Разликата между кръвно и духовно семейство

Щастливо Семейство

За да разберем каква е разликата между кръвното и духовното семейство, то ние трябва из основи да познаваме значението на тези определения.

Всеки знае какво е кръвното семейство. Това са вашите майка, баща, братя и сестри, братовчеди всеки, с когото имате обща кръв.

Духовното семейство от своя страна е нещо съвсем различно и доста по всеобхватно. Кръвното семейство има определени граници, които при духовното не съществуват.

Духовното семейство представлява енергийна субстанция, която съдържа творението в себе си. В същото време то представлява творението, развива го и го обогатява непрестанно. Духовното семейство е заредено с много близка, родна и сладка като бащиния дом енергия.

Тя е носител на мирис, вкус и най-интересното е, че вие може да се научите да разпознавате тази родна енергия тук в живота. За целта си представете красива пирамида.

Семейство

В най-горната ѝ част – на върха, е най-високото енергийно ниво. Там ние всички сме едно цяло – Източника на всички души. По пътя на долу обаче, с цел събиране на опит и преживяване, се отделят отделни души.

Човечеството такова, каквото ни е познато в момента е някъде на 4-тия етаж на пирамидата. На този етап ние се изживяваме като отделни, уникално различни души/същества. Всеки се приема като отделен от всеки друг и всичко друго. Разбира се, това е съвсем нормално за този етап.

Семейни Взаимоотношения

Когато индивидът претърпява определено духовно развитие, той върви нагоре в измеренията. Постепенно това води до отпадане на илюзията за разделеност. И именно в тази Божествена матрица се формират енергийни групи души, които определяме и можем да изживеем като семейство. Те носят определена “родна” енергия.

В духовното семейство на първо място са нашите персонални духовни водачи. Има много имена и обяснения на този феномен. Всеки човек има такива лични водачи, още от самото раждане.

Те са най-близките същества на човека в духовен план. Не са определяни като персони – те са сбор от определени енергии, неописуемо за човешкия мозък.

Реално духовните водачи образуват нашето духовно семейство, тъй като те са сбор от енергиите на всички ваши предци, до девето коляно, по линия на родовата ви генетична човешка субстанция.

Това означава, че когато някой член на човешкото ви семейство си замине от този свят, част от неговата енергия се влива в енергията на вашите духовните водачи.

Разликите между кръвното семейство и духовното са много, но те сами по себе си са две неща неразривно свързани помежду си.

Рейтинг

4.5
Общо 4 гласували
5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари