6 556 Статии,9 533 Сънища,5 383 Истории
4.0 от 31 Гласа

Каква ни е половинката според зодията

Каква ни е половинката според зодията

Овен - "Когато в живота няма любов, няма и живот", мисли Овенът. Ако обичат него – това е любов, ако някой друг – не е нищо подобно. Позицията на егоизма го издига над останалите и изисква всичко или нищо. Затова той дава всичко и получава нищо.

Телец - "любовта е толкова хубаво нещо, че не е ясно какви неприятности може да донесе". Подкрепянето на чувствата с пари им дава увереност, когато купят подарък на жена, са спокойни, че тя ще ги обича. Ако не им се дават пари, значи не е любов.

Близнаци - "когато гледам в очите ти, се чудя какво ще се случи", мъдрува непостоянният Близнак, приемайки любовта познавателно. Той обича машини и любимата си ще нарича „машина за любов”, а ако една не му стига, ще направи паркинг. Ако се отнася лошо с колата и любимата няма да се отърве леко.

Рак - "За да обичаш хората, трябва да очакваш малко от тях” - но точно обратното очаква Ракът от връзката си. Той търси неподправена грижа, безмерен уют, здрав покрив и дебели стени.

Каква ни е половинката според зодията

Лъв - "красотата е оръжие". Всеки лъв се смята за неотразим, а любовта се смята за най-важното в живота му. Но тя трябва ежедневно да се поддържа, ако те мързи и само чакаш партньора да се врича във вечна любов, това не е никаква любов.

Дева – разглежда чувствата си под микроскоп, разделяйки я на удобни парченца за по-прецизен оглед. Анализира всички преживявания и прави отчет дори на целувките. Вследствие на анализите може да определи нещо за любов, но тя всъщност не подлежи на анализ.

Везни - "бракът е просто причина за развод". Макар отношенията след брака наистина да се променят, не е задължително да се оправдаят очакванията им за вероятна изневяра. Везните търсят морал и нравственост, но забравят, че е неморално да не се отдадеш на половинката си.

Скорпион - "в cравнение с любовта, в живота на човек раждането му е просто епизод, а смъртта - случайност". За Скорпиона любовта е толкова важна, че дори да я няма той си я въобразява.

Стрелец - "Красотата ще спаси света", смята оптимистичният Стрелец, като има предвид себе си. Поривите му приличат на лек ураган, но и бързо преминават – все пак Стрелецът е знак на аеродинамиката. Ако в отношенията си прави сметка какво е получил, а не какво е дал – това не е любов за него.

Козирог - "любовта е зла". Пристъпват смело напред към любовта и леко делово. „Събрахме се, продължавам напред” – такова отношение често обърква интимния им живот.

Водолей - "не всяка любов издържа изпитанията на приятелството". Всичко им е наред на Водолеите, освен че често бъркат любовта с приятелството, защото при тях те са неразделни. Може да не разберат сигналите на партньора и да ги отдадат на приятелско отношение.

Риби - "истинската любов е като призрак, всичко говорят за нея, но малцина са я имали". Рибите старателно търсят смисъла на живота и дори го откриват в безсмислени жертви. Да дават любов без взаимност е запазената им марка.[научи повече...]

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Коментари (13)

0
0
Отговор
Baby

2015-06-04, Оценка 5.0 от 5 за Каква ни е половинката според зодията

Девите не са такива ама айде да не предизвиквам трета световна....
3
1
Отговор
?!

2014-08-22, Оценка 5.0 от 5 за Каква ни е половинката според зодията

Винаги Девите, в който и да е сайт ги пишете хора които са така наречени скучни, женят се след много време, за тях любовта била така наречена ''несериозна'' и прочие. Не всички сме такива! Познавам Деви, които са по течението, не анализират. За Девите пишете глупости!
1
1
MonnyMonsterrСъгласна съм с теб! Аз съм Дева, но толкова се различаавам от Девите (за доста неща ми пасва Скорпион), че съм питала родителите си дали са сигурни в датата ми на раждане :D. Защото наистина много рядко има неща, които пасват със зодията ми.
1
0
Отговор
Румпелщилскин

2014-06-27, Оценка 5.0 от 5 за Каква ни е половинката според зодията

Драги според мен винаги има нещо вярно а ако искате да си изразите мненението дори и да е отрицателно се поспрете малко стига с тези нецензурни думи
10
2
Отговор
Развратник

2014-02-27, Оценка 5.0 от 5 за Каква ни е половинката според зодията

Мамка ви и шибани хороскопи,не всички Деви сме бездушни анализиращи машини които не обичат секса и емоциите. Поне аз обичам с цялото си сърце моето момиче и знам че е любов и привързаност, а не някакви хормони които трябва да анализирам. Да го духате че ни вадите толкова бездушни и беземоциални.
1
0
Отговор
aylin.nargis

2014-02-04, Оценка 5.0 от 5 за Каква ни е половинката според зодията

ха
3
8
Отговор
Лия

2014-01-22, Оценка 5.0 от 5 за Каква ни е половинката според зодията

Водолеите са големи смешници
1
1
Отговор
Вълчица
Валя

2014-01-20, Оценка 5.0 от 5 за Каква ни е половинката според зодията

Доста вярно за поне половината зодии. Интересното е, че очаквах още една от онези плоски (макар и често верни) разнищваници на представителите на дадена зодия, а то се оказа доста по- дълбоко! Браво! Изненадах се и то приятно!
3
3
Отговор
meri

2013-12-11, Оценка 5.0 от 5 за Каква ни е половинката според зодията

това за везни са все не верни неща

Водещи от категорията

Подобни Статии

Избрано

От другите сайтове