Нумерология

Нумерологичната прогноза до 3 януари

За да разберете какво е предвидила нумерологията за вас през предстоящата седмица, пресметнете личното си число. То представлява сбор между числата от датата ви на раждане, месеца и годината.

1 – През тази седмица може да ви се струва, че нещата никога няма да са толкова добре, както преди. Ще ви преследват страх и тревога, в повечето случаи неоснователни. Приемете, че всеки край е едно ново начало. Животът е един непрестанен поток от енергия и пред вас се отваря възможност да се потопите в щастливите моменти по всяко време. Обърнете внимание на това как децата и животните приемат случващото се около тях и вземете пример.

2 – Имате нужда от разнообразие и смяна на климата. Някои от вас ще са доста отегчени и разсеяни на работното място. Ставайте рано и вършете рутинните дейности сутрин и освободете следобедите си за повече забавления. Флиртове са възможни, но преди да ги предприемете, помислете дали това е разумно. Времето е добро за планирането на семейно парти.

3 – Личен или професионален ангажимент ще погълнат голяма част от времето ви. Не крийте мнението си, но бъдете дипломатични при изразяване на силни и крайни становища. Възможно е да научите повече за семейната си история, включително добре пазените тайни. Вслушвайте се в съветите на по-младите от вас през уикенда.

4 – Многословен и досаден човек ще разклати иначе спокойната ви натура тази седмица. По-скоро земната ви нагласа може да ви направи леко притеснителни и неспокойни. Може и да не осъзнавате, но понякога сте прекалено сантиментални. Изхвърлете от ума си ненужните спомени, а от дома си – вещите, които го задръстват от години. Не е лошо да пазите спомени – просто бъдете малко по-организирани.

5 – Някой, за когото ви е грижа, ще продължи да ви затрупва със собствените си проблеми и грижи. Това се поражда от чувство за уязвимост. За да протичат разговорите ви ползотворно, му помогнете да се чувства в безопасност. Семейните събирания и партитата ще бъдат много забавни. Сближаването със старите приятели и роднини, както и новите приятелства, ще бъдат полезни и ще укрепят връзката ви с тях. Човек, когото не познавате, може да поиска да ви опознае по-добре.

6 - Енергията на тази седмица носи прояснение и вълнение дори в рутината. Моментът е идеален за планиране на приключение с приятели, деца или романтична среща с любимия. Дори да имате много отговорности, намерете време за колкото се може повече забавление. Общувайте с хората лице в лице. Постарайте се да избегнете малките разногласия.

7 – Тъмната космическа енергия тази седмица ви носи възможност за дълбока честност. Ревността или идеята за отмъщение ще са грешка. Постарайте се да прощавате прегрешенията на околните и не ги дръжте виновни за вашите отговорности и обещания. Бъдете търпеливи, особено ако плановете ви се объркат или ви бъдат поставени определени ограничения. За да постигнете успех ще ви се наложи да отстъпите няколко крачки назад.

8 – Тази седмица ще ви донесе урок по комуникация с околните. Приемете, че невинаги сте прави. Ако продължавате да твърдите, че вашето мнение е най-важното, околните ще спрат да общуват с вас. Това ограничава споделянето на истинските чувства и блокира истинска интимност. Интересите на семейството трябва да са приоритет номер едно в края на седмицата.

Нумерологичен хороскоп

9 – Тази седмица вроденото ви състрадание ще се изкачи на нови висоти. Ще имате възможността да промените живота на някой стар или болен човек. Времето е добро за започването на общински проект или събитие. Колкото повече помагате на околните, толкова по-добре ще се чувствате. Рискът от злополуки се увеличава, ако сте ядосани или бързате прекалено много. Действайте бавно и предпазливо, особено по време на шофиране.

11 – За вас това ще бъде седмицата на важните уроци. Може да чувствате безпокойство, породено от страх да погледнете ситуацията реално. Дори да се преструвате, че всичко е наред, няма да се спасите от крайно емоционалните моменти. Отърсете се от миналото и приемете това, което бъдещето може да ви донесе. Ще бъдете истински щастливи, ако съумеете да сте по-доверчиви. Направете всичко, за да се отпуснете и знайте, че сте заобиколени от любов – просто трябва да я преоткриете.

22 – Пред вас е една късметлийска и доста активна седмица. Съберете се с приятели, отдайте се на благотворителност и семейни вечери – всичко това ще обогати живота ви. Нереалистичните очаквания могат да бъдат източник на негативните чувства, така че ги избягвайте. Приемете хората и живота такива, каквито са, без да ги дефинирате като добри и лоши, успешни или не.

3.8
Общо 4 гласували
5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията