Година на дървената Коза за Скорпион

Скорпион

Годината на дървената Коза ще започне изключително спокойно за Скорпионите, но това ще е само временна заблуда. В действителност 2015 година вещае да бъде безкрайно динамична, променяща се, а за някои дори преломна.

Взискателният и капризен нрав на Скорпионите ще бъде изправен пред предизвикателствата на живота. Урока, който трябва да научат тези хора, е да не приемат всяко нещо за предначертано и сигурно, само защото на тях им се иска да е така.

Тъй като не обичат да отстъпват пред нищо и никой, на работното място това ще се окаже разковничето за техния просперитет. Скорпионите ще постигнат главозамайващи успехи в кариерното си развитие.

Висшестоящите ще ги гледат с нескрито уважение и ще се опитват да задоволят всеки техен каприз. Манипулиращата им природата ще накара много техни колеги и познати да им помагат с тежката работа.

Скорпионите трябва да бъдат изключително внимателни със своите финанси. Възможно е да изскочат малки парични затруднения, които през втората половина на годината да са придобили колосални размери.

Важно за представителите на този знак е да не се изкушават да инвестират в бизнес и имущество. Единственото сигурно нещо, което ще им бъде от полза през 2015 година, е влог с растяща лихва.

Лекар

Имунната система на Скорпионите ще бъде сериозно разклатена през този период. Тъй като те никога не взимат превантивни мерки и чакат последния момент за посещение на лекарския кабинет, не е изключено да им бъде назначено лечение със силни лекарства.

Разбира се, ако Скорпионите предприемат адекватни действия за подсилване на организма си, антибиотичното лечение може да бъде избегнато.

Любовният живот на тази водна зодия ще бъде страстен, ярък и запомнящ се. Дървената Коза се е постарала изключително много, за да задоволи безкрайните изисквания на Скорпионите.

Необвързаните от тях ще изживеят бурни романси, които, при желание от тяхна страна, могат да прераснат в нещо по-сериозно. Семейните представители на зодията ще се радват на хармонични отношения, които няма да са лишени от известна доза романтика и страст.

Рейтинг

4
Общо 10 гласували
5 5
4 2
3 2
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари