хороскоп

Седмичният хороскоп до 27 декември

От този вторник Слънцето ще влезе в зодия Козирог, а за първи път от години на Коледа ще има Пълнолуние, което ще огрее в Рак. Уран излиза от фазата на ретроградност в Овен от събота.

Овен – Не влизайте в спорове

Приключете всички задачи до края на работната седмица, за да премине почивката ви около Коледа спокойно. Бъдете внимателни при комуникацията с вашите началници, защото планетните аспекти ви насърчават към спорове в началото на седмицата, но сега не е подходящо да се показвате като конфликтен човек. Ако сте планирали пътуване, нека бъде след сряда. По време на празниците се съобразявайте повече с близките си хора.

Телец – Очаква ви спокойна и хармонична седмица

Семейството ще е в центъра на вниманието ви през цялата седмица. Чувствате се нетипично щедри и може да направите наистина впечатляващи подаръци. Очаква ви вълшебно посрещане на Бъдни вечер и Коледа в една спокойна и хармонична атмосфера.

близнаци

Сега е моментът да се погрижите за външния си вид, като може да промените познатата на всички прическа. Работата няма да ви привлича през празничната седмица, но трябва да подходите отговорно, ако сте оставили финансов въпрос неразрешен.

Близнаци – Ще ви липсва енергия

Заемете се само с най-важните задачи през тази седмица, а останалото оставете за по-късно. През тази седмица ще ви липсва необходимата енергия, за да решите всичко навреме. Намерете време за уединение и съберете сили от това, което ви ги дава. Споделяйте по-често с близките си и не оставяйте тревогите само за себе си. Коледа в семейна обстановка ще ви зареди с достатъчно положителна енергия, а празниците ще ви представят невероятен съвет от по-възрастните си роднини.

Рак – Настроението ви ще се влияе от поведението на околните

През тази седмица ще се влияете от настроението на околните. Поведението на хората ще засяга вашите емоции, като техните реакции ще диктуват настроението ви.

Около празниците е възможно да стигнете до важни житейски прозрения и съвсем неочаквано пред вас да се разкрият истини, на които до скоро сте търсели отговор. Време да обмислите отношенията си с хората около вас – семейство, приятели, колеги, партньор. Седмицата е подходяща да се сбогувате с всичко непотребно, независимо дали е връзка с конкретен човек или проект.

уран

Лъв – Предстои неочаквана среща с човек от миналото

Ще радвате с доброто си настроениe и широка усмивка всички около себе си през цялата седмица. Предстоят много приятни срещи и забавления с хора, които наистина харесвате.

В началото на седмицата ще ви занимават предимно служебни въпроси, но с приближаването до Коледа работата ще отива на заден план. През седмицата е възможно да срещнете човек от миналото си, с когото имате неизяснени взаимоотношения, като това ще внесе лека драма.

Дева – Пътувайте повече

Пътувайте и се срещайте с повече хора през тази седмица, защото това ще ви носи много щастие и енергия. Някои от вас е възможно да срещнат човек, в когото да се влюбят. Продуктивни сте през цялата седмица и лекота реализирате идеите си, въпреки че не сте особено концентрирани върху работата. Доставяйте си повече удоволствие, а около коледните празници се заобиколете само с хора, които наистина обичате.

Везни – Предстоят професионални успехи

Финансовите притеснения ще изчезнат напълно през тази седмица, понеже важен въпрос в службата ще намери своето решение. Предстои значимо събитие, което ще даде силен тласък на професионалната ви реализация. Ще получите допълнителни доходи, с които да усетите, че работата през годината наистина си е струвала. Интересна ще бъде седмицата и в семейна атмосфера. Очакват ви много срещи и интересни разговори.

Скорпион – Ще имате безброй социални ангажименти

козирог

Въпреки че нямате голямо желание да сте в компания, през тази седмица предстоят много социални ангажименти. Имате шанса да спечелите хора на своя страна, ако покажете по-меката страна на характера си.

С лекота ще привличате вниманието на околните, като е нужно само да бъдете себе си и да общувате повече. Опитайте се да внесете промени в дома или с външния си вид. За обвързаните коледните празници идват с много романтика и страст, а необвързаните трябва да помислят какво им пречи, за да си намерят сериозна половинка.

Стрелец – Търсете повече информация

В седмицата до 27 декември ще успеете да реализирате всичките си планове. Стимулиращо ще ви действат всички разговори, а положителното ви настроение ще остане с вас през цялата седмица. От понеделник до сряда се настройте за повече дейности, свързани с информация, защото това ще разшири комуникативните ви способности, което може да се превърне в бъдещ източник на доходи. Бъдни вечер и Коледа посрещнете по традиционен начин.

Козирог – Очакват ви проблеми в любовта

Бъдете по-гъвкави тази седмица, за да решите проблемите си, особено в любовен план. Изслушайте другата страна и се опитайте да разберете аргументите му, без да настоявате, че единствено вие сте прав.

Избягвайте критиката и обвиненията, защото те могат да доведат до най-лошото. Ако емоциите ви дойдат в повече, потърсете приятелско рамо, за да споделите тревогите си. Оставате работата през празниците и обърнете повече внимание на близките си хора.

Водолей – Ще помагате на хората около вас

През тази седмица ще имате голямо желание да помагате на хората около себе си. Ще проявявате състрадание по всякакъв начин, но не забравяйте и през това време да се погрижите за себе си. Ако се чувствате физически и психически уморен, намерете време за почивка. В началото на седмицата не се доверявайте на хора, които не познавате добре. Насърчавайте искрените разговори и стойте настрана от интригите и конфликтите.

Риби – Приятна седмица на любов и приятелски срещи

Ако имате човек до себе си, седмицата ще е много щастлива за вас, тъй като ще се радвате на романтика и любов с половинката. Необвързаните трябва да потърсят повече социални събития, където е възможно да срещнат подходящ човек.

Приятелските взаимоотношения също ще ви носят радост, като е възможно пътуване с най-близките ви приятели около коледните празници. През почивните дни е възможно напрежението да се засили и затова отделете време само за дейности, които ви носят удоволствие.

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията