Нумерологичният седмичен хороскоп

Нумерология

За да разберете какво предвижда за вас нумерологията през новата седмица, трябва да сметнете личното си число. То е сборът между датата ви на раждане, месеца и годината.

1 – Тази седмица амбицията ви за успех ще стигне върха си. Приятели и организации, които споделят идеите ви, ще ви изправят пред нови възможности за развитие. Преди да говорите по дадена тема, обаче, се запознайте подробно с детайлите около нея.

2 – Това е една много късметлийска седмица за вас. Сега е моментът да разрешите всичките си финансови проблеми и недоразумения в семейството. Внимавайте, когато говорите под влиянието на стрес, защото казаното няма да остане без последици.

3 – През новата седмица всички скрити чувства и дълбоко пазените ви тайни ще изплуват на повърхността. Не позволявайте на гордостта ви да ви заслепява. С готовност изслушайте съветите на приятелите си, тъй като сами няма да се справите с проблемите.

4 – Обърнете внимание на хората, които цените. Хората, които са във връзка, трябва да преразгледат ежедневието и да се опитат да излязат от рутината. В работата трябва да покажете по-силен характер и да защитавате интересите си.

5 – Тази седмица ще се чувствате отегчени, тъжни и празни. Дори и най-малката промяна може да ви извади от еднообразието. Всеки ден правете нещо приятно за себе си, докато това не ви се превърне в навик.

6 – Време е да анализирате любовния си живот. По-добре е да се разделите с един човек, след като не се чувствате щастливи, а не да се плашите от самотата. До средата на седмицата трябва да си изясните всичко, след което да започнете нещо ново на чисто.

7- Стресът тази седмица ще обърка решенията ви. Не се опитвайте да криете нещо или да се защитавате. Доверете се на приятел, които има по-голям контрол върху ситуацията. В края на седмицата приятели може да ви запознат с привлекателен човек. Пофлиртувайте и не взимайте нещата твърде сериозно.

8 – За вас предстои една щастлива седмица. Трудът ви най-накрая ще покаже резултати. В любовния ви живот обаче ще настъпят усложнения. Възможни са чести спречквания с половинката заради тайни или клюки. В кавгите си се основавайте на факти, а не на слухове.

Седем

9 – Тази седмица ви предстоят много забавления с приятелите и семейството. Поели сте много ангажименти през изминалите дни и тази седмица е време да изпълните обещанията си. Поглезете се в края на седмицата, като си купите нещо, което отдавна искате.

11 – Поемайте повече рискове и предизвикателства през новата седмица. Това ще ви направи по-уверени и ще ви помогне да намерите това, което търсите. Дните ще са идеални и за пътуване. Тази седмица ще привлечете вниманието на човек от противоположния пол. Недейте да правите компромиси със себе си, само за да се почувствате желани.

22 – Предизвикателствата в работата ще стимулират творческите ви способности. Избягвайте да манипулирате хората около вас, защото това ще напрегне отношенията помежду ви. Съсредоточете вниманието си само върху неща, които ви се отразяват положително.

4.5
Общо 4 гласували
5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати