Хороскоп

За какво да се подготвят зодиите през октомври

От 4 до 25 октомври Меркурий ще влезе в третата си ретроградна фаза за годината, като този път планетата ще се движи назад между знаците Скорпион и Везни.

На 8 октомври предстои пълно Лунно затъмнение в Овен, а на 23 октомври – частично слънчево затъмнение в Скорпион. На 23-ти Слънцето ще премине в Скорпион.

Овен – Очаква ви тежка работа

Лунното затъмнение на 8-ми ви дава голям шанс за промяна. Забавлявайте се повече в началото на месеца, защото в края на октомври ще усетите тежестта на ангажиментите си с пълна сила. На 26 октомври вашата планета-управител Марс влиза в Козирог, което ще ви мотивира в кариерата.

Овен

Телец – Подгответе се за скандали с любимия

В началото на месеца се усамотявайте повече и правете неща само за вас. Новолунието на 23-ти може да увеличи напрежението между вас и вашият партньор. Избягвайте да се връщате към стари проблеми, когато спорите с половинката. Секстил между Меркурий и Слънцето на 10-ти октомври може да ви донесе краткотрайно спокойствие.

Близнаци – Трябва да бъдете по-търпеливи

Ретроградният Меркурий ще дава тон на събитията около вас през почти целия октомври. През този месец трябва да сте по-търпеливи от обикновено, за да избегнете усложненията във всяка сфера от живота си. Дните около Лунното затъмнение са подходящи за социалните събития, а около 23-ти ще се наложи да се погрижите за здравето си.

Рак – Ще покажете креативността си

В началото на месеца ще бъдете затрупани от ангажименти на работното място или от приятели. Това е добра възможност да покажете колко идеен можете да бъдете. Секстил между Венера и Юпитер на 14-ти октомври ще привлича хората около вас, а Новолунието на 23-ти ще отключи креативността ви.

Лъв – Очаквайте подобрение на финансовото състояние

В началото на месеца е възможно хората около вас да ви изнудват за помощ, съвети или услуги. В средата на месеца ще се отдадете на любов и романтика. Новолунието на 23-ти може да разклати спокойствието в семейството ви, но може и да подобри финансовото ви състояние.

Дева – Подгответе се за повече приятелски срещи

Очаквайте голяма помощ от близките си в началото на месеца. Помощта за вас ще идва само от добри намерения и без задни мисли, което ще ви помага да решавате проблемите си. Ще се чувствате мотивирани да изразявате чувствата си, а в края на месеца може да се отдадете на срещи с приятели.

Новолуние

Везни – Ще изплатите свои стар дълг

Внимавайте с флиртовете в дните около Лунното затъмнение. Възможно е искрите и вниманието към вас да са само от страст без сериозни намерения. В средата на месеца ще успеете да хармонизирате разума и чувства си, заради което ще вземете много правилни решения. В края на месеца ще изплатите свои стар дълг и финансовото ви състояние ще започне да се стабилизира.

Скорпион – Не предприемайте никакви рискове

Не предприемайте никакви рискове около 8-ми октомври. Тъй като лунната фаза ще е в Овен, ви заплашват инциденти и затова трябва да избягвате безразсъдните действия. Новолунието във вашия знак на 23-ти ще ви предостави възможност да направите нещо, с което да впечатлите всички. В началото на октомври Меркурий ще се движи назад във вашия знак, заради което трябва да внимавате с думите си, защото може да бъдете разбрани неправилно.

Стрелец – Ще имате нужда да изразите чувствата си

Предстоят ви много забавления в началото на месеца, а енергията ви подтиква към все повече нови неща, които да ви доставят удоволствие. В края на месеца обаче ще трябва да се съсредоточите само към важните неща в живота си. След 27-ми ще изпитате силна нужда да изразите чувствата си.

Козирог – Фокусирайте се върху семейството

Лунното затъмнение ще ви насочи към уюта на семейния живот. Насладете се на приятната компания на семейството и вкусната храна. След 23-ти вниманието ви ще се насочи към кариерата и професионалното развитие. Бъдете по-уверени в себе си и смело демонстрирайте вашите умения и постижения.

Водолей

Водолей – Очаквайте проблеми с проектите

След като Меркурий стане ретрограден на 4 октомври, ще се сблъскате с проблеми и забавяния по проектите, които наскоро сте започнали. В началото на месеца посещавайте по-често социални събития, а в дните около Новолунието може да намерите по-ефективен начин да се свързвате с хората.

Риби – Ще търсите нови начини за печелене на пари

Първите дни от октомври ще за изключително спокойни за вас. След 8-ми ще започнете да търсите нови начини за печелене на пари. В края на месеца ще изпитате нужда да помагате на другите. Вашата вродена интуиция ще ви подскаже как да подходите към тревогите на близките си.

2.8
Общо 4 гласували
5 1
4 0
3 1
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията