6 570 Статии,9 533 Сънища,5 387 Истории
4.1 от 30 Гласа

Загадката на Царичина Дупка

Загадката на Царичина Дупка

За Царичина Дупка се знаят различни неща, но никое от тези твърдения не е подкрепено с факти и доказателства – всичко там си остава пълна мистерия. Цялата информация е засекретена.

След случилото се тунелът е затворен и изкопаното място е залято с бетон. Не е ясно какво са намерили там военните и защо за прекратили тази операция. Има различни слухове и хипотези, но истината все още не може да бъде разгадана, всички участващи в мисията мълчат по въпросите какво са намерили и какво са видели там и защо са го залели с бетон.

Години по-късно интересът към това място не стихва, но отговори все още няма. В операцията през 1990 г. участват екстрасенсите Димитър Сираков и Елисавета Логинова, която твърди, че на това място до село Царичина се намира гробница на първото същество, което е обитавало Земята. Логинова твърди, че получава информация от две извънземни, които й „говорят” чрез мисловни факсове.

Какво е Царичина Дупка и защо го наричат българския вариант на Зона 51? На 6 декември 1990 година, военните започват да правят разкопки в близост до село Царичина, Софийско. Причината е предположението, че точно там на това място се намира Съкровището на Самуил.

Операцията е секретна и е продължила две години, пръстта е разкопана с доста трудности. Багерът (макар и нов) е отказал да работи, блокирал е и започват да копаят на ръка – с лопати и кирки.

Стигат до тунел, който е с дължина около 160 метра и има спираловидна форма.

Странни неща са се случвали по време на разкопките. Говори се, че от мястото са се издигнали различни на цвят светлини, които са обагрили небето.

В по-късен етап участниците в разкопките отиват при Ванга, а пророчицата им дава отговори, които продължават да ги насочват, че на това място наистина може да има останки от извънземен разум. След тези думи Сираков решава да напусне разкопките, а Логинова остава сама.

През 1992 година получава данни, че останките на съществото е на още около 6 метра дълбочина.

Животът и политиката, обаче, не спират да се развиват през тези две години – сменен е министърът на отбраната, а новият министър решава, че достатъчно пари на данъкоплатците са изхарчени и че нищо няма да излезе от тези разкопки и ги прекратява.

Дали до село Царичина се намират останките от друго същество, което е обитавало Земята, гробница или останки от летяща чиния? Може би има неща, за които за нас хората, ще е по-добре да не знаем. [научи повече...]

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Коментари (13)

1
1
Отговор
lilencety.blogspot.com

2015-07-23, Оценка 5.0 от 5 за Загадката на Царичина Дупка

Аз знам едно нещо свързано с въпросните разкопки и е от достоверен източник и знам какво се крие там долу. Аз още не съм била родена.
Родена съм 1995 година, от малка до днес се интересувам от загадките на България и се рова много и с много хора съм разговаряла и най-интересно о е че не отдавна говорих с мой роднина които е ходил при Ванга и е присъствал на разговора и за тези разкопки. Той твърди че Ванга е казала да спрат разкопките защото там тегне голямо зло. При разкопките не само е имало спираловиден тунел, но е имало следи от нокти надолу по тънела. Там се криело създание с интелект но не е човек нито животно и е било единственото създание с два пола и рижава покривка като козина, което можело да създаде много злини на хората.
Предупреждението на Ванга било описано по начин които можел да уплаши всеки. Защото в него имало и друго "когато стигнете близо ще почнат болести върху всеки от екипа на разкопките".
5
1
Отговор
Румпелщилскин

2014-06-18, Оценка 5.0 от 5 за Загадката на Царичина Дупка

Драги най-голямата грешка тук е че всичко са сасипали с бетон трябваше да продължат
6
4
Отговор
Telepino

2014-04-07, Оценка 5.0 от 5 за Загадката на Царичина Дупка

Логинова е измамница, тя не е експерт, нито е лекар - обикновен шарлатанин. Тя твърди, че сканира хората с очи и открива заболяванията им, но собственият и мъж почина от неточна диагноза. Виждал съм я да си "говори" с извън земното, бих казал доста лошо театрално изпълнение. Виждал съм и "йероглифите", които и се присънват - обикновени драсканици, върху които всеки може да си съчини какво "вижда", като на облак или мастилено петно. Нищо не са намерили, с бетон е засипана злоупотреба с държавни пари!
5
1
Отговор
worlok

2013-07-26, Оценка 3.0 от 5 за Загадката на Царичина Дупка

там се намира сит .ясно.
12
7
Отговор
Песимист

2013-06-04, Оценка 3.0 от 5 за Загадката на Царичина Дупка

Ако се подновят разкопките к,во? - ще потънат още няколко милиона народна пара.
Идеята да получим нещо даром- което да обърне историята е блазнещо , но за съжаление не съществува такъв варинт. Трябва да се бачка, а не да се тарикатее..
7
2
Отговор
Ариана

2013-05-08, Оценка 2.0 от 5 за Загадката на Царичина Дупка

Имайки предвид теорията, че планетата Земя е куха и в нейната вътрешности има свят, който е на по - високо ниво отколкото този, разположен на външната и обвивка, можем да разберем защо човечеството не е дораснало за някои информации ... Ние живеем в свят с много разрушение, които ще трябва да преодолеем, със съзнание и синтез ... малко по малко ... стъпка по стъпка *
16
17
Отговор
Мда...

2013-04-17, Оценка 5.0 от 5 за Загадката на Царичина Дупка

Много ясно како са намерили там тъпите шапкари - собствената си простотия. Като са разбрали, че неква тъпа кифла ги е направила на маймуни, заровили са там кретенизма си и затова са засекретили информацията - да не се разбере колко са тъпи. Ама е късно - ние вече знаем.
7
2
Отговор
Weird Girl

2013-02-01, Оценка 3.0 от 5 за Загадката на Царичина Дупка

Четох една книга в която доста подробно бе описан случаят "Царичина" , едно от нещата който прочетох е ,че двете извънземни които дават информация на Логинова чрез мисловна дейност са и казали , че човечеството не е достатъчно развито и е още рано да бъде разкрита информация за миналото от този тип . Щяло да му дойде времето и така нататък ...

Водещи от категорията

Подобни Статии

Избрано