Характерът на Скорпиона

Характерът на Скорпиона

Скорпионът е знак, който може да бъде характеризиран с няколко думи: лоялност, страст, динамичност, обсебване, ревност, подозрителност и манипулативност.

Скорпионът е човек, който е с труден за изучаване характер, той рядко проявява емоциите си и успява да се държи хладнокръвно дори в критични ситуации.

Скорпионът често задава въпроси, тъй като винаги иска да проучи ситуацията изцяло. Той иска да знае абсолютно всеки детайл.

Скорпионите винаги успяват да манипулират всеки, който се опитва да ги уязви. Хората от останалите зодии винаги са привлечени от Скорпиона.

Една от основните черти на тази зодия е абсолютната независимост. Скорпионът трудно се влияе от чуждо мнение. С приятелите си представителите на тази зодия са много лоялни, а към половинките си рядко проявяват ревност.

Тази зодия се отличава с изключителна памет. Скорпионът бързо прощава, но никога не забравя, и понякога е в състояние да отмъсти за неприятност, причинена от някого.

Той винаги е благодарен за добрината, която някой стори, и винаги е готов да върне жеста. За да бъдете приятел със Скорпиона, трябва винаги да сте честни с него.

Тази зодия се отличава със страхотно, но понякога шокиращо за околните чувство за хумор. Скорпионът може да се превърне в блестящ хирург, учен и лидер.

Скорпионът е много амбициозен, търпелив и праволинеен, той върви към целта бавно, но сигурно. За постигането на целите му често му помага блестящата му памет.

Скорпионът е майстор в криенето на емоциите си, това често му помага да спечели в бизнеса си. Въпреки това той е изключително емоционален. Скорпионите се отличават със силната си интуиция и разбирането на човешката психология.

Трудно може да накарате Скорпион да ви се довери, но след като премине изпитателният срок, Скорпионът е в състояние да ви бъде приятел завинаги.

Жената Скорпион е заредена с огромна вътрешна сила, тя е способна да се справи с всяко изникнало на пътя й препятствие. Тя иска да знае всичко за партньора си, без да му дава никаква информация в замяна. Скорпионката не спира да флиртува дори в напреднала възраст.

Мъжът Скорпион може да се чувства нещастен и сам без любимата си жена, но никога няма да й покаже това при евентуална раздяла. Това, което той не понася в една връзка, е опитът на жената да го командва.

Рейтинг

3.9
Общо 172 гласували
5 73
4 46
3 30
2 13
1 10
Дай твоята оценка:

Коментари (47)

lubima
lubima
16.11.2013 17:49
Скорпионът е знак на раждането и смъртта. Поради това има една много странна закономерност в астрологията. А тя е, че в годината преди или след раждането на скорпиона, близък човек на семейството му умира. А в годината преди или след смъртта на скорпиона, се появява нов човек в семейството му. Това правило се потвърждава в 95% от случаите!!! РЕСПЕКТ ПРЕД ВСИЧКИ СКОРПИОНИ!!!
27
2
Антон
Антон
28.12.2015 21:08
Дядо ми си отива от този свят на 17 Януари 1992, което е точно се потвържда думите ти. Аз съм 1991 година..
0
0
Ади
Ади
10.11.2013 18:39
не струват-г0рделивци,безмилостни,жестоки,никога не се интересуват от болката,която пречиняват на другите!гледат само на тях да им е добре,не познавам нито един добър Скорпион!
9
41
errera
errera
19.08.2015 01:37
cent ne struvash s mnenieto si,,parvo ti se oceni,,i togava napadai skorpiona,,ako go napadash vnimavai shte te ujili,,
1
1
Гери
Гери
16.03.2015 23:55
Скорпионите могат да бъдат добри зависи ти как се държиш.Аз съм скорпион и от опит знам
4
2
Airbreath
Airbreath
01.11.2013 14:21
"Добавен от мария на 2013-05-20, Оценка 1.0 от 5 за Характерът на Скорпиона
и освен това горделиви до небесата! няма по-кофти набор от нетърпими черти. не съм срещала още добър човек от тази зодия!жестоки и бизмилостни !с много разтегливи понятия за морал и честност,въпреки,че изискват от другите да са безупречни.в резултат-извратени и тягостни отношения.най-добри са от много далечно разстояние!!!"

Точно. Потайности и извратености. Че и сами си се кефят на това. Целият им потенциал е впрегнат да изучават слабостите на другите и да се възползват.
9
22
холандска скорпионка
холандска скорпионка
11.08.2013 13:41
относно (Добавен от мария на 2013-05-20.)
реплика

Мария, според мен си жестоко ужилена от Скорпион. Ние не нападаме никого без причина.Надявам се отровата, която си погълнала да не те унищожи напълно.
И наистина стой далече от Скорпионите!!!
25
5
Ния
Ния
23.03.2015 21:11
Напротив!Права е.Но що се отнася за мъжете скорпиони.Мъжът ми е скорпион.Аз пък бих добавила и лицемери и подмазвачи.И неверници.А това,че не били ревниви...Пълни глупости!Даже бих казала,болни от ревност!При това не е нужно да им даваш повод.Когато нямат повод си измислят такъв,само и само да има скандал!И лесно податливи на чуждо влияние!Иначе за приятелите си(поне отстрани така изглежда) наистина се раздават!Имат страхотно чувство за хумор,любвеобилни,нежни...Но иначе най-близките им най-много си патят от жилото им.Понякога дори и друг да ги е ядосал си го изкарват на близките им.Но виж за жените...Жените скорпиони са друго нещо.Сестра ми е скорпион и лоша дума за нея не мога да кажа.Единственият и недостатък е,че е прекалено нерешителна и наистина се влияе много от обкръжението ѝ.
0
2
кралчева
кралчева
08.08.2013 13:49
скорпитата са номер 1
24
3
мария
мария
06.08.2013 08:26
Със мъжът сме и двамата скорпиони 9той е първата декада аз съм втората 44год живеем заедно чудесна зодия сме голям тандем няма как!!!!!!!!!!!!!
21
0
олег
олег
06.08.2013 08:09
Ефектът на Форер (още наричан Ефект на Барнум) е констатацията, че хората дават висока оценка за точността на описания на своя характер, за които описания им се казва, че са написани лично за тях, а всъщност са неясни и достатъчно общи, така че да прилягат на възможно най-голям кръг хора. Този ефект отчасти обяснява широкото възприемане на вярването за точността на астрологията, графологията, биоритми, гадателството, хиромантия, както и някои личностни тестове
8
1
Nova
Nova
05.08.2013 09:26
Не мога да не се включа! На 100% вярна статия!
Много готини са скорпионите!!!
18
4