Зодиакалният хороскоп за тази седмица

Хороскоп

Тази седмица Меркурий излиза от първия се период на ретроградност. В сряда първата планета от Слънчевата система започва да се движи напред във Водолей.

Овен – Спазете обещанията си

В началото на тази седмица по всякакъв начин ще се стараете да помагате на приятелите си. Ще се наложи да спазвате стари уговорки и обещания, дадени от вас преди време. В дните до 15 февруари направете равносметка на финансите си и ги разпределете точно до следващата заплата. Директният Меркурий от 11-ти ще ви съдейства при комуникацията с останалите.

Телец – Планирайте нови задачи

През тази седмица се върнете към старата си работа и оценете от дистанцията на времето напредъка и грешките, които сте допускали. Моментът е подходящ и за планиране на нови цели и задачи в професионалното ви израстване. Директният Меркурий от сряда ще ви съдейства при преговори и подписване на договори. Бъдете внимателни с парите си в края на седмицата.

Близнаци – Илюзиите ви изчезват

От 11 февруари в 17 часа вашата планета-управител Меркурий излиза от ретроградна фаза, като директния му ход ще ви изведе от периода на илюзии и заблуда, в който се намирате през последния месец. През тази седмица ще си дадете ясна представа какви са връзките ви с хората около вас. През седмицата ще се изпълните с енергия и желание за нови проекти.

Меркурий

Рак – Недоразуменията се изясняват

Тригон между Слънцето и Луната в понеделник ще ви направи център на семейно тържество. Моментът е подходящ за кратки пътувания, особено от сряда, когато Меркурий е директен. В дните до 15 февруари стъпка по стъпка ще изяснявате недоразуменията си с хората около вас, чрез което ще направите контактите си по-леки и приятни.

Лъв – Предстоят многобройни шансове за любов

Тригонът между Луната и Слънцето на 9-ти ще подобри комуникациите с вашето семейство и роднини. През седмицата са възможни много нови запознанства, срещи и забавления. Възможно е да ви потърсят стари приятели или съученици. Самотните представители на зодията не трябва да пропускат многобройните шансове, които тази любовна седмица ще ви предостави.

Дева – Не създавайте скандали

Планетният ви управител Меркурий излиза от ретроградната си фаза тази сряда, което ще ви помогне да изпълните в график всичките си ангажименти. Здравословният начин на живот ще се превърне във ваша цел през тази седмица. Избягвайте скандалите с половинката заради леки разногласия и се старайте да гледате с чувство за хумор на всяка ситуация.

Везни – Бъдете инициативни и решителни

В началото на седмицата сте поставени в лидерска позиция, което ви съветва да предприемете повече нови инициативи. Вървете към набелязаната цел, без да се отказвате, но спазвайки дипломатичния тон. Директният Меркурий от 11-те ще ви подкрепи, ако решите да направите решителна крачка в романтичната си връзка.

Скорпион – Ще имате нужда приятел

През тази седмица трябва да се доверявате изцяло на вашата интуиция, ако се изправите пред проблеми, които изискват бързо решение. Възможно е да имате нужда от приятелска помощ за дадена ситуация. Движението на Меркурий във Водолей ще ви подтикне към разрешаване на стари дела, свързани със семейството и приятелите.

Стрелец – На дневен ред излизат връзките с приятели

Социалните мрежи и приятелите ще са на дневен ред за вас в дните до 15 февруари. Контактите с вашите приятели ще са източник на позитивни емоции през цялата седмица. Периодът ще е подходящ за пътуване, след като Меркурий излезе от ретрограда фаза на 11-ти. В края на седмицата аспектите на планетите ви съдействат в любовта.

Козирог – Получавате мотивация и вдъхновение

Водолей

Семейните ви недоразумения ще се разрешат в началото на седмицата благодарение на тригона между Слънцето и Луната. Възможно е ваш познат да ви мотивира към израстване и макар че вдъхновението няма да е явно за вас, то ще ви помогне да вървите напред. Директният Меркурий от сряда ще ви помогне да погледнете по-рационално на вашите финанси.

Водолей – Бъдете смели и предприемчиви

Във вашия знак от тази сряда Меркурий ще се движи право напред, което ще ви съдейства в комуникацията с другите и научаването на полезна информация. Планетата ще бъде на вашата територия до 21 март, заради което е препоръчително да бъдете по-смели и предприемчиви в действията си. Не се колебайте да се допитате до приятели, ако имате нужда от съвет.

Риби - Ще разгадавате тайни

Тази седмица ще посветите времето си на разгадаване на тайни. Следвайки интуицията си и събирайки информация от различни места, ще се стараете да научите повече за хората около себе си и събитията, които ви се случват. Втората половина от седмицата е подходяща за пътуване, а директният Меркурий ще ви помага при работата с документи.

3.3
Общо 8 гласували
5 0
4 4
3 2
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати