Месечната прогноза на нумерологията за декември

Нумерологичен хороскоп

За да разберете какво предвижда за вас нумерологията през месец декември, е нужно да пресметнете личното си число. То представлява сбор между датата ви на раждане, месеца и годината.

1 - Поставете на преден план забавлението. Съсредоточете се върху срещите с нови хора и приятното общуване. Използвайте чара си. Ако сте сами, то скоро ще попаднете в доста романтични отношения. Сега не е времето за сериозен ангажимент и е добре да изясните това още в самото начало. Месецът е посветен на забавлението, а не на взаимното опознаване. Не се поддавайте да ускорите нещата, за да се стигне до физически контакт. Ще имате достатъчно време за интимност през следващата година. Ако сте във връзка, заложете на честите излизания и забавните разходки и излети сред природата.

2 - Ще трябва да се постараете да излезете от скучната рутина. Независимо дали искате да намерите нова работа, да се сдобиете с нов дом или да подобрите физическото си състояние, е време да запретнете ръкави. Действайте като маратонец, не като спринтьор. Запомнете, че състезанието се печели бавно и с постоянство. Когато се чувствате пренатоварени, спрете и съберете сили. Имате повече работа от обикновено благодарение на това, че именно вие сте натоварени с цялата организация на празниците. Поставяйте си реални цели и когато ги постигнете, бъдете горди със себе си.

3 - Този декември най-накрая ще можете да се развихрите. Винаги сте били свободни по дух, но понякога ограниченията на работното място и дома не ви позволяват да се разгърнете максимално. Не се страхувайте да кажете какво мислите и какво искате. Ще имате много възможности за много социални контакти, както и за обикаляне по магазините. Също така ще ви остане време и за духовни занимания. Посетете някое свещено място, извършете някой ритуал или просто се помолете за късмет. Нека работата и отговорностите останат на заден план. Вълнението и приключенията владеят декември, а през януари ви чака краткотраен застой.

4 - През този месец ще трябва да направите лични жертви в името на ваши близки. Може да ви се наложи да прекарате празниците по начин, по който не ви се нрави особено. Може би някои хора няма да са склонни да пътуват през почивните дни около празниците. Ще се наложи да орежете бюджета за скъпи подаръци и да отделите пари за друго благородно дело. Бъдете отворени да помагате на най-близките си и скъпи хора с каквото можете. Съчувствието може да се окаже най-добрия подарък, който може да предложите. В същото време е добре да отделяте повече време за нещата, които наистина ви носят удоволствие.

5 - Декември ще ви даде възможност да обмислите всичко, което ви се е случило през тази година. Вместо да обикаляте партитата, може да предпочетете да работите доброволно в болница или приют за животни. Няма да ви се пазарува в претъпканите магазини и ще изберете сами да направите подаръците за приятелите и семейството си. Усамотени занимания като писане, четене и медитация ще ви донесат мир и радост. Не се поддавайте на комерсиализацията. Празничният сезон ще бъде много по-смислен, ако се обърнете към себе си. Ако искате да скочите с двата крака в Новата година, то заложете на диво парти.

Нумерология

6 - Декември със сигурност ще бъде един от най-натоварените месеци през тази година. Възможностите за развитие ще изобилстват. Ако кандидатствате за позицията на висок пост, най-вероятно ще я получите. Бъдете готови на всичко за нещата, които наистина искате. Актуализирайте автобиографията си, приложете всички препоръки и съберете погледите на бъдещите си работодатели. Добрата подготовка винаги е в плюс по време на интервю. Месецът е добър за кандидатстване за работа в офис или поемането на творчески проект. Спокойствието и увереността ви ще ви спечелят общественото доверие. Спрете да се криете и разкрийте способностите си пред света.

7 - Това е един чудесен месец, в който да направите равносметка за предходната година. Какво сте постигнали? Какво искате да подобрите? Къде си представяте себе си след една година? Завършете всичко започнато и се насладете на тихата почивка, педи да започнете работа отново. Отделете време от натоварения си график, за да се насладите на празничните украси, партита и духовно обновление. Ще се срещнете с приятели и роднини, които не сте виждали от години. След заслужената почивка ще сте напълно готови за новия старт през януари. Следващата година обещава да е една от най-добрите, които сте имали някога.

8 - Предстои ви да се впуснете в голямо приключение. А рядката възможност да създадете своя марка може да се появи точно през декември. Не се страхувайте да завладявате нови територии. В началото може да се почувствате неловко и неудобно, но това е съвсем естествено. Дайте си време. Поне един услужлив човек ще ви помогне да преминете през този лабиринт от емоции и шансове. Дали ще смените работата си, ще започнете нов бизнес или връзка или ще заложите на амбициозно хоби, не е от значение. Най-важното е да насочите живота си в нова посока. Следването на сегашния път няма да доведе до нищо креативно и ще ви бъде доста скучно.

9 - Направете стратегическо отстъпление по важен за вас въпрос. Изчакайте съперника ви да направи първата крачка. Това ще ви даде отговор какво наистина иска отсрещната страна. Ще спечелите всичко, като не показвате какви козове държите до последния момент. Противникът ви ще бъде респектиран от действията ви. Винаги сте били сговорчиви, а това в някои моменти е било във ваш минус. Този декември може да сключите изгодна сделка. Наблюдавайте, изчакайте, слушайте и се учете. Давайте уклончиви отговори на директните въпроси.

11 - Декември ще включва много труд, но вие сте готови да поемете това предизвикателство. Ще постигнете възхитителен напредък, ако продължавате да сте все така целенасочени. Може да е необходимо да ставате по-рано и да работите до по-късно. Направете каквото е необходимо, за да завършите започнатите проекти, да се справите с конфликтите или да положите основите на нов бизнес. Ако сте ангажирани с творчески задачи, бавно преминавате от фазата на вдъхновението към тази на усилената работа. Важното е да съумеете да устоите на предизвикателствата, които ви предлагат следващите четири седмици.

22 - Ще имате уникалната възможност да помогнете на хората, които обичате. Ваканционния сезон е труден за мнозина. Високите очаквания, тъжните спомени и финансовият стрес могат да накарат някои да се чувстват нещастни през този период от годината. За щастие, във вас се е вселил истинският дух на празничното настроение. Вместо да организирате пищни събития, поканете няколко души на кафе. Поинтересувайте се за здравето на приятел. Прекарайте една филмова нощ с друг, който страда по някаква причина. Понякога най-простите жестове са тези, които имат най-голямо значение. Свързването с хора е най-смисленият начин да укрепите връзките си и да повдигнете духа си взаимно.

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Слочаенос????!!!!!!!!!11111!!1!
Слочаенос????!!!!!!!!!11111!!1!
03.12.2015 20:45
Много щастие на всички с лично число девет !!!!11!!11
0
42