Година на коня за Близнаци

Зодия Близнаци

Близнаците по принцип са зодия, която все за някъде и за нещо бърза. А търпението за тях е понятие, от което не разбират. Годината на коня обаче ще ги принуди да спрат с притесненията и да се съсредоточат върху прозаичния свят на парите и собствеността.

2014 година ще подложи на изпитание именно търпението на Близнаците. Те трябва да заложат на зрялост и целеустременост, особено в напрегнати ситуации. Добре е да се отърват от всичко празно и безполезно - ненужни задължения, отговорности и очаквания, най-вече по отношение на хора, които носят в живота им само проблеми.

Периодът ще донесе лични или професионални промени с големия стремеж да се постигнат целите и да се осъществят мечтите. Добре е обаче да не се вземате прекалено на сериозно. В живота ви ще настъпят внезапни и сериозни промени. Това не ви се случва за пръв път. Трябва да се научите, че нищо в живота не е постоянно и е добре сами да се справяте с несигурността.

Като цяло новата година ще бъде благоприятна за вас. През първата половина на 2014 година ще ви осигури добро състояние с допълнителни доходи. В края на есента пък ще потърсите повече участие в обществени дейности.

Мъж Близнаци

Малко вероятно е да изпитвате финансови трудности, тъй като постоянно ще се появят чудесни възможности за намиране на нови източници на доходи. Бъдете благоразумни и извличайте максимална, но не и прекалена изгода.

В професионалните си дела ще проявявате определен идеализъм. Нова страна, която ще отриете или преоткриете, са благотворителността и духовността.

В годината на Коня любовният живот на Близнаците ще е наситен с изпитания. Минали отношения може да се превърнат в настоящи. Не ги подценявайте. Единствено искрените чувства, любов и преданост са подложени на проверка за силата им.

Самотните представители на зодията ще се запознаят с нов човек. Това запознанство може да прерасне в нежно чувство, но отношенията няма да вървят съвсем гладко. Ако не сте предразположени към разногласия и компромиси, нещата най-вероятно няма да потръгнат.

Рейтинг

4
Общо 13 гласували
5 5
4 4
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

до
до
06.07.2014 15:18
ти си долно изчадие кандис тъпа като ла*но не мога да повярвам че пишеш такива коментари ако такова иди да се*еш дяволите да те вземат !
0
1
Кандис
Кандис
06.07.2014 15:13
благодаря ти алекс ти си истинска приятелка ако искаш някой път да излезем ето и номера ми: 0857213674
1
0
алекс
алекс
06.07.2014 15:10
много си права кандис и ти харесах коментара а другите са бъзлювци щом не ти харесват коментара който разкрива изтинската същност подкрепям те !
1
0
Кандис
Кандис
06.07.2014 13:22
омг тея не знам въобще какво пишат малоумници сте да така ако щете ми харесвате коментара ама нищо не е вярно !
1
0
morena
morena
26.01.2014 14:17
Минали отношения...настоящи..хм
може и да се окаже вярно
3
1
аз
аз
20.01.2014 11:51
а дано ама надали.дано всичко е верно ама....е ще гледаме де
1
1