Синя Луна изгрява във Водолей този петък

Пълнолуние

На 31 юли изгрява второто Пълнолуние за месеца, този път в зодия Водолей. Явлението е изключително рядко и се нарича синя Луна, въпреки че Луната ще е с обичайния си цвят.

Пълнолунието настъпва в 13.44 часа и е второто в рамките на месец юли, след като на 2 юли наблюдавахме Пълнолуние в Козирог. За последно подобен феномен имаше през 2009 година.

За естествения цикъл на Луната е нормално да има по едно Пълнолуние и едно Новолуние всеки месец, но в редки периоди се случва тези две фази да се повторят за по-малко 30 дни.

Когато фазата на Пълнолуние попадне във Водолей, хората ще изпитват нужда по-ярко да изразяват своята индивидуалност и уникалност. Ще имаме и по-голяма нужда да сме част от колектив.

Водолеят е знакът на приятелствата, но не с хората, които са ни наистина близки, а с онази от тях, с които учим или работим на едно място. Такива връзки са обединени от общи интереси или обща кауза.

Водолей

В деня на Пълнолунието ще трябва да се съобразяваме повече с колективите желания, отколкото да следваме своите собствени цели. Възможно е този кръг от познати да имат нужда от вашата помощ и подкрепа.

Ще сме по-склонни и да търсим свободата и промяната. Ексцентричността ще стигне върха си, а пред повечето от нас ще се изправят нови и необичайни изживявания.

Оригинални и принципно нови идеи няма да ни липсват, но те могат да се окажат непрактични или съвсем неосъществими, затова е разумно да позволим на времето да ги оцени.

Импулсивно взетите решения, игнорирайки опита на миналото, ще са погрешни. Емоционалната страна ще е активна, с което също можем да си навличаме повече неприятности.

Пълнолунието в знака Водолей е време за истини, в което прехвърляме границите на фалша, заблудите и бутафорията и проглеждаме реалността около себе си такава, каквато е.

Ще сме склонни да съборим всички бариери, които ни спират, и да експериментираме, дори това да е рисковано.

Рейтинг

4.2
Общо 5 гласували
5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Вили
Вили
04.08.2015 16:43
Интересна тема.
1
0