Предсказания на вечния календар

Предсказания според вечния календар

Според вечния календар България е от страните, които ще бъдат закриляни от висши сили и въпреки бедствията, които ще се случат на много от държавите по света, нашата ще бъде пощадена от разруха.

Според вечния календар всичко от първи до двадесет и втори век е предсказано така, както ще се случи. Доказателства за това са събитията през изминалите векове, които са били предсказани от вечния календар.

Сред тези предсказания например е било, че през двадесети век ще бъде измислен начин да се разпознават престъпниците при правенето на техни изображения по специален начин. И това е точно така, тъй като през тридесетте години на двадесети век са изобретени фотографиите на Кирлиан, които показват аурата на хората.

Според вечния календар през двадесет и първи век ще започне изграждането на небесен град, който ще бъде завършен след около век. В този небесен град ще живеят само избрани според вечния календар.

Време на Земята

Според вечния календар например деветнадесети век е времето на най-голямото развитие и благополучие. И точно в това време се появяват най-значимите произведения на изкуството и се правят най-интересните открития, които напълно променят живота на човечеството.

През двадесети век според вечния календар има упадък, и това е периодът на големите войни, взели милиони жертви. Двадесет и първи век според вечния календар е продължение на деветнадесети век в науката и изкуството. Тогава ще се слеят всички държави в една, според пророчествата на календара.

През двадесет и втори век, когато ще е завършен първият небесен град, ще последва строежа на много нови небесни градове, в които ще живеят земни жители.

Законите на човечеството ще претърпят силна трансформация, а човек ще може сам да създава нови видове животни и растения. Начинът на мислене на хората ще претърпи големи промени.

3.4
Общо 28 гласували
5 8
4 7
3 6
2 3
1 4
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
6u6i78
6u6i78
20.05.2013 11:24
И по-добре, че няма да сме живи!
9
0
LinaViraAssaAmy
LinaViraAssaAmy
04.12.2012 19:09
Сега е 21 век началото,а до 22 век има още доста години!
2
1
автор
автор
04.12.2012 19:03
много добре звучи, но едва ли ще доживея да видя какво ще се случи 21 век !!!
5
1