. Не се измъквайте от критичните ситуации с агресия или пасивност. Успокойте себе си и околните. Заложете на реалистичния подход и слушайте здравия разум. Уикендът е добър за семейно тържество или парти на определена общност от хора - съученици, колеги, съседи и др.

5 - Седмицата е добра за пътуване и планове за обучение. Правите всичко за околните и това в даден момент ще ви дойте твърде много. Въпреки тежките отговорности е нужно да правите хубави неща за себе си всеки ден. Това може да е много лесно – легнете си по-рано, срещнете се със стар приятел или помолете някой да ви помогне, вместо да правите всичко сами. Това ще ви направи по-спокойни и щастливи, независимо от настоящата ви ситуация.

Нумерологична Прогноза

6 - Дори да имате много работа или да чувствате, че ви се налага да прекарвате изключително много време в услуга на другите, е важно да намерите време за себе си. Обърнете се към природата и научете колкото може повече от нея. Завъдете растения в дома си, обърнете внимание на градината или се разходете в парка – всичко това ще ви помогне да се почувствате много по-съсредоточени. Отделете време и отидете на високо място, откъдето може да наблюдавате звездите. Седмицата е подходяща за срещи със стари приятели, както и за планирането на срещи.

7 - Предстои ви седмица, изпълнена със социални контакти. Колкото по-заети сте с планирането или присъствието на партита, толкова по-щастливи ще бъдете. Ще се отдадете на творчески проект, който ще направи света ви много по-красив и приятен. Времето е подходящо за създаването на щастливи спомени. Децата ще играят основна роля в плановете ви, така че е добре да ги слушате по-внимателно. Може да се окаже, че интересите им се различават от вашите. Търсете начини освен да угаждате на околните, да глезите и себе си.

8 - Енергията тази седмица ви насърчава да бъдете по-безгрижни и да се отдадете на почивка. Това на пръв поглед може да ви изглежда невъзможно, тъй като сте свикнали да жонглирате с твърде много неща едновременно. Въпреки това си наложете да забавите малко нещата и да използвате повече време, за да оцените простите неща в живота, като добрата храна или слънчевите лъчи по кожата ви. Простите удоволствия и удобствата ще ви помогнат да се съсредоточите. Уикендът е подходящ за всякакви социални събития и семейни срещи.

9 - Предстои ви една дейна седмица. Дори да имате тайни притеснения, не се колебайте да поемете инициативата и се движите напред във всяка област. Физическите предизвикателства и отдихът на открито ще ви помогнат да се измъкнете от рутината. Колкото по-активни сте, толкова по-добре ще се чувствате. Имайте смелостта да кажете това, което мислите. Нека думите ви попаднат на точното място. Уикендът предоставя възможност да излезете навън с приятели и роднини.

11 - Любовта е във въздуха. Седмицата е щастлива за всички, които имат любим или излизат с някого. Без значение какви са другите ви планове, определете романтична среща и направете всичко възможно, за да покажете колко ви е грижа за човека до вас. Ако сте в дългогодишна връзка положете усилия, за да изненадате партньора. За всички разочаровани и все още търсещи, сега е моментът да повярват, че любовта ще дойде при тях и нещата скоро ще се наредят.

22 - Понякога е по-лесно да се придържате към нещо познато, дори когато ви се струва, че енергията и радостта вече ги няма. Внезапно и неочаквано събитие тази седмица ще ви отведе до кръстопът. Ако решите да поемете в нова посока, първоначално ще сте шокирани. Това може да ви извади от равновесие за кратко, но много по-голяма грешка би било да залагате на неща, които вече не работят. Дори да обичате някого или се чувствате в безопасност там, където сте, не се задоволявайте с по-малко от това, което наистина заслужавате.

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията