Характерът на Скорпиона

Характерът на Скорпиона

Скорпионът е знак, който може да бъде характеризиран с няколко думи: лоялност, страст, динамичност, обсебване, ревност, подозрителност и манипулативност.

Скорпионът е човек, който е с труден за изучаване характер, той рядко проявява емоциите си и успява да се държи хладнокръвно дори в критични ситуации.

Скорпионът често задава въпроси, тъй като винаги иска да проучи ситуацията изцяло. Той иска да знае абсолютно всеки детайл.

Скорпионите винаги успяват да манипулират всеки, който се опитва да ги уязви. Хората от останалите зодии винаги са привлечени от Скорпиона.

Една от основните черти на тази зодия е абсолютната независимост. Скорпионът трудно се влияе от чуждо мнение. С приятелите си представителите на тази зодия са много лоялни, а към половинките си рядко проявяват ревност.

Тази зодия се отличава с изключителна памет. Скорпионът бързо прощава, но никога не забравя, и понякога е в състояние да отмъсти за неприятност, причинена от някого.

Той винаги е благодарен за добрината, която някой стори, и винаги е готов да върне жеста. За да бъдете приятел със Скорпиона, трябва винаги да сте честни с него.

Тази зодия се отличава със страхотно, но понякога шокиращо за околните чувство за хумор. Скорпионът може да се превърне в блестящ хирург, учен и лидер.

Скорпионът е много амбициозен, търпелив и праволинеен, той върви към целта бавно, но сигурно. За постигането на целите му често му помага блестящата му памет.

Скорпионът е майстор в криенето на емоциите си, това често му помага да спечели в бизнеса си. Въпреки това той е изключително емоционален. Скорпионите се отличават със силната си интуиция и разбирането на човешката психология.

Трудно може да накарате Скорпион да ви се довери, но след като премине изпитателният срок, Скорпионът е в състояние да ви бъде приятел завинаги.

Жената Скорпион е заредена с огромна вътрешна сила, тя е способна да се справи с всяко изникнало на пътя й препятствие. Тя иска да знае всичко за партньора си, без да му дава никаква информация в замяна. Скорпионката не спира да флиртува дори в напреднала възраст.

Мъжът Скорпион може да се чувства нещастен и сам без любимата си жена, но никога няма да й покаже това при евентуална раздяла. Това, което той не понася в една връзка, е опитът на жената да го командва.

Рейтинг

3.9
Общо 172 гласували
5 73
4 46
3 30
2 13
1 10
Дай твоята оценка:

Коментари (47)

Кемпер
Кемпер
26.05.2013 12:35
ХМ! скорпион съм на 19-то число, на 11-ят месец съм роден, и мога да кажа, че нямам забележка за зодията ми. И се гордея със нея, и честно казано, радвам се че не съм се родил под друга зодия.
6
0
мария
мария
20.05.2013 15:22
и освен това горделиви до небесата! няма по-кофти набор от нетърпими черти. не съм срещала още добър човек от тази зодия!жестоки и бизмилостни !с много разтегливи понятия за морал и честност,въпреки,че изискват от другите да са безупречни.в резултат-извратени и тягостни отношения.най-добри са от много далечно разстояние!!!
0
7
СКОРПИ
СКОРПИ
23.03.2013 15:34
Каквото и да се каже за Скорпиона е малко.Никой не може да разбере какво мислим в дадена ситуация и какво може да направим.Като Вулкан,всеки момент можем да избухнем и да унищожим всичко и всеки,който е застанал на пътя ни.За щастие самоконтролът ни е много добър и рядко си позволяваме да го направим.
8
0
Мария
Мария
16.01.2013 11:07
Уникална характеристика! Едно към едно!
1
1
емилия
емилия
30.08.2012 18:47
Вярно е 1 към 1!
2
0
Дими
Дими
12.08.2012 17:59
Вярно е 1:!. Скорпионка съм и го потвърждавам.
2
0
мишо
мишо
10.08.2012 21:26
анализът е много задълбочен и верен. Браво. понеже съм Скорпион и се самонаблюдавам, макар и субективно, смятам, че сте прави. Гордея се със зодията си , и ще продължа да доказвам правотата...
4
0