Нумерология

Нумерологичният седмичен хороскоп

За да разберете какво предвижда за вас нумерологията през новата седмица, трябва да сметнете личното си число. То е сборът между датата ви на раждане, месеца и годината.

1 – Тази седмица амбицията ви за успех ще стигне върха си. Приятели и организации, които споделят идеите ви, ще ви изправят пред нови възможности за развитие. Преди да говорите по дадена тема, обаче, се запознайте подробно с детайлите около нея.

2 – Това е една много късметлийска седмица за вас. Сега е моментът да разрешите всичките си финансови проблеми и недоразумения в семейството. Внимавайте, когато говорите под влиянието на стрес, защото казаното няма да остане без последици.

3 – През новата седмица всички скрити чувства и дълбоко пазените ви тайни ще изплуват на повърхността. Не позволявайте на гордостта ви да ви заслепява. С готовност изслушайте съветите на приятелите си, тъй като сами няма да се справите с проблемите.

4 – Обърнете внимание на хората, които цените. Хората, които са във връзка, трябва да преразгледат ежедневието и да се опитат да излязат от рутината. В работата трябва да покажете по-силен характер и да защитавате интересите си.

5 – Тази седмица ще се чувствате отегчени, тъжни и празни. Дори и най-малката промяна може да ви извади от еднообразието. Всеки ден правете нещо приятно за себе си, докато това не ви се превърне в навик.

6 – Време е да анализирате любовния си живот. По-добре е да се разделите с един човек, след като не се чувствате щастливи, а не да се плашите от самотата. До средата на седмицата трябва да си изясните всичко, след което да започнете нещо ново на чисто.

7- Стресът тази седмица ще обърка решенията ви. Не се опитвайте да криете нещо или да се защитавате. Доверете се на приятел, които има по-голям контрол върху ситуацията. В края на седмицата приятели може да ви запознат с привлекателен човек. Пофлиртувайте и не взимайте нещата твърде сериозно.

8 – За вас предстои една щастлива седмица. Трудът ви най-накрая ще покаже резултати. В любовния ви живот обаче ще настъпят усложнения. Възможни са чести спречквания с половинката заради тайни или клюки. В кавгите си се основавайте на факти, а не на слухове.

Седем

9 – Тази седмица ви предстоят много забавления с приятелите и семейството. Поели сте много ангажименти през изминалите дни и тази седмица е време да изпълните обещанията си. Поглезете се в края на седмицата, като си купите нещо, което отдавна искате.

11 – Поемайте повече рискове и предизвикателства през новата седмица. Това ще ви направи по-уверени и ще ви помогне да намерите това, което търсите. Дните ще са идеални и за пътуване. Тази седмица ще привлечете вниманието на човек от противоположния пол. Недейте да правите компромиси със себе си, само за да се почувствате желани.

22 – Предизвикателствата в работата ще стимулират творческите ви способности. Избягвайте да манипулирате хората около вас, защото това ще напрегне отношенията помежду ви. Съсредоточете вниманието си само върху неща, които ви се отразяват положително.

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

4
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Водещи от категорията

Подобни Статии

От другите сайтове