Нумерологичната прогноза до 6 декември

Нумерологичен хороскоп

Пресметнете личното си число според нумерологията, за да разберете какво предвижда за вас новата седмица. За целта съберете числото от датата си на раждане с тези от месеца и годината.

1 - Предстои ви една късметлийска седмица. Ако имате финансови проблеми или затруднения в работата, сега е моментът да направите нов план как да се справите с тях. Понякога, когато се движите в нова посока, може да изглежда, че всичко работи против вас. Не се отказвайте и ще видите, че в крайна сметка нещата ще се наредят. Внимавайте какво говорите и винаги мислете за последствията от думите си.

2 - В началото на тази седмица е много вероятно наяве да излязат строго пазени тайни и дълбоки чувства. Кипите от енергия, което може да завиши очакванията ви неоправдано. Първите трепети на любовта или основите на добра идея могат да ви направят сляп за проблемите. Вслушайте се в съветите на хората, на които вярвате. Не залагайте на гордостта си, за да извлечете полза. През уикенда очаквайте добри вести и весели събития.

3 - През тази седмица е нужно да оцените хората в живота си. С малки усилия може да създадете много специални спомени. За хората във връзка е добре да преразгледат приоритетите си. Бъдете силни, покажете характер и защитете личните си интереси. Не позволявайте да се молите на никого.

4 - Не позволявайте да попадате в ситуации, които ви карат да се чувствате нещастни, отегчени и празни. Ако все пак не можете да ги избегнете, то имайте смелостта да ги промените. Избягвайте рутината, която ви депресира, и правете поне по две неща на ден, които ви правят щастливи. Помнете, че вашите чувства са важни. Радостта от любовта е красива във всякакви възрасти.

5 - Ако започнете да се оправдавате, когато някой постави под въпрос връзката ви, то значи е време да преосмислите приоритетите си. Самотата може да е болезнена, но това да поддържате отношения с грешен партньор боли още повече. Тази седмица ще протече под знака на нестабилността. Ако се срещате с някого, може рязко да прекратите взаимоотношенията си или да започнете да си пишете с друг. Всички неясноти ще се изяснят до средата на седмицата. Тогава ще съзрете възможността за ново начало.

6 - Ще попаднете в стресова ситуация, в която няма да знаете какво да направите. Хората взимат правилни решения само когато няма какво да крият. Споделете чувствата си с доверен за вас човек, който ще ви помогне да се вземете в ръце. Постарайте се да овладеете чувствата си. Очаква ви нова връзка – любовна или приятелска. В отношенията с околните ще има доза флирт и добродушен подигравателен тон. Опитайте се тази седмица да не предприемате никакви сериозни действия.

7 - Предстои ви една късметлийска седмица. Много от нещата, в които влагахте усилия, най-накрая ще дадат своите резултати. Околните ще ви толерират, но може да попаднете в границите, които ви поставят, за да отговорите на очакванията им. Може да се появят определени проблеми в любовния живот. Ако продължавате да пазите тайни и отказвате да признаете истината, ще попаднете в напрегната ситуация, от която ще последват неприятни сблъсъци. Не вярвайте на клюки и не ги споделяйте. Заложете на фактите. Важно е да се изолирате от емоциите на околните и да заложите на спокойния ход.

8 - Енергията на тази седмица носи потенциал за голямо забавление с приятели, семейство и изобщо всеки, който споделя вашите интереси. Чувствате се раздвоени заради многото отговорности, с които сте се нагърбили в миналото. Забавете малко. Време е да си спомните какво означава истинско забавление. Намерете повече време за себе си и малките радости в живота. Не е нужно да правите нещо сложно или скъпо – заложете на това, което ви прави щастливи.

Нумерология

9 - Поемането на рискове или това да се изправите пред определено предизвикателство ще ви помогне да намерите това, което търсите. Действайте с увереност и ще получите желаното. Седмицата е идеална за пътувания. Дори краткото прекъсване на обичайния режим ще ви даде нужната почивка. Може да ви обхване чувство на безпокойство. Флиртът и търсенето на внимание могат да бъдат едновременно вълнуващи и опасни. Постарайте се да не правите компромиси със себе си, само за да се чувствате желани.

11 - Трудностите и предизвикателства в работата ще провокират творческата ви енергия. Не бъдете властни, тъй като няма да постигнете нищо с това – нито у дома, нито в работата. Отпуснете се и оставете и другите да откраднат част от светлината на прожекторите. Ако се опитате да контролирате ситуацията, рискувате да предизвикате сериозна конфронтация. Вложете повече енергия в области, които вече работят добре за вас.

22 - Вие сте във вихъра си през тази седмица. Космическата енергия засилва вашите амбиция и желание за успех. По-социалните от вас ще бъдат преизпълнени с енергия. Рискувате да ви запомнят като човека, който никога не спира да говори. Преди да кажете каквото и да било, се уверете в неговата достоверност. Приятели и познати, които споделят интересите ви, ще бъдат източници на нови възможности. Популярни хора ще ви помогнат да попаднете в светлината на прожекторите.

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари