Зодиак

Зодиакалният хороскоп за седмицата до 17 януари

Аспектите между планетите в дните до 17 януари ще са хармонични, което дава възможност на страстите да утихнат. Между ретроградния Меркурий и Слънцето се образува тригон. Същият благоприятен аспект се образува още между Венера и Уран.

Овен – Посветете се на творчески занимания

Смело правете планове, но засега отложете по-активните действия за реализирането им. Помнете също, че мечтите ви изискват повечето постоянство, за да се осъществят, и не се отказвайте от случайните препятствия. Може да разчитате на колегите си, ако задълженията в работата са повече. Тази седмица вдъхновението е с вас и затова се посветете на творчески занимания.

Телец – Конфликти с партньора

Меркурий

Тази седмица ще бъде във ваш ущърб, ако вървите срещу обстоятелствата, а не вложите малко старание, за да се адаптирате. Опитайте да мислите по-философски вместо да изпадате в крайности, когато се случи нещо неприятно. Следващите дни ви предоставят шанса да обогатите гледната си точка и житейския си опит. Възможни са конфликти с романтична половинка, но това не трябва да ви спира да изразите откровено какво мислите и чувствате.

Близнаци – Довършете започнатите дела

Планетните аспекти тази седмица изискват да бъдете по-практични и да се заемете с делата, които досега сте отлагали. Колкото и да са големи проблемите ви, не се поддавайте на тревогите, а потърсете конкретно решение като събирате информация и съвети от всякакви източници. Очаквайте добри новини за семейството си. Следвайте интуицията си, когато се колебаете за нещо.

Рак – Конфликтите утихват

През тази седмица ще намерите най-правилния изход от конфликтите, които се разпалиха в последните дни във вашето обкръжение. Скандалите ще отшумят и до 17 януари ще се радвате на повече позитивизъм и спокойствие. Интимната ви връзка ще премине на нов етап и до края на тази седмица пред вас ще се разкрият истини, които могат да решат настоящите ви проблеми, но могат да предизвикат и нови.

Лъв

Лъв – Забавлявайте се повече тази седмица

Финансовите и служебните ви проблеми ще се решат напълно през тази седмица. Вниманието ви ще е насочено единствено към романтичната ви връзка. Ще ви е по-лесно през тази седмица да погледнете обективно на отношенията си с любимия и да успокоите драматичната страна на характера си. Седмицата ще ви донесе забавления, приятни разговори, а ако имате желанието да се да се поглезите с пътуване или друго ваше любимо занимание, не се колебайте, а си доставете това удоволствие.

Дева – Отварят се нови възможности пред вас

Насочете се към интелектуалните занимания тази седмица. Умът ви работи на пълни обороти и това може да отвори нови врати пред вас, от които е препоръчително да се възползвате. През тази седмица ще се наложи и да поемете последствия от всичките си решения досега. Това може да се отрази на личните ви взаимоотношения и професионалното ви развитие. Не допускайте да бъдете манипулирани от влиятелни хора.

Везни – Предстоят повече срещи с приятели

През тези дни ще имате нужното време за повече срещи с приятели и приятни занимания. Отворени сте за нови впечатления и е възможно да получите добри новини относно кариерното си развитие. Седмицата е подходяща да внесете някои промени в дома си. Не предприемайте обаче прекалено големи покупки.

Скорпион – Бъдете толерантни с околните

Съобразявайте се повече с околните и не избухвайте, веднага щом някой не се съгласи вас. Ще осъществите желанията си, само ако бъдете по-гъвкави и не позволявате на обстоятелствата да ви контролират. Седмицата ще е отлична за професионалното ви развитие, особено ако работите в творческата сфера. Енергията и ентусиазмът ви подтикват да творите. Може да отделите време и за спортуване.

Стрелец – Ще търсите нови източници на доходи

Финансови въпроси ще ви занимават цяла седмица. Вниманието ви ще е изцяло ангажирано с търсенето на нови източници, чрез които да привлечете допълнителни приходи. За да бъдете материално по-стабилни, положите повече усилия в работата и се замете със задълженията, в които сте наистина добри. Дните до 17 януари са благоприятни за социалния ви живот, като е възможно да срещнете нови и интересни хора.

Риби

Козирог – Започнете нещо ново

Изпробвайте повече нови неща през тази седмица, но не забравяйте и за старите си ангажименти, с които трябва да приключите до 17 януари. Сега е времето да се запишете на нов спорт или да започнете с обучението по чужд език. Проявете постоянство, за да стигнете до конкретни резултати от новите си начинания. Ако търсите нова любов, през тази седмица на хоризонта е възможно да се появи подходящ човек.

Водолей – Не се доверявайте на информацията

Не се доверявайте на информацията, която получавате през тази седмица, и не бързайте да правите категорични изводи въз основа на непотвърдени слухове. Проявете търпение и оставете всичко да се изясни от само себе си, без да се намесвате. Заблудите ще се разсеят и в личния ви живот. До 17 януари се погрижете за здравето си и се постарайте да почивате повече.

Риби – Събитие от миналото ще се върне отново

Тази седмица е препоръчително да направите ревизия на миналите събития и да признаете пред себе си кои са уроците, които ще ви помогнат да вървите напред. Скоро ще имате втори шанс да постъпите по нов начин в ситуация, разиграла се в миналото ви.

Анализирайте пропуските си и не бъдете пасивни. Пред вас ще се появят нови възможности, но изцяло от вас ще зависи дали ще се възползвате от тях. За необвързаните седмицата ще привлече човек, подходящ за сериозна връзка.

2.3
Общо 6 гласували
5 0
4 1
3 2
2 1
1 2
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията