Хороскопът за първата седмица от декември

Хороскоп

Този петък Марс преминава от Козирог във Водолей и ще остане там до 12 януари. Пълнолунието тази седмица настъпва в знака Близнаци, а между Венера и Юпитер ще се образува тригон.

Овен – Ще бъдете подкрепяни

През тази седмица ще сте изпълнени с ентусиазъм. Секстилът между Марс и Сатурн този понеделник ще ви донесе подкрепа от човек на висок пост. Подкрепа ще усетите и във финансов аспект от четвъртък. Възможно е през тази седмица да изпълните нещо, което отдавна планирате. Може да сбъднете и свое старо желание, засягащо личния ви живот.

Телец – Ще се вълнувате предимно от пари

Тази седмица ще ви вълнуват предимно неща, свързани с пари, предмети, придобивки и имоти. Ще решавате свои стари проблеми, като на всяка цена ще се опитвате да отстоявате интересите си. Честолюбието ви ще се засили и в професионално отношение, като засили амбициите ви в кариерата, но не без трудът ви да бъде заплатен според вашите изисквания.

Близнаци

Близнаци – Ще бъдете по-изнервени от обикновено

Пълнолунието във вашия знак тази събота ще ви направи по-изнервени. Не прибързвайте с думите и делата, особено ако се изправяте срещу хора с власт. В средата на седмицата е нужно да бъдете по-дискретни от обикновено, като не споделяте плановете си с хората около вас. След като Марс влезе във Водолей този петък, ще се изпълните с ентусиазъм.

Рак – Ще внасяте яснота в партньорствата

През тази седмица трябва да решавате бъдещето на своите партньорства както в служебен, така и в интимен план. Време е да внесете яснота в своите отношения по важни въпроси. За необвързаните проблемите през седмицата ще са предимно финансови. Аспектите на Марс ще ви накарат да спестявате повече. Пълнолунието в събота изисква от вас да бъдете по-смели.

Лъв – Щастие във всеки един аспект тази седмица

През следващата седмица ще се радвате на голяма подкрепа от планетите. Възможно е през тази седмица да сбъднете свои желания, засягащи любовта, семейството и децата, така че мечтайте смело. Партньорствата в живота ви ще са извор на положителни емоции. Радост ще ви носи и живота откъм материалната му страна, като парите ще са ви достатъчни, за да се сдобиете с вещи, на които сте хвърлили око.

Дева – Очаквайте семеен уют през цялата седмица

През тази седмица ще се фокусирате предимно към дома и семейството. Ще се опитвате да внасяте повече комфорт и уют в обстановката около вас. Движението на Марс тази седмица ще ви накара да обърнете внимание на физическото си състояние, като започнете по-често да спортувате. В работната сфера ще бъдете залети от ангажименти през целия декември.

Луна

Везни – Очакванията на другите ви натоварват

Пълнолунието в Близнаци на 6-ти ще ви помогне да реализирате свой план, по който работите от няколко месеца насам. Възможно е в дните до 7-ми декември да се чувствате прекалено натоварени от очакванията на другите, но планетните аспекти ще ви помогнат да внесете повече хармония в отношенията си с другите. Седмицата е подходяща за сключване на договори и споразумения.

Скорпион – Предстои ви период на разбирателство

От тази седмица за вас започва период на пълно разбирателство с хората. Хармонията в общуването ще е с близките ви хора – тези, с които живеете под един покрив и тези, с които работите заедно. Ще успявате да разпределяте задълженията си без да провокирате конфликти. До петък ще ви занимават предимно семейни дела, като вашата активност може да предизвика промени в тази сфера.

Стрелец – Напредвате в работата

През тази седмица ще се чувствате много удовлетворени от работата, която вършите. Околните ще забелязват напредъка ви и ще ви подкрепят. Тригонът между Венера и Юпитер този четвъртък ще ви кара да искате повече мили жестове и романтика от любимия човек. Пълнолунието в Близнаци ще ви принуди да давате отчети пред човек с авторитет.

Козирог – Очаквайте увеличение на доходите

Пълнолунието в Близнаци тази събота ще ви помогне да реализирате свой стар проект в работата. През седмицата ще се опитвате да отстоявате своите принципи и да доказвате правотата си като използвате морални методи. Може да очаквате увеличение на доходите, което ще е резултат от труда ви през предходните седмици.

Водолей

Водолей – Ставате по-амбициозни

Сега е моментът, в който трябва да поправите всички недоразумения около вас. Пълнолунието на 6-ти ще ви зареди с творческа енергия, макар и за кратко. Този петък Марс влиза във вашия знак и ще ви направи по-амбициозни и жадни за постижения. Ще искате да налагате мнението си и ще изглеждате по-агресивни за околните. Успех ще имате в дейностите, които изискват физически труд.

Риби – Разберете кое е наистина важно за вас

През тази седмица трябва да разберете кое е наистина важно за вас и да сложите край на това, което ви натоварва и изпива енергията ви. Седмицата е подходяща за постигане на споразумение по спорен въпрос, както и за решаване на имотни въпроси. Изпълнявайте съвестно задълженията си и не позволявайте на някои хора да се възползват от вас.

4
Общо 10 гласували
5 5
4 1
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати