Благоприятни дни за сватби през 2014

Сватба

Ако планувате да вдигнете сватба през 2014 година, изберете най-благоприятните дни за най-важното събитие в живота си. Годината на синия дървен кон е благоприятна за сватби и за романтични връзки. Дървеният кон предпочита спокойствието и уюта пред независимостта и авантюрите.

Браковете, които се сключват в година на Кон, са успешни, изпълнени с романтика и приключения. Най-голямо щастие след сватбата могат да очакват хората, родени в годините на Тигър, Кон, Змия, Куче, Плъх, Овца и Глиган.

Малко по-слабо изразен е успехът на браковете за хора, родени в година на Дракон, Маймуна, Бик, Заек и Петел. Март беше много благоприятен месец за сватби, и най-вече периодът от 20-ти до 31-ви март. Датата 15-ти март е неблагоприятна за сватби.

През април ще има две затъмнения – на 15-ти ще е лунното, а на 29-ти ще е слънчевото затъмнение. Това са дни, неблагоприятни за сватба, защото бракът, сключен в такъв ден, няма да трае дълго. Дните преди затъмнението също са критични – 8 дни преди затъмнението и 3 дни след това не е добре да се сключва брак. Затова на 1-ви и 2-ри април е добре да се сключи брак, както и на 19-ти април.

През май най-благоприятните дни за сватба са в периода от 25-ти до 31-ви май. Последните два дни от месеца са особено успешни за сватба, тъй като разположението на планетите в този период предвещава успешен брак.

През юни благоприятни дни за сватба са периодът от 1-ви до 6-ти. От 7-ми юни до края на месеца Меркурий е ретрограден, което предвещава неуспешен брак. Особено неблагоприятен е 13-ти юни, който е петък, а при това е и пълнолуние.

Брак

През юли благоприятен е периодът между 4-ти и 22-ри, а най-добри дни за сватба са 19-ти и 20-ти юли. Август е изключително благоприятен за сключване на брак. Целия месец, без нито един ден изключение, е идеален за сватба.

През първата половина на септември сключените бракове ще издържат проверката на времето. Втората половина на месеца не е подходяща за вдигане на сватба.

През октомври подходящи са дните след 15-ти, защото браковете, сключени преди това, ще завършат бързо с развод.

През ноември най-подходящи са дните след 17-ти. Изключение правят само двойките, които са живели заедно повече от пет години, преди да решат да узаконят връзката си.

През декември неблагоприятна за сватби е само първата седмица от месеца. От 8-ми до 31-ви декември е идеалното време за зимната ви сватба.

Рейтинг

4.6
Общо 5 гласували
5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари