6 549 Статии,9 533 Сънища,5 383 Истории
3.3 от 22 Гласа

Какъв си според цвета на косата

Какъв си според цвета на косата

Цветът на косата е нещо повече от просто елемент от външния вид - всеки нюанс има своята индивидуалност. Оказва се, че някои личностни черти, изглежда да бъдaт свързани с цвета на косата и хората понякога правят съдебни решения, базирани на цвета на косата на човек. Независимо дали ни изглежда правдоподобно или не цветът на косата и личността могат да бъдат взаимосвързани. Какво косата ви казва за вас?

1. Брюнетка

Брюнетките се свързват с доверието. Те са верни, дори закалени и много умни. Интересното е, че този стереотип все още съществува с проучвания, които показват, че огромното мнозинство от мъжете и жените смятат брюнетките, за по-интелигентни, както и за по-стабилни и добре образовани. Над половината от мъжете съобщават, че смятат брюнетки за по-привлекателни, отколкото техните колежки блондинките.

2. Руса коса

Интересното е, че по-голямата част на блондинките не са истински блондинки, което повдига въпроса дали те наистина са блондинки или брюнетки под прикритие. Когато се вгледате в световната статистиката, по-малко от един на всеки петдесет души е естествено рус, което прави русото доста рядък цвят на косата. Независимо от това, блондинките, дали природно руси или не са склонни да се разглеждат като дами с липса на интелект и като по-капризни и вятърничави личности.

3. Червен цвят на косата

Червенокосите всъщност са по-често срещани, отколкото естествените блондинки. Те често са кредитирани с горещ нрав и дух. Интересен е факта, че червенокосите са най-чувствителни към болка, в сравнение с хората с другите цветове на косата и често изискват по-високи дози на обезболяващи лекарства и анестезия, отколкото блондинките или брюнетките. Все пак червеното е цвета на любовта и чувствата.

4. Бял цвят на косата

Бялата коса идва да покаже себеуважение, мъдрост и умение (или просто очевидна възраст).

Докато цветът на косата и лицето не изглежда да имат силна корелация, то е трудно да се определи дадена личности, с изключение на интелигентността. Тя може да бъде знак, че хората, които имат определен цвят на косата естествено и случайно или по избор, са склонни да приемат стереотипа. Това просто придава достоверност на тезата, че повечето хора се стремят към това, което другите хора очакват да бъдат. [научи повече...]

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Коментари (13)

0
1
Отговор
Мъу

2014-10-19, Оценка 5.0 от 5 за Какъв си според цвета на косата

да не те ушляпам
1
0
простотияайде да видиме как ще шляпаш измет долна
0
1
Отговор
Мъу

2014-10-19, Оценка 5.0 от 5 за Какъв си според цвета на косата

Като ти ударя един шамар по гъза
0
1
Отговор
Мъу

2014-10-19, Оценка 5.0 от 5 за Какъв си според цвета на косата

ще те ступам
0
1
Отговор
Мъу

2014-10-18, Оценка 5.0 от 5 за Какъв си според цвета на косата

ще ви напляскам
0
1
Отговор
Ива

2014-10-18, Оценка 5.0 от 5 за Какъв си според цвета на косата

млъквайте ще ви ступам
2
0
Отговор
viktoriq

2014-09-11, Оценка 5.0 от 5 за Какъв си според цвета на косата

аз съм светло-кестенява и имам приятелка блондинка която е най-умната в своя клас според мен това за блондитата са глупости
0
1
Мъуи ти искаш да ти нашамаря дупето
0
0
Отговор
Маги♥

2014-07-14, Оценка 5.0 от 5 за Какъв си според цвета на косата

Най-често срещани са тези със светлокафявата(лешников цвят) коса...но според мен този цвят е най-скучен и въобще не е интересен...защото е най-разпространен.А и искам да допълня че е много глупаво да си боядишеш косата....аз бих го направила само ако ми побелее.Тогава наистина имаш причина да го направиш...кичури ок нооо според мен човек трябва да харесва цвета с който се е родил.
0
1
МъуЩе те нашамаркам
0
2
Отговор
ЕСТЕСТВЕНА БЛОНДИНКА

2013-11-01, Оценка 5.0 от 5 за Какъв си според цвета на косата

ВСИЧКИ ВИЦОВЕ ЗА БЛОНДИНКИ СА СЪЗДАДЕНИ ОТ УМНИТЕ БРЮНЕТКИ В САМОТНИТЕ ИМ НОЩИ...
1
0
иваженска солидарност проявяваме - помагаме Ви да се рекламирате вие - блондинките, но уви- пак сме по-предпочитаните от мъжете, хехе

Водещи от категорията

Подобни Статии

Избрано

От другите сайтове