Недостатъци на зодия Стрелец

Стрелец

Зодия Стрелец има недостатъци и сред тях най-много се откроява склонността му да не казва истината. За Стрелеца използването на лъжи в негова полза е нещо нормално, но самият той много мрази да го лъжат и се вбесява, ако разбере, че някой е постъпил така несправедливо с него.

Той никога не променя мнението си по определени въпроси и смята, че е капацитет във всяка област. С него е много трудно да се спори, защото Стрелецът смята себе си за човек, който никога не греши и винаги знае верните отговори на всеки въпрос.

Към близките си Стрелецът често се отнася снизходително и се чуди как може да не приличат на него в интелектуално отношение. Родените под този знак обичат да командват и за тях е въпрос на чест околните да изпълняват това, което те смятат за правилно. В противен случай се стига до караници и скандали, независимо дали има непознати наоколо.

Стрелецът поставя собствените си интереси над всичко и е готов да жертва дългогодишно приятелство, ако то ще попречи на осъществяването на някаква негова цел.

Скандал

Въпреки че често има грешна преценка за хората и за житейските ситуации, Стрелецът не понася да му дават съвети, защото смята, че има достатъчно интелектуален потенциал, за да се справи добре с всичко.

Стрелецът обича да е в шумна компания, в която да е в центъра на вниманието. Ако околните решат да обърнат внимание на някой друг, Стрелецът може да си тръгне веднага или да развали завинаги отношенията си поне с част от хората, които са се събрали.

Родените под този знак нямат нищо против да обсъждат с други хора тайните на близките си. Те изобщо не се замислят за това, което правят. Но ако някой издаде тяхна тайна, те могат да се сърдят с години, защото смятат, че никой няма право да се меси в личния им живот.

Стрелецът трудно признава добрите качества у някой друг. За него е важно постоянно да получава комплименти по различни поводи.

Понякога родените под този знак се проявяват като истински педанти и се вглеждат във всеки детайл до такава степен, че са готови да направят скандал по най-малкия повод и сякаш го търсят нарочно.

Рейтинг

4
Общо 5 гласували
5 2
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Тина
Тина
20.03.2017 00:01
Толкова вярно написано за зодия Стрелец за първи път чета!!! Единственото ,което сте забравили е ,че са големи Дон Жуани .Жените също са такива ,макар че се опитват да се правят на целомъдрени! И това е така ,защото в тях се борят животинската половина с човешката!
3
4
Renegat1988
Renegat1988
08.01.2017 22:41
Този който е писал статията да се застреля на мига ! Тази статия е писана от пълен идиот без грам представа за зодиите ! Че стрелците си имаме лоши черти - много ясно нали сме хора имаме си нашите "керливи ризи" НО........ Тези черти на характера и тези хипотетични реакции в определени ситуации които са написани са ПЪЪЪЛНА ГЛУПОСТ. Всичко написано е в пълна противоположност на истината !!! И между другото искам само да се замислите за нещо - ЩО ЗА АСТРЛОГ ще напише, че СТРЕЛЦИТЕ НЕОБИЧАЛИ ДА КАЗВАТ ИСТИНАТА ???????????????????// Ние сме зодията на истина можем да изравним с земята всеки само с няколко изречения в прав текст ! И това е толкова известно на всички, че просто незнам кой идиот който си мисли, че разбира от астрология е написал тези глупости. Ето ви една истина - авторът на статията е пълен идиот, то да беше една грашка - айде... амааааа то вскичко написано е пълна противоположност на истината. Моля хора които не стават за астролози да не пишат, че само се излагат.
17
1