Характерът на Скорпиона

Характерът на Скорпиона

Скорпионът е знак, който може да бъде характеризиран с няколко думи: лоялност, страст, динамичност, обсебване, ревност, подозрителност и манипулативност.

Скорпионът е човек, който е с труден за изучаване характер, той рядко проявява емоциите си и успява да се държи хладнокръвно дори в критични ситуации.

Скорпионът често задава въпроси, тъй като винаги иска да проучи ситуацията изцяло. Той иска да знае абсолютно всеки детайл.

Скорпионите винаги успяват да манипулират всеки, който се опитва да ги уязви. Хората от останалите зодии винаги са привлечени от Скорпиона.

Една от основните черти на тази зодия е абсолютната независимост. Скорпионът трудно се влияе от чуждо мнение. С приятелите си представителите на тази зодия са много лоялни, а към половинките си рядко проявяват ревност.

Тази зодия се отличава с изключителна памет. Скорпионът бързо прощава, но никога не забравя, и понякога е в състояние да отмъсти за неприятност, причинена от някого.

Той винаги е благодарен за добрината, която някой стори, и винаги е готов да върне жеста. За да бъдете приятел със Скорпиона, трябва винаги да сте честни с него.

Тази зодия се отличава със страхотно, но понякога шокиращо за околните чувство за хумор. Скорпионът може да се превърне в блестящ хирург, учен и лидер.

Скорпионът е много амбициозен, търпелив и праволинеен, той върви към целта бавно, но сигурно. За постигането на целите му често му помага блестящата му памет.

Скорпионът е майстор в криенето на емоциите си, това често му помага да спечели в бизнеса си. Въпреки това той е изключително емоционален. Скорпионите се отличават със силната си интуиция и разбирането на човешката психология.

Трудно може да накарате Скорпион да ви се довери, но след като премине изпитателният срок, Скорпионът е в състояние да ви бъде приятел завинаги.

Жената Скорпион е заредена с огромна вътрешна сила, тя е способна да се справи с всяко изникнало на пътя й препятствие. Тя иска да знае всичко за партньора си, без да му дава никаква информация в замяна. Скорпионката не спира да флиртува дори в напреднала възраст.

Мъжът Скорпион може да се чувства нещастен и сам без любимата си жена, но никога няма да й покаже това при евентуална раздяла. Това, което той не понася в една връзка, е опитът на жената да го командва.

Рейтинг

3.9
Общо 172 гласували
5 73
4 46
3 30
2 13
1 10
Дай твоята оценка:

Коментари (47)

Веселина
Веселина
03.08.2013 22:13
С всичко казано до тук съм съгласна. Имам едно допълнение, имат златни ръчички. С всичко, с което се захванат, го правят както трябва.Важното е веднъж да го започнат. Едно уточнение, имам съпруг и единия от синовете ми са Скорпиони. Да ми са живи и здрави!!!
10
0
Антоанета
Антоанета
31.07.2013 17:30
Синът ми е СКОРПИОН.......Една от основните черти на тази зодия е абсолютната независимост.Толкова истина на едно място за тази зодия......Харесват ми като характер.Само да знаеш как да ги подведеш.
6
0
светла коцева
светла коцева
23.07.2013 22:06
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВЯРНО,ТОЧНО И ПРОНИКНОВЕНО ОПИСАНИЕ НА ХАРАКТЕРА НА СКОРПИОНА ! БИ МОГЛО ДА СЕ ДОБАВИ,ЧЕ ТОЙ Е ДЪЛБОКО ДУХОВЕН, С ЯРКО ИЗРАЗЕНИ ИНТЕРЕСИ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ПАРАНОРМАЛНОТО,ОТВЪДНОТО И НЕОБЯСНИМОТО !ТОВА НЕ ГО ПЛАШИ И СМУЩАВА,НАПРОТИВ-СИЛНО ГО ИНТРИГУВА !СКОРПИОНЪТ НЕ СЕ БОИ ОТ СМЪРТТА, ТОЙ ЗНАЕ,ЧЕ ВСИЧКО ПРОДЪЛЖАВА !ЧЕСТО СКОРПИОНИТЕ СА НАДАРЕНИ С ДУХОВНИ УЧИТЕЛИ И В ТАЗИ ВРЪЗКА СА СТРАХОТНИ КЪСМЕТЛИИ !
7
0
Радка
Радка
23.07.2013 21:54
Много точен хороскоп. Това сме скорпионите- никога не се предаваме, не предаваме, прощаваме , но не забравяме, борим се докато победим, не падаме на колене, не се колебаем да водим, ако паднем сме готови да си жертваме опашката, но се изправяме. Не всички ни разбират, но който ни опознае и разбере, става наш приятел навеки.
8
0
Съни
Съни
23.07.2013 17:38
Няма по-магнетична и респектираща зодия.Всички се страхуват от скорпионите, но всички ги искат за свои приятели.Страстно обичат и страстно отмъщават, когато ги предадат.
5
0
Скорпион
Скорпион
21.07.2013 11:19
И да сме "горе" и да сме "долу" никога не спираме да сме! И да се знае: НАЙ-ВЕРНИТЕ! НИКОГА НЕ ПРЕДАВАМЕ ПРИЯТЕЛИТЕ И ЛЮБИМИТЕ ХОРА!Любовта и страстта във всичко е начина ни на живот!
4
1
aниттта
aниттта
16.07.2013 13:24
Много вярно. Най-готината зодия смее !!
Евала на всички СКОРПИОНИ ! :D
6
0
Анна Лазарова
Анна Лазарова
15.07.2013 16:18
Едно допълнение от мен,когато някой нарани семейството на жена Скорпион,дори и близки тя е готова да си отмъсти.Е поне аз съм така.
7
1