Седмичният хороскоп до 14 септември

Седмичен хороскоп

Пълнолунието в Риби през тази седмица ще открие нови романтични възможности. Аспект между Меркурий и Юпитер ще подпомага търговията, а секстил между Венера и Плутон ще нажежи страстите.

Овен – Правете компромиси, за да сте спокойни

Тази седмица може много често да се гневите, особено във вторник, когато фазата на Пълнолуние настъпва в Риби. През следващите дни ще се налага да правите доста компромиси, за да сте спокойни. С влизането на Марс в Стрелец ще се насърчите да проучвате нови възможности за развитие.

Телец – Внимавайте с документите и новите запознанства

Телец

Внимавайте с документите в началото на седмицата, тъй като е възможно елементарни грешки да доведат до забавяне. Във вторник може да организирате среща с приятели, която да ви разведри. Препоръчително е през тази седмица да избягвате новите запознанства. В влизането на Марс в Стрелец интимния ви живот ще се промени драстично.

Близнаци – Отлични възможности в работата

От понеделник ще ви се даде възможност да представите по най-добрия начин своите таланти и умения. Във вторник може да настъпят леки затруднения на работа, като не трябва да пренебрегвате проблемите. В средата на седмицата имате идеална възможност да сключите изгодна сделка. През уикенда може да се отдадете изцяло на половинката и приятелите.

Рак – Насочвате вниманието си върху здравето и работата

Пълнолунието този вторник ще разкрие пред вас възможности за пътуване и приключения. Движението на Марс в Стрелец ще насочи вниманието ви върху здравето и работата. Може да се запишете на фитнес и да проучите потенциалните работни места, ако не сте доволни от настоящето.

Рак

Лъв – Изпробвайте нещо ново

В началото на седмицата капризите ви доста ще дразнят околните. В средата на седмицата трябва да предприемете нещо ново, като използвате творческите си възможности. Когато Марс влезе в огнения Стрелец в края на седмицата, може да се отдадете на почивка и удоволствия.

Дева – Отделете време за медитация

Заради Пълнолунието този вторник може да получавате смесени сигнали, които да ви объркат, отнасящи се до взаимоотношенията ви с половинката. Отделете време за медитация и спокоен размисъл. Когато нещата се успокоят, ще сте напълно наясно какво да правите.

Везни – Не се затрупвайте с работни ангажименти

Опитайте се да облекчите работния си график в началото на седмицата, тъй като Пълнолунието в Риби няма да ви покровителства. С къси и чести почивки ще може да работите по-ползотворно. Следващите дни ще са идеални за бизнес срещи и срещи с приятелския кръг.

Скорпион – Ще харчите пари за близки и приятели

През новата седмица ще се отдадете изцяло на романтика. Във вторник трябва да внимавате с думите си, тъй като можете да засегнете някого. След като Марс влезе в Стрелец, ще ви се иска да харчите парите си за близките и приятелите.

Стрелец – Мислете преди да говорите

В началото на седмицата гневът ви ще се изостри и може спонтанно да кажете неща, които не мислите. Мерете думите си, за да не съжалявате по-късно. В края на седмицата ще станете по-спокойни и сговорчиви, а енергията ви ще се засили, когато Марс влезе във вашия знак.

Козирог – Не прибързвайте с изводите

Риби

През тази седмица ще бъдете по-чувствителни и търсещи романтика от обикновено. Не трябва обаче да прибързвате с изводите, тъй като не винаги нещата са такива, каквито изглеждат. Седмицата ви предоставя страхотни възможности за изгодни сделки. Интуицията и духовното у вас ще се засилят в края на седмицата.

Водолей – Безброй изкушения пред вас

Изкушенията пред вас през новата седмица ще са безброй. Възможно е да похарчите повече пари, отколкото е необходимо. В средата на седмицата могат да ви примамят с партньорство. Хубаво го премислете, преди да се включите и непременно потърсете съвет на някой близък.

Риби – Ще сте прекалено чувствителни

В началото на седмицата ще сте прекалено чувствителни и е възможно дори най-дребното нещо да ви разстрои. Трябва да решавате проблемите си мирно, като избягвате драмите. В края на седмицата ще се замислите за кариерата си. Преследвайте целите си докрай.

3.8
Общо 8 гласували
5 2
4 3
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати