Какво да очакват зодиите до 21 септември

Седмичен хороскоп

Новата седмица ще е много хармонична – най-вече в общуването. В началото на седмицата Луната ще се предвижва в Близнаци, след което ще премине в Рак и Лъв.

Секстил между Венера и Сатурн в края на седмицата изисква всяка една от зодиите да бъде по-отговорна.

Овен – Изследвайте новите възможности

В началото на седмицата сте готови да изследвате нови възможности. Късметът ще е с вас по въпроси, засягащи романтиката и творчеството. През първите дни от седмицата ще имате нужда да се информирате, а през уикенда ще се отдадете на духовни занимания.

Телец – Не прибързвайте с действията си

В бизнес средите ще усетите силна конкуренция заради предвижващия се Марс в Стрелец. Избягвайте да взимате заеми или да теглите кредити, защото може да срещнете големи проблеми с погасяването им след време. На хоризонта може да се появи и нов човек, по който ще се вманиачите. Не прибързвайте с действията си.

Близнаци

Близнаци – Изпълвате се с вдъхновение

През първите 3 дни от новата седмица нарастващата Луна ще се намира във вашия знак. Това ще ви донесе много вдъхновение и идеи, които да реализирате чрез творчество. През последните седмици сте се отдавали повече на кариерата, отколкото на любимия човек. Това трябва да се промени.

Рак – Ще сте доста нерешителни

През тази седмица ще сте доста нерешителни. Интуицията ви ще си противоречи с фактите и ще ви е трудно да направите правилния избор. Трябва да погледнете проблемите си от различни гледни точни, за да намерите най-правилното решение за тях. През уикенда се отдайте на пълна почивка.

Лъв – Любов и спокойствие през новата седмица

Седмицата ще започне доста спокойно за вас, а романтиката ще е на челно място в дневния ред. Любовта ще е средството, с което ще повишавате настроението си през тази седмица. Оферта за допълнителни пари може да ви примами да работите повече. Внимавайте обаче с разходите си в края на седмицата.

Дева – Време е за ремонт или покупка на нов дом

Дните до 21 септември ще са идеални за закупуването на нов дом или за голям ремонт, ако вече имате собствено жилище. Но това може да отнеме цялото ви свободно време и да пренебрегнете любимия си човек. Трябва да намерите някакъв компромис, ако искате да избегнете неприятните ситуации.

Везни – Бъдете предпазливи с важните документи

Бъдете внимателни при подписването на важни документи или запазването на файлове на компютъра ви. Бъдете по-предпазливи, за да си спестите допълнителни грижи след време или не правете нищо, докато сте нервни. Събитията през тази седмица ще ви помогнат да се опознаете по-добре.

Скорпион – Очакват ви големи успехи с малко усилия

Положително влияние може да даде тласък на кариерата ви тази седмица. С малко усилия ще може да пожънете големи успехи през тези дни. Ако не успеете с нещо от първия път, не спирайте да опитвате. През тази седмица връзката ви ще става все по-ангажираща, но е необходимо да се доверявате повече на половинката.

Стрелец – Седмицата е подходяща за работа

В началото на седмицата имате възможността да сключите изгодна сделка. Не се колебайте и не изпускайте шанса, докато го има. Офертите за пътуване също няма да спират. Седмицата обаче ще е по-подходяща за работа, тъй като ще имате шанса да подобрите уменията и знанията си.

Козирог – Не споделяйте прекалено лична информация

Водолей

През тази седмица ще се справите отлично при преговори с ключови хора за вашата кариера. Избягвайте да споделяте прекалено лична информация за себе си, защото това може да ви навреди. Пестете и доверието си към непознати. Седмицата ще е доста доходоносна, но трябва да положите сериозни усилия в тази посока.

Водолей – Ще намерите нови приятели

През новата седмица ще сте мотивирани да привличате нови хора около себе си. Социалният сектор ще ви донесе много положителни емоции през тези дни. Възможно е да намерите нови приятели и сътрудници. В края на седмицата си почивайте повече и пестете енергията си.

Риби – Внимателно планирайте бъдещето

Тази седмица внимателно трябва да планирате бъдещите си стъпки. Вървете към целите си внимателно и без да бързате, за да постигнете това, което сте си наумили. В края на седмицата избягайте от рутината в дома и на работа, като се позабавлявате с приятели.

4.6
Общо 5 гласували
5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати