Хороскопът за юни за всички зодии

Зодии

От 12 юни Меркурий излиза от втория се период на ретроградност в Близнаци, Венера ще премине от Рак в Лъв, а Слънцето ще се предвижи от Близнаци в Рак в края на месеца.

Овен – Втората половина на месеца ще е по-успешна

В началото на месеца е възможно около вас да се появят интриганти, чиито клевети да ви направят по-уязвими за кратко. Ретроградността на Меркурий до 12-ти ще ви създава трудности при преценката кой ви лъже и кой е искрен. През втората половина на месеца успехът ще е на ваша страна и всичко, с което се занимавате, ще се случва лесно. Периодът е благоприятен за хора, които се занимават с умствена и творческа работа.

Телец – Трябва да довършите старите си проекти

Първият летен месец за вас ще бъде период, в който трябва да довършите всичките си стари проекти и да изпълните вече дадените обещания. Възможно е да се струпат ангажименти и да се чувствате преуморени, но е важно да не отлагате повече задачите си. В личен план предстоят конфликти, които няма как да избегнете. Скандалите обаче ще ви помогнат да разрешите старите си проблеми. През този период не стартирайте нищо ново.

Близнаци – Очаква ви приятен и хармоничен месец

Месецът ще е спокоен и пълен с приятни срещи за вас. Ретроградният Меркурий във вашия знак ви съветват единствено да не започвате нови дела. В семейните отношения ще цари пълна хармония, като е възможно до края на юни в дома ви редовно да пристигат гости. Любовният ви живот също ще е щастлив. За обвързаните предстои период на стабилност, а необвързаните ще срещнат човек, в когото бързо ще се влюбят.

Рак - Предстоят проблеми, но не трябва да се паникьосвате

През юни предстоят събития, които ще изпитат вашата решителност и уменията ви да отстоявате на трудностите. Колкото и големи да са проблемите, които най-вероятно ще се появят, не изпадайте в паника, а се мобилизирайте и намерете най-доброто възможно решение. Бъдете внимателни с вашите познати, защото е възможно да се опитат да ви замесят в интрига и се пазете от инциденти.

Зодия рак

Лъв – Втората половина на месеца ще сбъдне вашите мечти

В началото на месеца трябва да положите повече усилия, за да се радвате на успехи от средата на юни. Не поемайте повече от една работа, а съсредоточете усилията си само в една посока. Може да използвате ретроградността на Меркурий до 12-ти, за да повишите квалификацията си. От втората половина на месеца изгрява щастливата ви звезда и всичко, за което мечтаете, ще се случва без особено големи усилия.

Дева – Много изненади, запознанства и ярки събития

През месец юни запознанствата ви чувствително ще се увеличат. Очакват ви много постигнати цели, като сега е моментът да промените живота си в желаната от вас посока. Не се поддавайте на чуждото влияние и се отнасяйте внимателно към финансите си. Скуката напълно ще изчезне от любовния ви живот, защото предстоят много изненади и ярки събития.

Везни – Не се поддавайте на проблемите

Гледайте през призмата на шегата и честността през новия месец. Недейте да лъжете дори за най-незначителното нещо, защото последствията могат да бъдат много неприятни. Шегувайте се повече и в ситуации на трудности, за да ги преодолеете по-лесно. През месеца може да очаквате повишение в професионално отношение, както и подкрепата на приятели и близки при появата на проблеми.

Скорпион – Напрежение в началото на месеца

В началото на месеца ще се появят ситуации на напрежение, но в никакъв случай не трябва да губите позитивизма и доброто си настроение. Напрежението ще расте както в личните ви отношения, така и в работната среда. В никакъв случай не започвайте нещо ново през юни, а довършете старите си дела. Не обсъждайте бъдещите си планове и бъдете внимателни с документите.

Стрелец – Предстои романтичен и благоприятен месец

Първият месец на лятото ще е изключително благоприятен за общуването с хората около вас. Острият ви ум и способността ви да анализирате ще стигнат върха си този месец. Началото на месеца е идеален период за повече романтика в живота ви. Ако в миналото сте допуснали някакви грешки в отношенията си с партньора, то в средата на юни ще имате невероятната възможност да ги оправите, затова не изпускайте шанса си.

Меркурий

Козирог – Бъдете по-миролюбиви и дипломатични

Първият летен месец ще изиксва от вас да бъдете по-миролюби и да избягвате конфликтите. Възможно е да ви въвлекат в спорове, където вие ще трябва да решавате кой е прав и кой греши. Бъдете позитивни и уверени през юни, за да преминете по-лесно през трудните ситуации. Най-силното ви оръжие този месец е дипломатичността, заради което се опитайте да създадете по-хармонични отношения с хората около себе си.

Водолей – Месецът ще бъде труден

Юни ще бъде сложен месец за вас, защото ще изобилства от конфликти и провалени планове. Безразсъдните ви действия могат да доведат до необратими последствия в бъдеще. За сега отложете дългите пътувания и важните задачи. Първите 10 дни от месеца прекарайте в уютна, семейна обстановка.

Риби – Бъдете внимателни с думите и действията си

Внимавайте с думите си през този месец, защото дори една небрежно изпусната дума може да провокира големи конфликти с близките ви. Избягвайте пътуванията, защото съществува риск от инциденти. През юни отделете повече внимание на домашните задължения и семейството си. Постарайте се да не губите самообладание и да взимате прибързани решения.

3.6
Общо 12 гласували
5 3
4 4
3 2
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати