Какво вещае хороскопът за месец март?

Хороскоп

Месец март ще премине под влиянието на Марс, който ще се движи в Овен. През първата половина от месеца и Венера ще се движи в огнената зодия, след което ще премине в Телец.

Овен – Идеален месец за подписване на договори

Бързо ще се изнервяте и много неща във вашето ежедневие ще ви дразнят. За сметка на това организаторските ви способности и активността ви ще стигнат върха си в положителен план. Месецът е идеален за подписване на нови договори и сключване на сделки. За самотните Овни предстои период на много запознанства и романтика, а обвързаните ще се сблъскат с интриги и ревност.

Овен

Телец – Избягвайте виртуалните контакти

Очаква ви един много сполучлив месец. Ще се обградите с положителни хора, с които комуникацията ще върви гладко, а в тяхната компания ще се чувствате на мястото си. Избягвайте виртуалните контакти, защото от тях ще останете разочаровани. Избягвайте конфликтите и необоснованата ревност в любовта, защото те ще ви създават проблеми.

Близнаци – Не гонете недостижимите цели

През следващия месец е препоръчително да не рискувате и да не преследвате недостижими цели, защото можете да изпуснете това, което вече имате. Отнесете се сериозно към здравето и дома си, като направите промени, за да се чувствате уютно и добре. В любовта ви очаква пълна хармония с човека до вас.

Рак – Ще помагате на хората около себе си

През март ще се наложи да помагате на хора, които заради своята наивност и несъобразителност са попаднали в сложни ситуации. Ще се опитате да правите и малки стъпки към мечтите си. В любовния живот предстои период на спокойствие и взаимано разбиране, а към това ще се добави и доза романтика.

Лъв – Реализмът ще ви предпазва този месец

Нагласата ви ще е доста практична през този месец и ще правите само неща, за които сте убедени, че ще се реализират. Реализмът в ежедневието ви ще помага да се предпазите от манипулации и опити на негативни хора да ви спънат. Самотните ги очакват нови запознанства покрай приятелски събирания, а за обвързаните предстои период на пълно щастие.

Дева – Очакват ви кавги с половинката

Скорпион

През този месец ще се справите отлично с импровизациите и при контактите с другите хора. Не оставяйте тревоги и притеснения да ви спират, а рискувайте смело. В любовната връзка ви очакват кавги с половинката заради навика ви да обсъждате личните си проблеми с всеки.

Везни – Не отлагайте задълженията си

Опитите ви да отлагате задачите си този месец ще ви се отразят негативно. Не трябва да отклонявате ангажиментите, които предстоят, както и да се паникьосвате, когато сроковете ви притискат. Любовните отношения този месец ще са пълни със страст, но с много пристъпи на ревност, с които можете да обидите половинката си.

Скорпион – Предстои ярък любовен период

Възможно е да обидите някои от близките си хора през този месец, тъй като те ще очакват съчувствие и разбиране от вас, а вие няма да вземете проблемите им на сериозно. Любовният ви живот ще се изпълни с ярки и незабравими събития. Ако сте свободни, ще привлечете доста нестандартен човек към себе си. Обвързаните ще станат по-капризни и взискателни към партньора си.

Стрелец – Време е за промени

Март ще е идеалният момент за промени. Ако нещо в обстановката около вас не ви харесва, заемете се с това. Напрежението ще е около вас през целия месец, но въпреки това ще успеете да се справите. В любовта могат да възникнат проблеми при общуването с партньора. Бъдете по-спокойни и избягвайте дребните спорове.

Козирог – Грижи и терзания през този месец

Марс

Много грижи и притеснения ще се натрупат през този месец. От вас ще се очаква да взимате радикални решения за бъдещето си, като е препоръчително да се консултирате със семейството и приятелите си. Терзания предстоят и в любовния живот, като обвързаните ще се опитат да усъвършенстват половинката си, а необвързаните ще се измъчват от самотата.

Водолей – Предстои период на пълно спокойствие

Първият пролетен месец ще бъде много спокоен за вас. Няма да се сблъскате с големи проблеми, като към всяко недоразумение ще се отнасяте с чувство за хумор. В любовта също ще цари спокойствие и хармония, а ежедневието ви ще се изпълни със страст и романтика.

Риби – Неочаквани събития ще ви изпълнят с енергия

Много неочаквани събития ще ви се струпат през този месец. Това обаче ще отвори у нас енергия, с която ще реализирате по-голямата част от плановете си с лекота. В любовните отношения ще поемете инициативата. Смело споделяйте чувствата и желанията си с човека до вас.

3.5
Общо 11 гласували
5 3
4 3
3 2
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати