Как да се научим на телепатия?

4.0 от 27 Гласа 17
Как да се научим на телепатия?

Още по темата

А това знаеш ли?

Избрано

Изучаването на телепатията означава позоваването или събуждането на телепатични способности, които реално съществуват в спящо състояние във всеки от нас. Всяко тяло опитва от тази власт в дадена част в живота му. Тази сила се проявява от самосебе си като сянка на предстоящо събитие. Ако синът вика при остра болка и помни майка си по време на операция в болницата, за майката която е на хиляди мили, е вероятно да се чувства разтревожена за безопасността на сина си, въпреки че тя не може да обясни защо всъщност е тъжна. В някои случаи, ситуацията може да се появи по-жизнено и по-точно.

Човек може да научи телепатията при условие, че той / тя желае да работи усърдно с постоянство и всеотдайност. Поучителната работа предполага спазването на определена умствена и физическа дисциплина, освен правенето на редовни упражнения по медитация. Тези упражнения имат за цел да изострят чувствителността и да разработят концентрацията на ума, също така и да прочистят съзнанието на отрицателните мисли. Студентът трябва да разбере и да има вяра в основните идеи, залегнали в основата на психическите сили, като например съществуването на универсално или общо съзнание, което свързва всяко живо същество с всичко друго.

Телепатията включва не само изпращането, но също така и получаването на информация. Това е психологичен обмен на мисли и идеи. Това означава, проектиране на дадени чувства и намерения, без да се налага да използвате думи чрез наличните научни или физически средства.

Така че като имате всичко това предвид, като за начало можете да се упражнявате с прости упражнения, като например изпращане на психологическо изображения и неговото прочитане или идентифициране. В упражнението могат да участват двама приятели. Единият може да е подателят, а другият да бъде получателят.

Подателят може да мисли за някакъв символ, цвят, цифра, буква от азбуката. Изпращачът, поне първоначално, дори може да предостави съвети или вероятни идентификатори на получателят и да го попита за верният отговор. На по-късен етап могат да бъдат изпращани по-сложни съобщения. Разстоянието също може да бъде увеличено.

  • Google+
  • Pinterest

Коментари (17)

1
0
Отговор
HAHU

2014-10-30, Оценка 5.0 от 5 за Как да се научим на телепатия?

защо в бг са правени опити за телепатия и то успешни между близнаци разделени умишлено?
0
0
Отговор
михаела

2014-10-25, Оценка 5.0 от 5 за Как да се научим на телепатия?

трябва ли да се четът някакви книги или нещо такова?
2
0
Отговор
Една Мисъл

2014-07-15, Оценка 5.0 от 5 за Как да се научим на телепатия?

,d.bGQ не разбрах, защо не се появява връзката към книгата, която предложих в коментара към статията, но ще го направя отново, за да е по-сигурно.. и ще кажа пак: телепатията не се учи.. няма как да научиш нещо, което вече притежаваш, тя се развива, не се учи.
3
0
Отговор
Една Мисъл

2014-07-15, Оценка 5.0 от 5 за Как да се научим на телепатия?

телепатията не се учи, тя е способност, която се развива.. няма как да се научиш, ако не я притежаваш.. това не се учи, то се развива, има упражнения в много полезна книга по въпроса на Евгений Закладни, тук я има в електронен вариант в пдф формат ,d.bGQ
0
1
Отговор
Станимир

2014-07-08, Оценка 5.0 от 5 за Как да се научим на телепатия?

аз пък тази година на световното по футбол почти винаги познавам победителя до сега с баща ми съм се хващал на бас 10 пъти и познах 9/10
2
1
Отговор
Лейди Аноним

2013-10-04, Оценка 2.0 от 5 за Как да се научим на телепатия?

Нали знаете онзи номер, когато двама човека кажат нещо едновременно и единия ''закъръчва'' другия и той не може да говори, докато някой не му каже името.
Та с приятелката ми си говорим нещо и мн. често казваме нещо едновременно и по 10 минути викаме '' карък, карък, карък.....'' и става много смешно.
Или пък, друг случай, говорим си и тя например казва '' хайде да отидем до магазина'', а в следващия момент аз щях да кажа същото.
Имало е и случай, който повтаряме по цели изречения заедно, но това е рядкост.
Понякога дори ме обвинява, че й чета мислите, а не е така.
Интересно е и малко странно.
1
0
Отговор
Mimi

2013-06-26, Оценка 3.0 от 5 за Как да се научим на телепатия?

Няма нищо ненормално в симптомите по - долу.
0
2
Отговор
Др

2013-05-27, Оценка 3.0 от 5 за Как да се научим на телепатия?

Д-р Хаъс е прав,за вашо добро и това на близките ви при подобни симптоми ходете на психиатър...
  • Още от Мистерии

  • Нови
  • Последно Коментирани
  • Популярни
  • Най-коментирани