Господ върна от Ада нигерийски пастор

Господ върна от Ада нигерийски пастор

Тази история започвa на 29 ноември 2001 година. В този ден пасторът от Нигерия Даниел Ечукву се сдърпал люто с жена си.

Емоциите от разпрата го държали и на следващия ден. Вечерта, когато се връщал към дома, изпуснал управлението на автомобила си и се врязал в бетонен стълб. Шофирал без предпазeн колан и с всичка сила ударил гръдния си кош във волана.

След няколко секунди започнал да плюе кръв и да диша все по-трудно. Водачът на минаваща кола се притекъл на помощ и повикал линейка. В нея обаче Даниел изгубил всякакви признаци на живот. Нито пулс, нито сърцебиене...

По същото време пасторът гледал своята смърт отстрани. Той осъзнал какво му се е случило, замолил Господ за прошка и да се грижи за съпругата му.

Даниел Ечукву бил обявен официално за мъртъв към полунощ на 30 ноември.

Вдовицата на пастора взела тялото му и в дома на баща му се събрали опечалени близки, за да се простят с него. От там мъртвецът бил транспортиран в окръжната морга, където санитарите го третирали с нужните химикали, предназначени да удължат процеса на разлагане.

Около 2 часа след полунощ санитар от моргата чул, че от камерите се носи песен. Когато отворил стаята с труповете, мъжкият глас спрял да звучи.

Любопитството обаче загризало санитаря и той решил да узнае откъде идва песента.

Тогава забелязал странна светлина, струяща от лицето на Даниел. Санитарят се опитал да направи разрез в бедрото на пастора, за да инжектира още химикали. Но неочаквано срещнал съпротивата на тялото.

Господ върна от Ада нигерийски пастор

След което, вцепенен от ужас, човекът повикал бащата на Даниел, за да си прибере "мъртвия" син.

В същата нощ жената на пастора имала странен сън. Мъжът й се явил с думите: "Не съм мъртъв! ". Както се и случва в последствие.

След като възкръснал, пастор Даниел разказал през близките си, че когато го качили в линейката, наистина се озовал в отвъдното.

Двама ангели го съпроводили до небето, след което го спуснали в Преизподнята. Там долу, в Ада, пасторът чул отчаяните вопли на грешните, но не видял лицата им - всичко било обвито в непрогледна тъма.

"Ако твоите земни дела са греховни, тук ще се озовеш", заплашил един от ангелите.

Пасторът си спомнил за своите близки, за жена си, която нагрубил и заплакал. Тогава ангелите отново го заговорили: "Спри да ридаеш. Господ ще те върне на земята".

Рейтинг

3.5
Общо 4 гласували
5 0
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

алиреза
алиреза
27.11.2013 14:53
Никой не вярва няма коментари.
1
1
вече невярващ
вече невярващ
11.10.2013 01:32
Да ви се не види и кьоравия господ. Ако го има защо спи и не гледа какво става. Навсякъде алчност, простотия и селяния. Ненаказани престъпления. Пълно с изроди за които няма възмездие. Да ви сера на скапания господ.
1
7
Анжел
Анжел
15.03.2015 12:51
Задаваш детски въпроси.Ние не сме в рая,а се стремим да отидем там.
0
0
Анжел
Анжел
27.06.2013 13:10
То много хора ще заминат в ада поради нелогичния си начин на живот.Аз лично съм имал преживяване от сорта самоче на мен ми беше посочен пътя за рая и се върнах тук да спася някои близки,и с това се занимавам в свободното си време.Който иска да се спаси да ми се обади 0899152888 готов съм да помогна на всеки желаещ...
2
1
ха
ха
07.06.2013 12:09
и къде е медицинския акт къде са снимките къде е града квартала на тоя пастор....лакардия
0
0
Nikolai
Nikolai
04.09.2011 11:24
Възможно ли е да е лъжа, след като има свидетели и медицински акт ?
0
0
mima
mima
20.06.2011 12:13
Понякога Бог иска да вземе една душа за да я върне обратно на Земята, за да и покаже как изглежда там.
0
1
zzzxzx
zzzxzx
04.04.2011 15:04
Ако не беше пастор, бих му повярвал.
0
0