Нумерологичен хороскоп за месец септември

Нумерологичен хорскоп

За да разберете какво предвижда за вас нумерологията през месец септември, трябва да сметнете личното си число. То е сборът между датата ви на раждане, месеца и годината.

1 – Фокусирайте се върху целите си през месеца и не позволявайте на нищо да ви разсейва. Това се отнася както за работата ви, така и за любовния живот. Не се страхувайте от конкуренцията, защото само чрез сблъсък с нея ще стигнете върха. Запазете спокойствие и търпение през месеца.

2 - През този месец ще сте доста раздразнителни и лесно ще се ядосвате. Макар че нещата няма да вървят по план, по-добре не влизайте в ролята на жертва, а се постарайте да бъдете по-гъвкави. Доставяйте си удоволствия като отидете на обяд с близък човек, разходите до библиотеката или си купите нещо ново.

3 – Този месец ще сте изпълнени с идеи, които сте готови да реализирате. Вашите началници обаче няма да са съгласни с всичко, което сте си наумили. Трябва да се борите и да защитавате намеренията си, защото така ще спечелите уважението на околните и голяма свобода в действията си.

4 – Септември ще бъде изключително романтичен месец за вас. Възможно е пътищата ви с някои по-специален човек да се пресекат тези дни. Ако вече имате връзка, потърсете помощ от партньора си по въпрос, за който се колебаете. Този месец ще работите отлично в екип.

5 – Отпуснете се и се забавлявайте този месец. През изминалите дни бяхте изцяло фокусирани върху работата и сега е време да се наслаждавате на плодовете от труда си. Ако имате човек до себе си, може да заминете някъде заедно. Ако сте сами, търсете партньор, който ви разсмива. През месеца следвайте творческия си импулс.

6 – Този месец трябва да се организирате и да разчистите всичко старо около себе си. Ще изпаднете в летаргия, ако се заобиколите с неща, които не са ви от полза. Потърсете си работа или нещо, с което да се занимавате през месеца, защото тези ви усилия ще имат успех.

Девет

7 – Излезте от рутината и опитайте нещо ново през месеца. Може да се запишете на някакъв спорт или курс, от които да придобиете допълнителни умения. Имате огромен интелект и се възползвайте от това, за да се развивате. Разнообразието трябва да се пренесе и в отношенията ви с партньора. Експериментирайте с нови неща в секса.

8 – През този месец трябва да прекарате повече време със семейството си. Оставете за сега работата настрана и се фокусирайте върху близките и приятелите. Излизайте по-често навън и покажете по-силен интерес към хората, на които държите.

9 – Този месец трябва да се отървете от лош навик или друго, което ви пречи, за да се самоусъвършенствате. Приятел ще ви кара да бъдете по-отговорни. Не подписвайте никакви документи и договори, без да се консултирате предварително със специалист, защото последствията от това ще бъдат сериозни.

11- Този месец посветите времето си на хуманитарен проект, които до край ще разгърне талантите ви. Ако старо начинание се е провалило, оставете го и започнете нещо ново. Ако изиграете картите си правилно в професионалната сфера, ще спечелите и повече пари.

22 – Ще искате през този месец да мързелувате повече, но това няма да се случи. Освен предизвикателствата, пред които ще се изправите, приятелите също ще ви търсят за помощ. Трябва да отделите задачите, които имат приоритет за вас, за да не изпаднете в пълен хаос.

4.4
Общо 7 гласували
5 3
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати