Как да излезем от Сатурновата дупка

Сатурнова дупка

Попадането в Сатурнова дупка означава преминаването на планетата през даден зодиакален знак. Тя се отразява на родените със слънце в този зодиакален знак и знаците от съответния кръст. Те биват три – подвижен, неподвижен и кардинален. Сатурн влияе негативно към тази точка на рожденото слънце. Преминаването през нея трае две години и половина.

Така например през април 1996 година до февруари 1999 година Сатурн премина през знака Овен. През този период всички, родени под знаците на кардиналния кръст Овен, Рак, Везни и Козирог, трябваше да се справят с множество трудности.

От Сатурнова дупка се излиза, когато планетата излезе от дадения знак. Усилията, които можем да положим, ако сме попаднали в този кризисен период, могат само да подобрят отношението ни към ситуацията, но не и да я предотвратят. Тази мъглява зона ни позволява да преосмислим житейския си път. През този период можем да вземем кардинални решения, които в бъдещето да ни донесат множество облаги.

Сатурн

Въпреки че периодът трае две години и половина, когато сме в Сатурнова дупка не разполагаме с време, в което да пилеем физическата, умствената и емоционалната си енергия. Правилното отношение е въздържание и разумна пестеливост. Решенията трябва да са добре обмислени и съобразени със ситуацията. Това е единственият начин да привлечете симпатиите на Сатурн и да излезете от дупката невредими. За жалост малцина са тези, които изпълняват стриктно тези съвети.

За повечето хора престоят в Сатурнова дупка е период на неудовлетворение както от себе си, така и от околните и от заобикалящата ги среда. Сатурн често ги поставя в неприятни ситуации, изпитвайки волята и характера, карайки ги да си направят равносметка за живота си. Планетата кара всеки да погледне вътре в себе си и да отдели важните от маловажните неща в живота. По този начин в съзнанието се оформя желание за промяна.

Сатурнова дупка

В началото то е съвсем неосъзнато и неопределено, като през периода се оформя и визуализира. Положителното на периода е това, че ще ви бъдат предоставени множество и най-различни способи за решаване на натрупалите се проблеми. Пътищата са много, стига да решите да поемете поне по един от тях.

Сатурновата дупка, както всяко друго изпитание, в което ни поставя животът, е период, който учи. Вече преминали през него, ще осъзнаете колко полезни са били всички уроци, които сте получили.

Зодиак

Сатурновата дупка се усеща особено много около рождения ден на всеки от нас - 40 дни преди датата, в която сме се появили на бял свят, е възможно да се чувстваме унили, обезсърчени, объркани.

Рейтинг

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари