Седмичният хороскоп до 15 юни

Хороскоп

Тази седмица Нептун става ретрограден в Риби, Меркурий продължава с обратния ход в Рак, а между Марс, Уран и Плутон ще се образува напрегнат квадрат.

В петък е и пълнолунието в знака на Стрелеца.

Овен – Напрегната седмица с нови възможности

Квадратът между Марс, Уран и Плутон, който се образува тази събота, ще предизвика много спорове във всяка сфера при Овните. Пълнолунието в петък ще отвори пред Овена много нови възможности, от които е задължително да се възползва.

Телец – Губите доверие в приятелите

Тригон между Венера и Плутон в понеделник ще ви даде тласък за развитие през седмицата, но ретроградният Нептун ще ви накара да се съмнявате в приятелите си и е възможно някои от тях да загубят доверието ви. Смело се изправете срещу страховете си от миналото.

Космос

Близнаци – Пречките тази седмица предизвикват вашата изобретателност

Ретроградният Меркурий и квадратът между Марс и Уран ще създаде много пречки пред Близнаците, но ако те са достатъчно изобретателни, ще се справят с трудностите. Тази седмица не бъдете критични, а се поставяйте на мястото на хората около себе си. Търсете сходствата си с един човек, а не различията.

Рак – Време е за равносметка

Хармоничният аспект между Венера и Плутон ще ви освободи от грижите за кратко. Седмицата ще ви предразположи да се откажете от някои вредни навици. Квадратът в събота ще ви припомни минали грешки, от които трябва да си вземете съответните поуки.

Лъв – Седмица, пълна с емоции

Ретроградността на Меркурий и Нептун ще накара Лъвовете да си спомнят за миналото, като някои от представителите на зодията ще се върнат към родните домове, където ги чакат много приятни емоции. Тази седмица ще се фокусирате върху организацията на почивки и празненства.

Дева – Оглеждайте се за грешки

Педантичността на Девите тази седмица ще се развихри с пълна сила. Ще внасяте ред, както в дома, така и в службата, като ретроградният Меркурий ви съветва внимателно да оглеждате документацията за грешки. Голяма част от хората ще ви обвиняват в нетолерантност.

Пълнолуние

Везни – Не се поддавайте на конфликтите

Марс, който тази събота влиза в напрегнат квадрат, ще създаде доста конфликтна обстановка около Везните, на която не трябва да се поддавате. Ретроградният Нептун ви подкрепя във всякакви начинания, свързани с духовното ви израстване.

Скорпион – Променяте плановете си в движение

Опозицията между Венера и Сатурн тази събота ще накара Скорпионите да загърбят половинката, за да обърнат внимание на кариерата си. Ретроградният Меркурий ще ви принуди да променят често плановете си, като е задължително винаги да имате резервен план.

Стрелец – Ще браните свободата и спокойствието си

Пълнолунието в знака на Стрелеца този петък ще изправи представителите на знака пред една забележителна седмица. От една страна ще имат силно желание за показност, но от друга – ще трябва да поставят граница между себе си и околните, за да запазят личната си свобода и спокойствие.

Козирог – Избягвайте скандалите

Водолей

Родените под знака на Козирог тази седмица трябва да избягват конфликтите в службата, защото няма да са в изгодна позиция и ще загубят спора. Възможно е да охладнеете към своя партньор и да се насочите към практичните аспекти в живота си.

Водолей – Ще имате нужда от подкрепа и защита

Астрологичната обстановка тази седмица ще кара Водолеите да търсят съвети, помощ и зашита от близките си хора. Пълнолунието в петък ще фокусира вниманието ви върху резултатите от съвместен труд, които сте положили преди време.

Риби – Емоциите ви излизат на показ

Ретроградността на три планети във воден знак – Нептун в Риби, Меркурий в Рак и Сатурн в Скорпион, ще извади наяве всички потиснати емоции на Рибите. Пълнолунието в петък ще накара представителите на зодията да избират между професионален ангажимент и семеен.

4.2
Общо 5 гласували
5 3
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
.,.,.
.,.,.
09.06.2014 20:46
О благодаря за закъснялата информация
1
0