Какво предстои до 10 май според хороскопа

Хороскоп

Този понеделник фазата на Пълнолуние настъпва в зодия Скорпион, което провокира към разкриване на тайни. Два напрегнати аспекта през седмицата изискват да подбираме внимателно думите си и ще ни притискат да вземем решение по даден въпрос.

Овен – Щастието идва от дома и семейството тази седмица

В четвъртък Венера навлиза в Рак, което ще направи втората половина от седмицата много по-спокойна от първата. Щастието и положителните моменти през седмицата ще дойдат от дома и семейната среда. В началото на тази седмица трябва да стоите далеч от финансови операции, дори да ви примамват с бързо и лесно печелене на пари.

Пълнолуние

Телец – Критичността на околните ще носи напрежение

Напрегнатият аспект между Луната и Юпитер, както и Пълнолунието в Скорпион ще ви кара да мислите, че хората около вас са настроени прекалено критично и взискателно към работата ви. До сряда ще сте склонни да драматизирате събитията около себе си. Към края на работната седмица обаче гледната ви точка ще се пречупи и ще успеете да погледнете на случващото се от нова перспектива.

Близнаци – Отново ще преразгледате старите си планове

Аспектите на планетите през първата половина на седмицата ще обърнат внимание на това доколко успявате да спазите дадените обещания. Хората около вас ще ви накарат да преразгледате плановете си от миналото и да оцените постиженията и провалите си. Тази седмица Венера напуска вашия знак, за да премине в Рак, заради което ще обръщате повече внимание на разума, а не на чувствата.

Рак – Приключвате отношенията с близък човек

Възможно е през тази седмица напълно да прекратите контактите си с близък човек, тъй като сте силно разочаровани от неговото поведение и неспазени обещания. Пълнолунието в Скорпион ще насочи вниманието ви към връзките ви с околните, като ви направи склонни и по-смели в изхвърлянето на излишните хора от живота си. Венера идва във вашия знак в четвъртък и ще остане до 5 юни, което ще ви настрои към повече романтика.

Зодия Рак

Лъв – Преувеличавате и драматизирате събитията

Цяла седмица ще сте подвластни на силните си емоции. Вероятно е човек с повече власт от вас да настъпи чувството ви за справедливост, което ще провокира ярка съпротива у вас. Прекалено ще драматизирате и преувеличавате събитията, а трезвата ви преценка ще се върне в края на седмицата.

Дева – Подвластни сте изцяло на емоциите си

Емоциите и страстите ще стигнат връхната си точка тази седмица. Пълнолунието и квадратурата му с Юпитер ви провокира да говорите и действате без да премисляте предварително, което не е типично за вашия нрав. Възможно е плановете ви да излязат от контрол, а намеренията ви да са твърде неясни за околните. След Гергьовден обстановката ще се успокои и ще възвърнете душевното си равновесие.

Везни – Може да изпитате приятелите си тези дни

В дните до 10 май ще сте фокусирани върху доходите си и по-конкретно върху пари, които давате на други. Възможно е хората около вас да смятат, че финансовите ви възможности са неограничени, заради което да ви искат заем или да не ви връщат такъв. Тази седмица ще ви се даде шанса да изпитате приятелите си – дали са лоялни хора, на които може да се вярва, или ви търсят само от интереси.

Скорпион – Време е за равносметка

Пълнолунието в този понеделник, което само веднъж в годината попада във вашия знак, ще ви настрои към равносметка относно случилото се през последните месеци. Време е да прецените кои от вашите цели са постижими и кои трябва да бъдат преформулирани. Присъствието на Венера в Рак от този четвъртък ще ви донесе много приятни моменти с хора, които са ви близки по характер и интереси.

Стрелец – Плановете ви се провалят

Зодия Скорпион

Вашият планетен управител – Юпитер, образува напрегнати аспекти със Слънцето и Луната тази седмица, заради което дните ви ще са пълни с разочарования от провалени уговорки. Трудно ще спазвате графика и плановете си, но в края на седмицата ведрото ви настроение ще се завърне.

Козирог – Неуспехите ще ви разочароват

Ако очаквате плановете ви да се развиват плавно и лесно, ще останете разочаровани. Планетните аспекти ще ви карат да гледате на неуспехите си по-драматично, отколкото е нужно. В края на седмицата обаче ще получите подкрепа и усилията ви ще дадат положителни резултати.

Водолей – Няма да спазвате обещанията си

В началото на седмицата ще ви е доста трудно да изпълнявате дадените обещания. Много от уговорките ще пропаднат, а околните ще ви сметнат за несериозен и некоректен. От сряда до края на седмицата ще имате възможността да подобрите професионалните си умения.

Риби – Промени с близките ви хора

Големи промени предстоят в отношенията с близките ви хора. С някои от тях може напълно да прекратите връзката си, а с други – още по-силно да я затвърдите. Седмицата е подходяща за работа в екип. От четвъртък навлизането на Венера в Рак ще ви настрои за повече любов.

4
Общо 8 гласували
5 3
4 2
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати