Хороскоп

Хороскоп за седмицата до 13 декември

Този четвъртък Меркурий ще премине от Стрелец към Козирог, а на 11 декември ще бъде последното Новолуние за 2015 година, което ще попадне в зодия Стрелец.

Овен – Ще се справите с препятствията, ако бъдете борбени

Ако бъдете по-настоятелни, през тази седмица ще имате шанса да преминете през всеки стени, които ви спират, и да постигнете това, което наистина искате. Това обаче не означава, че трябва да реагирате импулсивно. Напротив – непремислено взетите решения ще имат сериозни последствия. Влагайте цялата си енергия, за да се борите с ограниченията, експериментирайте и не се страхувайте от битките. На любовния фронт са възможни конфликти, тъй като прекалявате с командването напоследък.

Телец – Отлична седмица за финансите ви

Седмицата ще е отлична за финансовите ви дела. Пред вас има възможности за нови методи, с които да увеличите доходите и и шанс да решите стар финансов проблем. Седмицата ще бъде и романтична за вас, тъй като ще усетите подкрепата и доверието на партньора, което ще ви накара да се привържете още повече към него. На работа стойте далеч от интригите и клюките. Старайте се да бъдете възможно най-открити и не влизайте в битки за власт.

Меркурий

Близнаци – Съсредоточете се към това, което ви вдъхновява

Не се занимавайте с проекти, които не са ви на сърце тази седмица, защото нито ще ви носят удовлетворение, нито ще забогатеете от тях. Насочете се към онова, което наистина ви вдъхновява, независимо дали става въпрос за задачи в дома или на работа. В приоритет през следващите дни трябва да се превърне и здравето ви – не се напрягайте, отделете време за спортуване и релаксация. През седмицата ще изясните и личните си взаимоотношения, които или ще имат едно ново начало, или ще бъдат прекратени.

Рак – Предстоят големи конфликти

Колкото и да не ви се иска, през тази седмица ще трябва да влизате в големи конфликти както на работа, така и у дома. Дори да се опитате да стоите на страни, ситуациите ще бъдат такива, че ще трябва да заявите позиция и мнение. Бъдете смели и не се поддавайте на напрежението, не се притеснявайте и от поведението на определени хора, то е временно. Седмицата е подходяща за внасяне на промени в начина ви на живот. Може да спортувате повече, да промените хранителните си навици към по-здравословен път.

Лъв – Започвате радикална промяна

Зодиак

Тръгвате по напълно нов път през тази седмица. Това може да се отнася за любовния ви живот, работата или смяна на жилището, но разнообразието, към което сте тръгнали, ще ви вдъхновява. Ще пътувате повече до 13 декември, като пътуванията ще са успешни. Имате шанса да се развиете в изцяло нова посока. Необвързаните през тези дни ще срещнат човек с потенциал за сериозна връзка.

Дева – Обърнете внимание на семейството и децата

През тази седмица вниманието ви изцяло ще се ангажира от семейството и децата. За момента напредъкът в професията не е толкова важен за вас и ще се опитвате да въведете ред в домашната атмосфера. За важните решения разчитайте на интуицията си, която ясно ще се обажда до 13 декември. Не прекалявайте с очакванията за хората около вас и не бъдете прекалено взискателни като прощавате дребните грешки. Седмицата е подходяща, за да посрещате повече гости в дома си.

Везни – Ще успокоявате околните

Мисията ви тази седмица е да бъдете омиротворители и да успокоявате страстите на работа и вкъщи. Не се ангажирайте с битки, които не са ваши, но се опитайте да помогнете на хора, които са настроени враждебно. Любезното ви отношение ще бъде високо оценено от всички. Информацията, които получавате до 13 декември ще ви е от полза. Няма да ви е до любов и ще имате повече нужда от усамотение.

Скорпион – Възползвайте се от шансовете пред себе си

Обърнете внимание само на неща, от които ще имате полза в бъдеще през тази седмица. Волята ви ще е много силна и ще се справите с проблемите, а и съдбата ще ви помага като ви изпраща само това, от което наистина имате нужда. Възползвайте се от възможностите пред себе си, но не злоупотребявайте с хората, които са готови да направят всичко за вас. В любовен план ще ви се предоставят много нови изживявания, стига да не бъдете прекалено ревниви.

Стрелец – Време е за промени

Сега е времето да направите някаква промяна. Може да е с външния ви вид или дома ви, стига да не е прекалено радикална и необмислена. Оставете миналото зад гърба си и помечтайте за бъдещето. Представата, която си изграждате във вашите фантазии е от значение на настройката ви. Вярвайте в себе си и в уменията си и от тази седмица се постарайте да бъдете по-независими.

Стрелец

Козирог – Отложете важните задачи за следващата седмица

Довършете поетите ангажименти през тази седмица и не се заемайте с нови, а отделете време за почивка. Отложете всичко важно за следващата седмица, а до 13 декември работете само по спокойни задачи. Разговорите ще са ви от полза и затова раздвижете социалния си живот като присъствате на повече събития. Не притискайте хората около себе си и най-вече вашия любим да приема желанията ви на всяка цена.

Водолей – Посещавайте повече социални събития

До 13 декември ще проявявате характерните за зодията ви независимост и нестандартно мислене. Периодът е отличен, за да внесете положителни промени в живота си. Скуката и еднообразието ще стоят далеч от вас, а свободолюбивият ви дух трудно ще бъде укротен. Дните ще са подходящи за социални събития, срещи с нови хора и пътувания. Формулирайте добре целите си преди да предприемете действия за реализирането им.

Риби – Очаква ви хармонична седмица

Тази седмица ще сближите още повече отношенията си с околните. Близките ви хора ще са вдъхновението, което ще отвори късмета и въображението ви. През следващите дни ще се наслаждавате на пълна хармония. Може да си доставите творческо удоволствие като отидете на театър, купите си нова книга или посетите изложба.

4
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Regulus
Regulus
07.12.2015 20:44
а дано!
0
42

Водещи от категорията