Луната определя вида на сънищата

Луна

До колко сънищата ни носят реална информация? Трябва ли човек да има специални дарби, за да сънува пророчески сънища?

Повечето хора са забелязали, че по някакъв мистичен начин сънищата им се сбъдват. Точната интерпретация на конкретни детайли от съня може да е ключът към мистерията на бъдещето.

Повечето изследователи смятат, че Луната отговаря за достоверността на нашите сънища. Фазите на Луната – пълнолуние, новолуние, растяща и намаляваща Луна, могат да разгадаят дали съновидението ще се сбъдне.

Пълнолуние

За да разтълкуваме най-правилно дали сънят е бил пророчески или не, трябва да се съобразим с лунния календар.

Сънища при пълнолуние

Тези сънища се отнасят до емоционалния живот на хората. Сънищата при пълнолуние показват ситуациите, за който даден човек отделя най-много енергия. При пълнолуние не се сънуват пророчески сънища. В тази фаза на Луната се отключват най-дълбоките страхове и тревоги на човек.

Сънища при новолуние

При новолуние се появяват сънища, които носят натрапчиви мисли. Тези сънища показват за кои проблеми сме забравили и на какво не сме обръщали внимание в последно време. Когато човек сънува във фазата на новолуние, пред него се разкриват наболелите проблеми, които спешно трябва да се решат.

Сънища

Сънища при растяща Луна

Сънищата при растяща Луна винаги са пророчески. Те разкриват новостите, които предстоят. Тези сънища са вдъхновяващи и са с различно съдържание. Могат да бъдат битови, фантастични и невероятно реални. Сънищата се отличават с логичен и интригуващ сюжет.

Приема се, че при растяща Луна се засилва интуицията на човек.

Анализирането на конкретните елементи от съня показва за какво събитие трябва да се подготвим – нова любов, ново запознанство, приятелство или покупка.

Емоциите, които изпитвате, докато сънувате, могат да насочат към необходимите действия в бъдеще. Много е важно сюжетът и всеки детайл да бъде запомнен, за да се разгадае най-точно сънят.

Сънища при намаляваща Луна

Сънищата в този период насочват към миналото и са по-скоро сънища–равносметки. Тези сънища посочват какво сте изгубили и от какво сте успели да се възползвате в миналото си. Ако сънувате неприятни и тревожни сънища, това е знак, че сте превъзмогнали бедите и проблемите.

Рейтинг

4.3
Общо 15 гласували
5 8
4 3
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

nolname
nolname
12.08.2014 19:15
Здравейте ако искам да сънувам едно моиче какво трябва да направя?
1
2
BeZ ImeNen
BeZ ImeNen
20.02.2014 09:22
Много интересна статия
2
0
Chrisa
Chrisa
11.09.2013 20:11
Пророческите сънища не се влияят от нищо,камо ли от някакви фази, а колкото до това че са ясни, все едно си там е истина.Дълга тема ...
1
2
Ник
Ник
10.09.2013 14:49
Интересна статия. Аз пък съм чела, че пророчески сънища са ясните, сякаш наистина си там. Не е задължително да е точно при растяща луна.
6
0