Отвориха хотел за ловци на духове

Ловци на духове

Собственичка на имот, обитаван от духове, се възползва от страховитата обстановка във владението си и го превърна в хотел за търсачи на духове.

Каролин Хъмфрис и близките ѝ си купили обикновена провинциална къща преди педесетина години в Глостършир, Англия. На пръв поглед в нея нямало нищо особено, но още щом се настанили, новите ѝ обитатели усетили, че в този дом стават странни неща.

През първата вечер от настаняването си бащата на Каролин получил страховити видения. Първоначално той решил, че това са просто сънища вследствие на умората от преместването, но на следващата сутрин разкрил зловеща истина. Когато се събудил, възрастният мъж започнал да разглежда новото жилище и така се натъкнал на древни погребения.

Семейството решило да ремонтира къщата и още по-голям свой ужас открива при разкопаване на мазето човешки кости от убити хора. До скелетите лежали кинжали, което навело новите стопани на мисълта, че на същото място някога са извършвани езически ритуали, при които деца са се пренасяли в жертва. Новодомците обсъдили случилото се и взели решение да спрат с разкопаването на помещението.

Ужасът им обаче не приключил само с това. Много скоро в дома започнали да се случват още страхотии. Щом паднел мрак, мебелите в къщата се раздвижвали сами, чували се стъпки и писъци на деца. По цяла нощ из жилището бродели силуети и греди скърцали зловещо.

Дух

Каролин си спомня как неведнъж като малка е виждала скринове и гардероби да падат, без никаква видима причина. Когато става по-голяма, тя сама се изнася в караваната на двора, защото повече не може да издържи на всички тези писъци и клатещи се мебели.

Ако поставя някакви играчки в спалнята, детският плач утихва, но само за кратко, разказва ужасената жена пред Дейли мейл.

Според Каролин този имот се е превърнал в същинско проклятие за нея и роднините ѝ. Те многократно са се опитвали да го продадат, но така и никой не пожелал да го купи. През последните години обаче жената намерила начин да извлече полза от страховития проблем.

Семейството разпространило навсякъде, че къщата е обитавана от призраци и така в жилището започнали да отсядат ловци на духове и всякакви почитатели на паранормалните явления. Те са готови да дадат луди пари, за да прекарат дори само една нощ в призрачната къща, но им се налага да заплатят само скромната такса от 30 паунда за нощувка.

Рейтинг

3.7
Общо 9 гласували
5 3
4 3
3 0
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

мими
мими
15.02.2015 21:10
Бих посетилa товa място със голямо желaние дори и дa ме побивaт тръпки от стрaх ,,,,,
2
0