Нумерологичният хороскоп за тази седмица

Нумерологичният хороскоп за тази седмица

За да разберете какво ви подготвила новата седмица, трябва да пресметнете личното си число според нумерологията. То е сборът между дата ви на раждане, месеца и годината.

1 - Бъдете внимателни с нещата, които изглеждат прекалено хубави, за да са истина. През тази седмица гледайте повече филми, слушайте музика и използвайте енергията си, за да избягате от рутината. Постарайте се да бъдете честни и не лъжете или не давайте обещания, само за да получите това, което искате.

2 – Тази седмица ще имате проблеми с общуването. Чувствата и разумът ще се разминават и ще ви е трудно да говорите без да се разстройвате. Постарайте се да бъдете по-спокойни в стресови ситуации. Споделяйте какво харесвате на другите хора и приемайте предизвикателствата с оптимизъм.

Нумерологичният хороскоп за тази седмица

3 – Не се притеснявайте да споделите голяма тайна на човек, на когото му пука за вас. Откритото ви поведение ще е доста печелившо. Любовният ви живот се нарежда през тази седмица, но трябва да внимавате, ако се наложи да взимате общо решение за пари. Бъдете предпазливи с личните си финанси.

4 – Тази седмица предразполага към старт на нова работа, връзка или друг проект. Определете план и бюджет, с които да достигнете целите си и избягвайте да се натоварвате с много ангажименти. За да бъдете максимално ефективни, работете в сътрудничество.

5 – Седмицата ви предразполага към промяна. Направете нещо, което ще ви накара да се почувствате по-спокойни и сигурни. Следващите дни ще са идеални и за романтика. През новата седмица може да се отдадете на буйни обществени прояви и забавления.

6 – Нумерологичните вибрации през тази седмица ви принуждават да се разделите с всичко старо, което вече не ви е необходимо. Поемете контрола върху семейния бюджет и се постарайте да обърнете достатъчно внимание на близките си. Недейте да харчите излишни пари, само за да се почувствате по-добре.

7 – През тази седмица често ще мислите за човек, който е далеч от вас. Използвайте свободното си време, за да излизате с приятели. Недейте да се чувствате виновни затова, че не оправдавате очакванията на другите. Възможно е да изпадате в доста сконфузни ситуации.

8 – Тази седмица проблемите ви един по един ще започнат да се решават. Възможно е тези дни пред вас да се разкрият някои тайни. Щастие ще ви донесе и любов от човек, който е открит и истински ви уважава.

Нумерологичният хороскоп за тази седмица

9 – Не вярвайте на човек, който ви подтиква към промяна. Определете граници на контрола в работата или в семейството си. Разговаряйте, ако се чувствате несигурни, и се опитвайте да се информирате. С времето неясното ще се изясни напълно.

11 – Задълженията в работата и семейството ще ви отнемат голяма част от времето. Въпреки това се постарайте любимият ви човек да не се почувства пренебрегнат. За хората, които от скоро имат връзка, е време да проведат честен разговор, относно своите чувства.

22 – Тази седмица ще се харесвате на околните, което ще ви отвори много врати. Възможно е да спечелите нечие доверие и по този начин да получите помощ, от която се нуждаете. Седмицата ще е идеална и да бъдете по-активни. Започнете физически упражнения и се разхождайте повече.

4.3
Общо 7 гласували
5 3
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати