Седмичният хороскоп до 27 юли

Хороскоп

Седмицата от 21 до 27 юли ще е наситена откъм събития. На 22 юли Уран става ретрограден в Овен, в сряда Слънцето ще премине в огнения Лъв, а в събота Марс влиза в Скорпион.

Тази седмица настъпва и Новолунието за месеца, като тази неделя фазата на Луната ще попадне в Лъв. Между Слънцето и Юпитер и Слънцето и Луната ще се образува съвпад, който ще облагодетелства много от ежедневните ни дейности.

Овен – На светло ще излезе бунтарската ви страна

От този вторник Уран влиза в ретроградната си фаза във вашия знак, което ще ви накара да се бунтувате повече от обикновено. Съвпадът между Юпитер и Слънцето този четвъртък ще ви окуражи да поемате повече рискове. В финансов план се очаква положително развитие, след като вашата планета управител – Марс, влезе в Скорпион тази събота.

Овен

Телец – На всяка цена избягвайте скандалите

Тази седмица е добре да запазите толерантност и дипломатичност при комуникацията, като контролирате както действията, така и думите си. Дните до 27 юли ще ви предразполагат към организиране на професионалните ангажименти, така че се съсредоточете върху бъдещите си планове. С влизането на Марс в Скорпион отношенията между вас и половинката ви ще станат по-страстни.

Близнаци – Демонстрирайте смело уменията си

Съвпадът между Слънцето и Юпитер този четвъртък ще ви насърчи да демонстрирате талантите и уменията си пред другите. Седмицата е идеална за съвместна дейност, като няма никакво значение в каква посока ще насочите вниманието си. Предвижването на Марс в Скорпион ви съветва да обърнете внимание на вашето здраве.

Рак – Вниманието ви пада върху финансите

Въпросите от финансов аспект ще станат изключително важни за вас тази седмица. Възможно е приходите ви да започнат да се увеличават, когато Слънцето премине в Лъв тази сряда, но първо трябва да положите повече усилия. Повече страст и романтика за вас ще има от събота, когато Марс премине в Скорпион.

Лъв – Енергията ви стига върха си

Във вашия знак тези дни са събрани почти всички положителни планети, което ще доведе късмета и щастието в големи количества. Новолунието тази неделя във вашия знак ще ви даде сили да предприемете нещо ново, а Слънцето и Юпитер ще покровителстват всяко ваше дело. Възможни са единствено дребни разправии в семейството.

марс

Дева – Оставете интуицията да ви води

Интуицията ви тази седмица ще се засили особено на 24-ти, когато между Слънцето и Юпитер се образува съвпад. Някоя от най-големите ви мечти може да се сбъдне, ако се оставите на импулсите и пренебрегнете аналитичната си природа. Това обаче няма да е лесно, тъй като с влизането на Марс в Скорпион ще станете още по-мнителни.

Везни – Приходите ви се увеличават

Тази седмица движението на Марс от вашия знак в знака на Скорпион ще сложи край на финансовите ви затруднения, като е възможно да върнете стар дълг или да намерите нов източник за печелене на пари. Седмицата ще предразполага и към организиране на събития, където да се срещнете с нови хора.

Скорпион – Успехите тепърва идват

Съвпадът между Юпитер и Слънцето ще насочи светлината на прожекторите към вас този четвъртък. Време е да се съсредоточите само върху важните неща за вас, като се движите по-мотивирано към целите си. От тази събота, когато Марс попадне във вашия знак, ще имате много повече успехи.

Стрелец – Идеална седмица за обучение

Новите приключения и пътуванията ще са от голямо значение за вас тази седмица. Може да почувствате и силна мотивация да учите нещо ново, което ще ви помогне да се сдобиете с допълнителна квалификация. Тази седмица ще анализирате чувства, които от известно време не успявате да разберете.

Козирог – Готовите сте да рискувате

Водолей

Съвпадът между Юпитер и Слънцето тази седмица ще ви направи още по-амбициозни и склонни към риск. От този четвъртък оптимизмът ви ще се засили и ще се започнете с реализацията на повечето си планове. Социалният ви живот също ще се раздвижи през седмицата, като ще зачестят срещите ви с приятели и колеги.

Водолей – Получавате необходимия тласък в кариерата

Кариерата ви тази седмица ще получи силен тласък, след като движението на Марс ви даде необходимите предприемчивост и енергия, с които да реализирате плановете си. Ще се наслаждавате и на любовния си живот, след като Слънцето влезе в Лъв и донесе топлина и романтика в отношенията ви с половинката.

Риби – Предстоят битки за власт и контрол

Нивото ви на енергия видимо ще се повиши тази седмица. Ще изпитате силно желание за повишение в професионалната сфера. В романтичната ви връзка са възможни големи битки за контрол и власт, но и сексуалното желание, както и страстта между вас и партньора ви, ще стигнат върха си през тази седмица.

4.3
Общо 9 гласували
5 5
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати