Година на коня за Стрелец

Стрелец

През годината на коня представителите на зодия Стрелец ще съумеят да развият успешни връзки с бизнес партньори или бизнес, свързан с мода, красота или правни консултации. Доверете се на така типичната за вас интуиция при създаването на партньорства – както в работата, така и в емоционален аспект.

Цялата година ще изразявате своят собствен стил и ще се радвате на финансови успехи. Силните и страстни прояви на любов също ще присъстват във вашето ежедневие. Промени в дома се очакват в месеците февруари, август или ноември.

2014 година дава възможност на Стрелците да се закрепят в сфери, от които до момента са били изключвани. Това, че действате с размах, ще ви донесе неочаквани приходи през януари. Добре е през периода да се научите да контролирате творчески нещата и хората край себе си.

Сватба

За семейните тази година ще е стабилна. Но внимавайте - действието на Уран може да превърне и най-стабилната връзка в руини. Ако ли пък не сте семейни, подобна нестабилност би била добре дошла, защото ще разширява кръга на познатите и приятелите ви. Годината е добра за сключване на бракове.

Късметът ще съпътства Стрелеца през цялата година. Добре е за залагания и тото да се използват числата 1, 2, 3, 11, 19, 23, 31, 37, 41.

По начало Стрелците са здрави и не страдат от сериозни болежки. Ако през годината все пак се почувствате отпуснати и уморени, проверете щитовидната си жлеза. Освен това годината предразполага към преяждания и прекаляване със сладкото. Опитвайте се да избегнете подобни тенденции.

Отдих

Ако сте решили да заложите на движението, то изберете танците. Вие по принцип танцувате добре и обичате музиката. Направете си режим, при който всеки ден по 30-45 минути да играете на воля.

През 2014 година чувството ви за безопасност ще е изострено и няма да се чувствате най-добре в дома си. Можете да си почивате с лекота в градината или на вилата.

Работата в двора ще е нещото, от което се нуждаете, за да се отпуснете. Промените в дома също ще са на дневен ред, били те не дотам големи.

Рейтинг

4.2
Общо 10 гласували
5 4
4 4
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари