6 570 Статии,9 533 Сънища,5 387 Истории
3.8 от 36 Гласа

Хороскоп за съвместимост

Хороскоп за съвместимост

Астрологията помага да разберете кои зодиакални знаци са съвместими един с друг и по този начин помага да намерите идеалната ви половинка.

С помощта на зодиакалните знаци и техните значения, можете да погледнете в личния си живот и взаимоотношенията по уникален и интересен начин.

Най-голяма съвместимост имат Овен и Близнаци, тъй като и двете зодии са много активни и са винаги в търсене на знания. Овенът се смята за интелигентен, а Близнакът е достатъчно гъвкав, за да се приспособи към него. Умовете им съвпадат добре и съюзът между тези две зодии може да е много успешен.

Партньорството между Везни и Близнаци също ще бъде много успешно. Те са много страстни и имат голяма способност да се разбират един с друг. Те са както интелектуални, така и артистични натури, което им помага да се разбират.

Телец и Рак са много подходящи един за друг. И двамата търсят постоянна сигурност и любов от своите партньори. Телецът има способността да разбира смяната на настроенията на Рака, който е податлив на емоциите си.

Най-подходящи един за друг са Скорпионът и Ракът. Доминиращият Скорпион е подходящ закрилник за чувствителния Рак. Скорпионът харесва емоционалността на Рака, а му се отплаща със силата си.

Друг знак, който перфектно се разбира със Скорпиона, са Близнаците. Тези две зодии са силно привързани една към друга и се разбират много добре.

Близнаците се разбират перфектно и с Лъв. Лъвът обича със сърцето, а Близнаците обичат с ума си. Близнаците остават стабилни при всяка ситуация и се променят спрямо настроението на Лъва.

Стрелецът и Овенът са идеални един за друг. Те са много активни и това им помага да постигнат прекрасно взаимно разбирателство.

Козирог и Телец разбират помежду си, защото са на мнение, че щастието зависи от материалните блага. Те обичат да играят на сигурно.

Водолей и Везни са перфектна комбинация. Везните са търпеливи и дипломатични, поради за тях е лесно да се справят с ината на Водолеите.

Девата и Лъвът могат да постигнат пълна хармония в много отношения.

Везните и Лъвът също са в състояние да създадат силна връзка. Рибите и Скорпионите са перфектната двойка, защото се нагаждат един към друг чрез игнориране на слабостите си. Рибите нямат нищо против да бъдат командвани от доминиращия Скорпион, тъй като самите те не са наясно какво точно искат.[научи повече...]

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Коментари (18)

1
0
Отговор
Desi

2015-04-21, Оценка 5.0 от 5 за Хороскоп за съвместимост

Absolutno se suglasqvam s komentarite po-dolu otnostno Luva i Devata/Veznite! I az kato edin Luv ne vijdam sinhron s tezi zodii.
0
0
Отговор
Angelina

2014-09-10, Оценка 5.0 от 5 за Хороскоп за съвместимост

Някой да каже как е между 2-ма от зодия Стрелец?
0
0
Отговор
Книаза

2014-08-17, Оценка 5.0 от 5 за Хороскоп за съвместимост

Напълно съм съгласен със Зори асцедента луната венера марс и медиум целите ако щете и домовете дори са от значение при изготвянето на натален хороскоп вс останало са празни приказки на хора !!
6
1
Отговор
nikoleta

2014-01-03, Оценка 5.0 от 5 за Хороскоп за съвместимост

за рибите и скорпиона е вярно!
4
1
КрасиОпределено е вярно за рибите и скорпиона, личен опит!
5
3
Отговор
Милена

2013-10-19, Оценка 3.0 от 5 за Хороскоп за съвместимост

Водолей и Везни са перфектна комбинация, ама друг път. Нищо вярно.
0
0
1948Вярно е .
7
0
Отговор
Веси

2013-08-25, Оценка 3.0 от 5 за Хороскоп за съвместимост

Лъв и Дева,,,за каква съвместимост говорите,,вечно са във война,,кой ще бъде над другия,,,,никой не отстъпва,,,познавам няколко такива двойки,,,всичките стигнаха до развод
2
2
Отговор
Таня

2013-08-07, Оценка 3.0 от 5 за Хороскоп за съвместимост

Не зависи всичко от зодията. Аз съм лъв и никога не съм се разбирала с дева. По-скоро с везни, но честно казано малко ми идват слаби като характер - поне с мъжете, с които съм била (не искам да обидя никой). Мъжът ми е скорпион и обожавам неговия силен дух и магнетичен поглед - държи ме привлечена към него. Иначе би ми станал много бързо безинтересен :)
2
0
Отговор
една девичка :)))

2013-07-26, Оценка 3.0 от 5 за Хороскоп за съвместимост

дева и лъв си подхождат само сексуално , за всичко друго е пълна трагедия - каква хармония, боже мой :)))
0
0
мимсиабсолютно вярно :)

Водещи от категорията

Подобни Статии

Избрано

От другите сайтове