6 542 Статии,9 533 Сънища,5 381 Истории
3.5 от 35 Гласа

Какво значи, ако те сърби ръката

Какво значи, ако те сърби ръката

Ако ви сърби ръката, голямо значение има дали е лявата или дясната. Това предвещава абсолютно различни неща. Ако ви сърби дясната ръка, това е знак, че ще взимате пари, ако е лявата – това е знак, че ще изгубите пари.

Но ако активната ви ръка е лявата, то трябва да тълкувате това по напълно обратен начин. Тоест ако ви сърби лявата ръка, за левичарите това е знак, че ще получат пари, а ако ви сърби дясната – това е знак, че ще трябва да се разделите с известна сума пари.

Ако и двете ви ръце ви сърбят, това е знак, че ще получите голяма сума пари. Ако ви сърби лакътят на която и да е ръка, това означава, че ще имате сблъсък с ваш стар познат.

В момента, в който усетите, че ви сърби ръката, която предвещава получаване на пари, веднага потъркайте дланта си в дърво. По този начин ще усилите ефекта и ще получите парите по-бързо. Същият ефект се получава и ако потъркате с длан откъм долната страна на масата. Тя обаче трябва да е от дърво, в противен случай само ще изгоните късмета, свързан с пари. Ако наоколо няма дърво, използвайте какъвто и да е предмет, направен от дърво - лъжица, дръжка на нож, в която да потъркате дланта си.

Ако ви сърби пръста на която и да е ръка, това е знак, че скоро ще бъдете изненадани много неприятно или ще получите много лоши новини. Ако ви сърбят коленете, ще се наложи да се молите на някой, когото не понасяте особено.

Ако ви сърби под коляното, предстои ви дълго пътуване, най-вероятно надалече. Ако ви сърби стъпало, ще заминете по работа и далече от дома си ще успеете да сключите изгодни сделки. Ако ви сърби глезенът, ще се наложи да изминете дълъг път без резултат.

Ако ви сърби прасецът, това е знак за предстояща неприятност. Ако ви сърби петата, това е знак, че ще ви се наложи да работите усилено, но резултатът ще дойде доста по-късно от очакваното.[научи повече...]

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Коментари (23)

8
0
Отговор
Loretta

2015-02-26, Оценка 5.0 от 5 за Какво значи, ако те сърби ръката

Прасчо отива при Мечо Пух:
- Мечо Пух, Мечо Пух, сърби ме копитцето!
- Ми изкъпи се бе, свиня мръсна!
7
7
Отговор
дива

2015-01-15, Оценка 5.0 от 5 за Какво значи, ако те сърби ръката

А ако ме сърби чатала - какво
1
5
Дива сливаТипично за задръстеняците да пишат тъпи коментари ...
11
1
Отговор
hah

2015-01-01, Оценка 5.0 от 5 за Какво значи, ако те сърби ръката

Измийте ръката със сапун и пак проверете дали ви сърби, може пък и обикновена краста да е
1
0
Отговор
емилия илиева

2014-11-10, Оценка 5.0 от 5 за Какво значи, ако те сърби ръката

Вече втора седмица ме сърби лявата длан на точно определено място. Първоначално си помислих, че докато съм спала ме е ухапал комар,но това упорито продължава дни наред,а видимо нищо не се забелязва.А ако става въпрос за загуба,тя се случи твърде отдавна- на 21 юни.
14
3
Отговор
ОПАКУЛ

2014-07-21, Оценка 5.0 от 5 за Какво значи, ако те сърби ръката

Точно обратно е!!! Ако те сърби лявата ръка отвътре ще получиш пари или спечелиш, а ако е дясната ще дадеш или ще загубиш!!!!!
2
3
Отговор
angel

2013-11-04, Оценка 4.0 от 5 за Какво значи, ако те сърби ръката

супер сте дали ще се изкъпеш или ще те изкъпят :)
9
2
Отговор
6666

2013-10-29, Оценка 5.0 от 5 за Какво значи, ако те сърби ръката

Ако нямате под ръка маса или друг дървен предмет, в който да си потъркате ръката - използвайте главата си, но внимавайте да не ви се забие някоя треска:)

Прочее, ако е на даване на пари в какво трябва да се отъркам, за да трябва да давам по-малко пари?
2
43
винкелу ку*о
2
4
Отговор
мариана

2013-08-08, Оценка 3.0 от 5 за Какво значи, ако те сърби ръката

Дрън-дрън.

Водещи от категорията

Подобни Статии

Избрано

От другите сайтове